Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yedeklik sana yakışmıyor...
    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• gereksiz transfer.Bunun yerine Kayserinin aldığı Engin pekdemir yada Nadir Çiftçi daha iyi olurdu.

Yorum

• Pawel kaçıracağına sen kaçır aga.Hiç değilse yabancı kontenjanını işgal etmiyorsun.Pawel'de kaçıramadı ya . . .
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Halil'den ümitliyim takıma monte edilmeli.
          Bordomavi.net

Yorum

• Batan geminin malları...

Yorum

• Bu sezon çok fazla umutlu değilim ancak alacağı 3 maç benim için inanılmaz katkı olur
              Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Daha iyi olacagini düsünüyorum..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Benfica maçlarında ilk 11'de başlamalıydı bence.
                  - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Henriqenin Yarısı Bile Olamaz
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• ilk transfer edildigi gün bu adami neden aldigimizi sorgulamaya baslamistim ve hakkinda olumsuz yazmistim.. hala israr ediyorum.. yanlis bir transferdi ve bunu cok daha iyi görüyoruz ve görecegiz.. yedekten kurtulacagini sanmiyorum.. umut ilk 11 de oynadi sezon boyunca.. iyi yada kötü.. elestirenlerden biriydim.. simdi bu adam sezon boyunca kac mac ilk 11 de oynayacak merak ettim.. o zaman sormazlarmi adama.. önceki yerli santraforun kadar bu adama yer verilmeyecekse neden alindi..? fiyasko bir transfer oldugunu herkes zamanla görecek.. pawelden farkli olmayacak sonu.. ya henrique kötü cikarsa ne olacakti bu takimin forvet hattinin hali..? maalesef yanlis transfer politikalarina devam.. hani mehmet cakirida gördük,pawelide.. simdide aralarina halil efendi katildi.. pawel ve mehmet cakir muhtemelen kiralanir veya satilir.. halilinde sonu farkli olmayacak onlarinkinden vesselam..

Yorum

• Halil yerli olarak Avrupa tecrübesi olan nadir futbolcularımızdan. Bu bakımdan ve kadro derinliği açısından kadroya katılmasını gayet olumlu buluyorum. Umarım hatırı sayılır katkıları olur.

Yorum

• Olumsuz yorumlar biraz acele olmuyor mu
                          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• "Kurallara uymalıdır, ahlaklı olmalıdır. Davranışları ve hareketleri ile takım arkadaşlarına örnek olmalıdır. Teknik adamla futbolcu arasında mesafe olmalıdır. Hırçın ve kuralsız oyuncu ne kadar yıldız olursa olsun ömrü kısa olur. Yani yıldızının ışığı uzun sürmez" diyerek anlamlı mesajlar verdi.

Umutta kurallara uyuyordu. Umutta ahlakliydi
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak mizah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilk transfer edildigi gün bu adami neden aldigimizi sorgulamaya baslamistim ve hakkinda olumsuz yazmistim.. hala israr ediyorum.. yanlis bir transferdi ve bunu cok daha iyi görüyoruz ve görecegiz.. yedekten kurtulacagini sanmiyorum.. umut ilk 11 de oynadi sezon boyunca.. iyi yada kötü.. elestirenlerden biriydim.. simdi bu adam sezon boyunca kac mac ilk 11 de oynayacak merak ettim.. o zaman sormazlarmi adama.. önceki yerli santraforun kadar bu adama yer verilmeyecekse neden alindi..? fiyasko bir transfer oldugunu herkes zamanla görecek.. pawelden farkli olmayacak sonu.. ya henrique kötü cikarsa ne olacakti bu takimin forvet hattinin hali..? maalesef yanlis transfer politikalarina devam.. hani mehmet cakirida gördük,pawelide.. simdide aralarina halil efendi katildi.. pawel ve mehmet cakir muhtemelen kiralanir veya satilir.. halilinde sonu farkli olmayacak onlarinkinden vesselam..

fiyasko cikarsa eskisehire satariz

Yorum

• Bizim haberimiz olmadan Halil resmi bir maça mı çıktı? Ya da performansını değerlendirebileceğimiz sürede sahada yerini mi aldı? Biz de geçireceği süre zarfında başarılı ve ya başarısız olabilir ama bırakalımda başarısızlık sinyalleri verdiğinde eleştirelim.
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X