Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çoğunluğun aksine bende üzüldüm, sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu ama bizim taraftar bir adamı sildimi işi zor...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Altıntop kardeşler her zaman saygı duyduğum beğendiğim futbolcular ve karakterlerdir.
      Halil'in bize gelmesine çok sevinmiştim,
      zaman zaman eleştirsem de genel anlamda çok beğenip tuttuğum bir oyuncumuzdu Halil.
      Allah yolunu açık etsin,her şey gönlünce olsun inşallah.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Hayırlı olsun. İsabetli bir karar olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• selametle..
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• benim sevdiğim bir futbolcuydu, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim halil...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• bu takımda o kadar gereksiz oyuncu var ki halil en son gitmesi gereken oyunculardan biriydi.geçen sezon bu takımı ayakta tutan 3 oyuncudan biriydi.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kaptan olarak paranı alamayıp fifaya şikayet, hem de rezil oynadığın bir sezondan sonra. İlk sezon için teşekkür, ikinci sezon ve şikayetin için lanet ediyorum.
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Bu maçta kesin gol atabilir diyebileceğimiz bir futbolcu değildi, ama düşünebilen ve teknik bir futbolcuydu. Sivasspor'u 6-0 yendiğimiz maçta bunu daha iyi anladım. Yabancı statüsünden dolayı Emerson, Bamba, Cech'i göndereceğin yerde sen yerli bir futbolcuyla yollarını ayırıyor isen bir yerde hata yapıyorsundur. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur.

Yorum

• Gidip bir şükür namazı kılayım .
                    .

Yorum

• Bu başlık hiç bu kadar canlı olmamıştır herhalde.
                      Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                      sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Hadi görüşürüz.

KİLİT!
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Yorum

• Agustos ayinda bayern munih altyapisindan ayrilmis

Diese Statistik zeigt in der Detailansicht die bisherigen Stationen von Halil Altıntop. Die Tabelle gibt zudem Aufschluss über den Amtsein- und den -austritt des Trainers.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X