çoğunluğun aksine bende üzüldüm, sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu ama bizim taraftar bir adamı sildimi işi zor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Halil Altıntop
Daraltma
X
-
Altıntop kardeşler her zaman saygı duyduğum beğendiğim futbolcular ve karakterlerdir.
Halil'in bize gelmesine çok sevinmiştim,
zaman zaman eleştirsem de genel anlamda çok beğenip tuttuğum bir oyuncumuzdu Halil.
Allah yolunu açık etsin,her şey gönlünce olsun inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
bu takımda o kadar gereksiz oyuncu var ki halil en son gitmesi gereken oyunculardan biriydi.geçen sezon bu takımı ayakta tutan 3 oyuncudan biriydi.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bu maçta kesin gol atabilir diyebileceğimiz bir futbolcu değildi, ama düşünebilen ve teknik bir futbolcuydu. Sivasspor'u 6-0 yendiğimiz maçta bunu daha iyi anladım. Yabancı statüsünden dolayı Emerson, Bamba, Cech'i göndereceğin yerde sen yerli bir futbolcuyla yollarını ayırıyor isen bir yerde hata yapıyorsundur. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur.
Yorum
-
Bu başlık hiç bu kadar canlı olmamıştır herhalde.Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
Hadi görüşürüz.
KİLİT!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum