Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'dan nefret eden bi adama de ki trabzonspordan birini gönder, hoca, yönetici, futbolcu farketmez. Ünal Karaman der şüphesiz.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sonuna kadar ahmet ağaoğlu.koskoca trabzonspor baskani takiminin futbolundan rahatsiz oldugunu soyleyemeyecek oyle mi?bide ustune baskana atar gider.unal hoca buyuk bir terbiyesizlik yapti bedelini odedi.en cokta medyadaki gevseklere guluyorum,lan boyle bizim iyiligimizi ister gibi yapmalari yok mu insani deli ediyor.ayrica bu takimin bundan daha kotu oynamasi oldukca zor bu kadar abartmayin baskana sahip cikin.
      Adam çıktı hocanın yapamadığı analizi yaptı
      Keşke çok sevdiğimiz ünal hocamız da futbolun doğasında var bunlar diyeceğine. Evet kötü oynuyoruz evet savunmada sıkıntı var çalışacağız falan deseydi

Yorum

• Ünal Karaman bu kulübün son şansıydı.

Yorum

• Saçmalamayın yahu Ünal’ı gönderip Giray Bulak ve Mustafa Denizliyi getirecek kadar salak değildir başkan.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• güzel anlamda ve başarılı olacak şekilde olumlu düşünenlerimiz bilimsel düşünceden yana olan tüm arkadaşlarımız haklı çıksın hocam bunlar zannediyor ki biz bu hocaları getiremeyiz niye gelmesin? bizim taraftar fazla küçümsüyor takımı.neden küçümsüyor söyleyeyim? normalde ikinci ligde hocalık yapacak hocayı takıma alıyorsun sen sturidge gibi isimi alıp Ünal Karamana ve hüseyin cimsirlere emanet ediyorsun haliyle hedef küçülüyor neden mi? çünkü ünal,rıza gibi sadece yerli teknik heyet ve hocayla çalışmışssın yıllardır taraftarda gelmez abi diyor.insanlar o kadar yerli almışlar ki iyi yabancı hoca gelmez zannediyrolar.sen maaşı bütçeyi belli bir para ayarla gelir zaten.Ünal Karamanı Trabzonspora layık görüyorlar ve takımı küçümsüyorlar saçmalık işte.sturridge geldi mi? geldi oluyor demek bazı şeyler
            İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine sövcekler ama yine haklı cıkacaksın
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:34.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Igor Tudor.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• benim görüşüm halilhodzic ya da ziya doğan. yanına da tomas jun, ayman gelirse şampiyonuz
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bizde yabancı dikiş tutturamıyor. Jorge Jesus'u görmek isterdim bir ara tabi bizde orası ayrı. Yerli desen üç aşağı beş yukarı hepsi aynı. Ünal hoca gidip Güneş gelmeyecekse işi fazla kurcalamanın anlamı yok. Böyle devam edilmeli.

Yorum

• Ya arkadaşlar, istifa diye bişe yok deniliyor.
                    Noluyor acaba Trabzon'da. Bi resmi açıklama yapan da yok.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Ünal kalırsa, en geç Şubat'ta sezon biter ve kovulur.
                      Bunu bilen İst. medyası isyanda.
                      Bu taraftar akıllanmaz.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben bizdeki çerçevesinden bakmıyorum

adam başarılı mı sivasta şu an başarılı abi

sana sivastan 3 adam alır mısın desem mert hakan ile emre den başka adam sayamazsın

ama adam sahasında 8g 1b almış. Lider ile 4 puan fark koymuş belki de ligi daha kötü bitirecekler ama yine de başarılı

ben geçen seneden beri söylediğim şu:
                        ünal hoca hüseyin ve metin aktaş gibi futbolculukları rezil olan adamlardan medet ummasına gerek yok iyi hocalar alsın yanıba dedik
                        Çimşir dediğin adam Bursa yı şampiyon yapan aamlardan. Başarıyı nasıl adlandırıyoruz. Caner, yatabare teneke bağlayıp yolladıklarımız.

Böyle bakmak bir yere varamayız. Ben sadece maddi açıdan bakıyorum. Ya da öncelikle maddi açıdan. Ünal hoca ve ekibi çok uygun mali koşullarda en iyisini veriyor. Bu aşamadaki değişikliğin faydası olmaz ama zararı olur net.

Benim gibi düşünenler başarı beklemiyor. Çünkü yönetim ve teknik ekip bir amaç uğruna geldi ve destek aldı. Verdiğimiz destek de iyi veya kötü sonuçlarda devam edecek.

Böyle olmamalıydı

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal Karaman bu kulübün son şansıydı.
                          Ünal karamanın hocalık başarısı nedir?
                          herhangi bir kupa aldı da mı haberimiz yok
                          herhangi bir başarısı var mı haberimiz olmadan?

Yorum

• Ünal KARAMAN'ı yollamak = KERİZLİK
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Birlik beraberligi saglayamadıgımız icin sampiyon olamıyoruz.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Giray Bulak mı ? Neremle gülsem

Yorum

Yükleniyor...
                                X