Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok çok kötüydü....

Bundesligada isim yapmış bir futbolcunun bu kadar formsuz , bu kadar beceriksiz olmasını şahsen ben kabullenemiyorum...

kendi ne düşünür bilmiyorum...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      umut gitti halil geldi diye seviniyodum, umuttan daha kötü olamaz diyodum. hal ortada. adamın yürümeye mecali yok bırak koşmayı şut çekmeyi.
      Sen gidip Alper'i vermediler diye adam alırsan böyle olur...

Yılda 1.5 milyon euro da Halil'e gidiyor....

Yorum

• çok kötü oynadı ama elimizdeki en iyi forvet aklıma geldikçe sinirimden gülüyorum
        TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Kötü tabirinin bile az kalacağı, adam sanki Allah Günah yazmasın ama hastalıklı gibi, psikolojik sorunlarımı var acaba

Yorum

• Ne bi top kontrolu ne bi dribling ne bi kafa şutu ne savunmayı dağıtma ne araya adam kaçırma sende hiç biri yok halil. Kağnı gibisin senin forvet oldugun takımı izlemek koyuyor adama
            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Git uyu da kendine gel yahu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Adamın suçu ne? Belli ki formsuz. Bunu biz ve maçı izleyen herkes rahatlıkla anlayabiliyor. Ancak geçtiğimiz sezon bittiğinden ve Burak gittiğinden beri bu takıma forvet transferi yapmayıp taraftarla dalga geçenlerindir en büyük suç.

Yorum

• tek forvet yaramadı.
                  futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Tek forvet oynayacak yeterlilikte bir futbolcu değil.
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tek forvet oynayacak yeterlilikte bir futbolcu değil.
                      Aynen, uzun lafın kısası budur arkadaş.
                      9 # Osvaldo'

Yorum

Aynen. Hücumu tek başına yönlendirecek kapasiteye sahip bir oyuncu değil yanında etkili, güçlü bir santrafor ile oynarsa o zaman kapasitesi dahilinde iş yapar.

Bu aralar kendine çeki düzen vermeli kafa olarak iyi olmadığını düşünüyorum. Mücadele gücü düşmüş geziniyor sahada ne yaptığını bilmeden.

Yorum

• hic ama hic hazir degil

Yorum

• tek forvet çift forvet kanat farketmez

bu adam asla bizim takımda oynayacak kapsiteye sahip değil

lütfen bu taraftara işkence yapmayın

yazık bunlara verilen paralara yazık walla

Yorum

Yeterli bir oyuncu degil hicbir yonuyle... Bence sol bek filan olarak deneyelim, rakip kaleye ne kadar uzak o kadar iyi.

Yorum

• Dün çok kötüydü,yakıstıramadım.Halbuki kuması cok ıyı bır oyuncu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X