İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende o zaman Bu dengesiz yonetim icin taraftarligindan istifa et.
Bu yönetimi desteklemediğimi apaçık yazdım. Desteklemiyorum. Tam olarak karşılarındayım. Gittikleri güne kadar aleyhlerine yazacağım. Bizi koyun yerine koyup kendi cinsel organlarının keyfine göre kulübü yönetiyorlar. Böyle bir yönetime destek vermiyorum.
Yorum
-
Bi çuval inciri berbat etmiştir bu yonetim. Hani sabir edecektik, bu adam daha ne yapacakti. Eldeki kadroyu gayet iyi degerlendirdi. Gs terimi kovmamiş o kadroya ve yaptiklarina ragmen, biz bu kadroyla guzel işler yapan güzel insani kovduk. Golfle futbolu karistiriyor birileri galibaTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 transfere bakar
Sağ tarafa Efecan, orta sahaya da zımba gibi tıoçu, bitti
Hayır ben şöyle düşünüyorum kullan at işte.. sonunda sevineceksek ve işin içinde şike yoksa neden olmasın.. sonra vur tekmeyi söv yine... ersun iti bile kaç kere gitti geldi bize
Yalnızca Şenol Güneş TS yi kullanır ve atar
4 kez yaşandı 5. Olur
TS olmadan teknik direktörlüğün yanından geçemeyecek bir adam bu camiaya bu kulübe ağza alınmayacak o kadar laf etti ki bu kulüpte zerre haysiyet varsa bir daha kapı içinden içeri sokulmaz Şenol GüneşNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hikayeyi 1,5 senedir yazan yöneten adam başkandır.
Ünal Karaman'a niye bu kadar büyük önem atfettiklerini zaten anlamıyorum.
Ne zaman, kime görev verirse versin ben her halükarda başkana destek veririm.
Ünal Karaman'ı kovmadı diye nasıl desteği kesmediysem, sevmediğim birini de getirse aksi şekilde davranmam.
Doğru yönetici Ahmet Ağaoğlu.
10 kişiye o baskıyı geçen sene de yedin . Yusuf falan da vardı.
Hatırlayın...
Adam bundan rahatsız oldu. Keşke basına konuşmasaydı.
Konuşmuş yahu, eee?
Kimse konuşamayacak!
Hele vaziyete bak!
Ağa hepsi.
Onur Kıvrak Vol2.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneşe hayran olanlar bjk ye gittiği için ve bazı beyanatlarından dolayı ona kızgınlar.
Ne demiş şenol güneş saygısızca bize söyler mi o şenolu istemiyoruz diyenler.
Sen adamı haksız yolladın ne yapacaktı hayatına devam etmeyecek miydi ? Ne zaman çağırsak geldi bu adam ünal karamanında hocasıdır ayrıca şenol güneşten neden nefret ediyorsunuz ?
Şenol Güneş bu takım olmasa ne futbolculuk ne de teknik direktörluk kariyeri olurdu her ayrıldığında takımın 3 yıl geriye gidişini saymıyorum bileNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanıp at olacaksa
Yalnızca Şenol Güneş TS yi kullanır ve atar
4 kez yaşandı 5. Olur
TS olmadan teknik direktörlüğün yanından geçemeyecek bir adam bu camiaya bu kulübe ağza alınmayacak o kadar laf etti ki bu kulüpte zerre haysiyet varsa bir daha kapı içinden içeri sokulmaz Şenol Güneş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGuzellemeye devam
Şenol Güneş bu takım olmasa ne futbolculuk ne de teknik direktörluk kariyeri olurdu her ayrıldığında takımın 3 yıl geriye gidişini saymıyorum bile
Yorum
-
Yönetim afiyetle yiyemeyeceği adamı takımın başına getirmez. Beş yüz milyon euro transfer bütçesi olsa da getirmez. Yabancı hoca naz çekmez sağlam disiplinle çalışır belirli transferler ister işine karışılmasını istemez. Ama burada huzurunu kaçıracak şeyler muhakkak olur. Dolayısıyla çok geçmeden istifa eder. Yerli ama öz olmayan rıza samet sergen Erol gibileri ise itin şeyine sokulur yüksek ihtimal tazminatı alana kadar sabredenler paraları cukkalar giderler.
Burada bütün bu olumsuzluklara rağmen bir şeyler üretmeye ve dayanmaya çalışan mazoşistler de yok değil tabii. Bunun en büyük örneği Şenol hoca idi. Sonrasında şota ve ünal hoca gelir. Bunlar büyük ve yönetimin midesini doldurabililecek isimler. Gökdeniz fatih ünal ise besin olarak henüz yetersiz isimler. Şu an yönetimin sofrasına layık olabilecek iki isim var benim aklımda Hüseyin hoca ile Osman hoca. Tam hayatlarını bitirmelik ortam var şu an. Çayımı aldım gelişmeleri merakla bekliyorumOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
Yorum