Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Caleb Ekuban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    başkan istifa edecek felan deniyor klüp batar tamamen böyle bişey olamaz
    Kulüp battı zaten

İki tane çapulcunun eline kalmış

İş yapacak iki adam vardı ikisini de harcadı aç yiyiciler

Son vurgunu da yaparlar seneye Kayseri gibi gençlerle lige çıkarız
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yasal zorunluluk olmasa KAP açıklaması da yapmayacaklar. Gel de güven yönetime, gel de bunlara inan.
      güvenme , inanma !!!

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahmet Ağaoğlu’nun istifa kararı aldığı söyleniyor. Cidden dünya üzerinde bizim gibi bir kulüp yok artık gülüyorum sinirimden
        Kim diyor bunu ?

Yorum

• İlk olarak Caleb Ekuban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ünal karaman neden haketmediği parayı alıyor anlamak güç hani bu camianın evladıydı 100 milyar kazanıyordu

Zahmet edip KAP'a yapılan açıklamaya bakarsanız Haziran 2019'da hoca ile yıllığı 4.5M TL'den iki yıl sözleşme uzatmıştık.
          Hak ettiği parayı aldı. Alacak! Öyle cinsel organının keyfine göre hocanın sözleşmesini fesih edersen bedelini ödersin.

Yorum

• Başkan giderse taraftarın yüzünden gidecek yine yaptı yapacağını taraftar kulübü kaosa sürükleyen sizlersiniz

Yorum

• Ağaoğlu giderse asıl sıkıntı başlar.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Başkan yerinde olsam Ünal hoca gibi medyaya oynardım

Yorum

• Kimsenin magdur edildigi yok. Böyle bir kadroya kim bu futbolu oynatsa gönderildi. Burasi insanlarin antrenörlügü ögrendigi spor akademisi degil. Benden habersiz kadro kuruldu deyipte kimse magdurum edebiyati yapamaz. Eger istediklerin olmadiysa sezon basi istifa etmeliydin. Eger transferlere karismiyorsan zaten bu koltukta oturmanin hicbir anlami yok. Ünal hoca hem pasif kalarak hem yetersiz taktik bilgisi ile kendi sonunu hazirladi.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• başkan bu süreçte çok yıpratıldı çıkıp açıklama yapıp gerçekleri anlatsın

Yorum

• Burada "Mehmet BAŞ" ismiyle yorumlar yazan taraftârımız Usta döneminde fanatik Muharrem Usta destekçisi değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum?

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nu yedirmeyiz

Yorum

• Bizim yerel basın o kadar kiş...liksiz ki....

yarin bütün gazeteler bu başlığı atacaktır.
                          çok acizler çokkk.

Yorum

• Ağaoğlu neden bırakıyor, neler oluyor?
                            8. Kuşatma

Yorum

• Başkanın istifa edeceği felan yok saçma sapan duyumlarınızı burda paylaşmayın başlatmayın unalınızada adamı .sizi iho paklar ağzınıza iyi sıçamadı gelir tam sıcar rahat edersiniz kupanın sapınıda yanında getirir.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İstanbullular bayram ediyor, ozellikle şikeciler cok keyifli. Bizi tekrar ezdikleri gunlere geri donecegimizi, sampiyonluk yolunda en onemli rakibin devre disi kaldigini soyluyorlar.

Ama sorsan, "ulaa top oynamaayyyrııkk hauu Sturiçi baağa versalar 17 de 17 ile şampiyon edeeeruuumm"

Mok edersun... Geleni de gorecegiz bakalim sampiyon hocamuz kim olacak ?!

Giray Bulak, Sota, Hami, Hikmet Karaman, Yilmaz Vural. Plase Aykut Kocaman, surpriz Bulent Uygun veya loser fb sevdalisi Erol, karga Sergen.

Bekliyoruz, vakit yok. Aziz Yildirim Ismail Kartal'i getirmisti, Huseyin ile de devam edebilir. Kafa ayni kafa.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X