Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Boğazına takılırım mı dedi ne dedi?
    boğazına takılırım deseydi eyvllah abi der kapatırdım. ünal hocamın sitemi bile klas.

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk yarıda şb maçında kötü olan taraf bizdik. Bitik ğs'yi yenemedik. Başkansız bejeke'yi tokatladık.

Çok da iç açıçı değil.
      Evet ondan önceki senelerde hepsine vurup geçiyorduk zaten...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet mesela bu senenin ilk yarısındaki maçlarda da Yazıcı çok iyiydi ))
        Geçen sezonu söyledim
        Ki bu yıl da vaziyet ortada

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu hep böyle olmamış mıdır zaten Anıl Sabah akşam Şenol Güneş'e giydiriyoruz yarın öbür gün (Allah muhafaza) takımın başına gelsin yine methiyeler düzmeye başlanılmayacak mı burada sanki

Olan oluyor yukarılarda havalar farklı esiyor ne oluyorsa bizlere yani taraftarlara oluyor o yüzden bunun için artık kalp kırmanın biraz manasız olduğunu düşünmeye başladım. Değmez hakikaten. Bence
          Şimdi ki süreci kaos gibi ele alanda taraftar. Kimbilir ne zamandır bu kararlar alındi, haberimiz yok. Belki yeni hocayla bile anlasildi, hatta sponsor ile transfer bütcesi yaratilip transferler bitirilmeye calisiliyor. Diyorum ya gerekli transferler olsun, ortalama üstü bir hoca gelsin rüzgarin yönü aninda degisir
          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 17:49.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Şimdi neyi tartışıyoruz? Çok saçma.

Burası Trabzonspor.

İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet ondan önceki senelerde hepsine vurup geçiyorduk zaten...
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yok kloop'un başarısı tamamen taktiksel. sürekli hata yapan defansa 80 milyon euro verip vav dijk'i almadı. yüksek tempolara çıkan keita'ya 70 milyon vermedi. bunlar gereksiz transferler herşeyi hoca yapmalı.
              Ya abi Klopp oyuncuları dönüştürünce süper hoca oluyor Ünal Hoca'nın niye hakkı verilmiyor. Sörloth'un ilk haftalardaki hali malumdu takım çökünce o da ne yapacağını şaşırdı mücadele bile etmedi izlemeye koyuldu. Sonra fotoğraflar düştü Sörloth ile Ünal Hoca özel ilgileniyor diye sürekli haber çıktı, bire bir konuştuğu bir sürü kare gördüm ben. Şimdi Sörloth neye evrildi takımı nasıl sahiplendi, oyun stilini değiştirdi fiziğini daha çok kullanmaya başladı, yüksek bir motivasyon ve mücadeleyle oynuyor vs. bu adam bizden önce böyle bir topçu muydu kesinlikle hayır izledik videolarını. Bir oyuncuya stilini değiştirtmek kolay mı.. Bunlar kendiliğinden mi oluyor Allah aşkına ya acayip zoruma gidiyor hocanın hakkının verilmemesi.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En çok futbolcular etkilenecek bundan. Uğurcan, Hüseyin, Parmak hepsi hocaya borçlu. Sosa ile ilişkileri çok iyi sürekli onu övüyor hoca. Keza diğer oyuncular da hocaya acayip saygı duyuyor yoksa bu kadar mücadele etmezlerdi daha önce çok gördük saha içinde kaytaran mücadeleden kaçan tipleri. Mikel bile ben yıldızım şuyum buyum demeden canını dişine takıyor adam. Malatya maçından sonra takıma verdiği ayardan sonra ben bir tane kötü niyetli oyuncu görmedim sahada.

Hocanın basın toplantısında da dediği gibi aidiyet ve motivasyon kolay sağlanmıyor. Bunu başarmayı çok basit görüyor insanlar. Ersun'dan, Rıza'dan ondan bundan ders almıyorlar.

Mesela Rodallega bile Ünal Hoca'ya büyük saygı duyuyor. Oyuncusunun saygısını kazanabilen hoca başarılıdır. Klopp böyle övülmüyor mu bunu yapmak çok mu kolay sanıyorsunuz. Bir an önce yanlıştan dönülmeli hoca takımın başına getirilmeli.
                En önemli noktalardan birisi de bu. Bakalım bundan sonrası ne olacak. İnşallah tam dağılmayız.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• ünal hoca nın ekibi çok yetersizdi
                  hüseyin
                  metin aktaş
                  ne beklersin ki
                  kısıtlı beyin kısıtlı kapasite

sergenin ekibi iyi diyorlar
                  kimler var ki ekibinde

erol bulutun ekibinde kimler var ?

walla hüseyin çimşiri karakter olarak eleştirmem ama kapasite sınırlı
                  metin aktaşı her gördüğümde keyfim kaçıyor
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Adam asmacayı bırakıp önümüze bakalım. İlla bir suçlu aramak gerekmiyor. Profesyonel futbolun gerçekleri bunlar. Olaya duygusal yaklaşan hata eder. Daha önceki olaylarda olduğu gibi.

Yorum

• Hüseyin Cimsir kalacaksa Baskan hemen bir buket cicek ve cikolatayla Ünal Hocanin kapisina gitmeli.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Bu adam gelmeyecekse Ünal hoca geri gelsin
                        Twitter : @EY61_
                        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]18340[/ATTACH]

Bu adam gelmeyecekse Ünal hoca geri gelsin
                          Sahane bi hoca. Tekke'nin söylemesiyle nam-i diger Mr. Spagetti
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Futbolu yaşayan savaşcı,duygusal,takım ruhu ve inancı benimseyen bir hoca lazım teknik taktik bir yere kadar bana göre bu saydığım etkenler başarıda %70 pay sahibi gerisi yetenek ve teknik taktikte umarım bu şekilde hareket edilir.

Yorum

• Para yok kimi getireceksin.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sahane bi hoca. Tekke'nin söylemesiyle nam-i diger Mr. Spagetti
                                Romada 2,15
                                İnterde 1,80 puan ortalamasi yapmisti . Son dönemi formda bir hoca ve 4-2-3-1 oynatiyor (:
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

Yükleniyor...
                                X