Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    reşit akçay güzel söver mi bize güzel sövecek adam lazım
    Özkan Sümer hoca var. Ne ana bırakır ne de avrat. Baya yaşlandı ama hâlâ gideri var

Yorum

• Akıllarda birkaç soru...

- Şampiyonluk hedefi 2.planda olan bir yönetimde ne değişti ki oynanan futbol beğenilmedi...? Sakatlık ve formsuzluklar Ünal Karaman'a yazıldı o zaman.
      - Giderse kim gelir ? Şenol G. bu ortama gelmez yarım sezon dahi...Shota en yakın ihtimal.
      - Gizli hedef şampiyonluk mu? Sponsorlar ve aracı olanlar, fanatik siyasi kanat bastırıyor o sene bu sene diye. Şu halde iyi bir isim ve transfer şart.
      - Son olarak bi ihtimal daha... EGO TÜM CAMİAYI YEDİ bu gece. Kaldırıp attık masayı...( ki bize en uyanı)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Suanda getirebilecekleri tek aday shota bence yanlış ha shotada 4.yapar bizi kıstas buysa olur 4.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yönetimin kararına saygı duyulmalı son 3 maçta eldeki kadroyu kullanma şekli her maçın son 30 dakkikasında oyunadığımız pasif oyun ve 1.5 yıldır alan savunmasından bir haber her maç yediğimiz amatörce goller canımı sıktı açıkçası.

Ayrıca Ünal hocanın Başkanın oynanan futbolu beğenmiyorum lafına karşı "Sinecek değilim bu lafı tabiki üstüme alıyorum" , " Yaptığım başarıya rağmen beni yemek isteyenlerin boğazına takılırım." , " Başkan bazen taraftar kimliğini hatırlıyor." gibi söylemleri yakışmadı Ünal hocaya Başkan her maç baskı yiyoruz bugün 10 kişi Konya bile baskı kurdu kalemizde zor anlar yaşadık böyle olmamalı dedi futbolumuzu beğenmiyorum dedi bunda alınacak birşey yok Ünal hoca seninkisi öküz altında buzağı aramak.
          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami hocam ceketiniz çok güzel
            ahahaha başka ihtimal yok bence de
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• 10 yılda bir bi ivme yakalanır sonra başa dönülür bu kısır döngü devam eder durur. Hami ünal şota ! bir jenerasyonun bu takımın taraftarı olmasına sebep son isimlerde harcandıktan sonra harcayacak hoca da kalmayınca yerel medya yerel takım yerel taraftar mutlu mesut yaşar.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eger yerine daha iyi bir hoca getireceklerse dogru bir karar.
                Ünal hocayi severim ama kalsaydi bu kadro ile ocakta transfer yapilsa dahi sampiyon olamazdik.
                Kimse kimseyi kandirmasin.
                Bu kadroyu ancak sinekten yag cikaran bir taktik üstadi sampiyon yapabilir.
                Ünal hocanın gönderilmesine karşıyım. Bazı nedenleri var sıralayayım. 1.yıllardır başarıya aç kalmış camiaya 2 yıldır neden olmasın dedirtmiştir. 2.tüm furbolcuların ivmesini neredeyse yukarı çılarmıştır. En başta tabikide sosa. 3.içimizden biri traftar gibi. En az bizşm kasar sevinip üzülüyor. Trabzonsporla içselleşmiş biri 4.daha iyisini veya bu üstteki 3 şeyi başarabilevek bir hocayı bılmanın çok zor olması ve çok riskli olması. Ancak şunu da belirtmek lazım maleaef bu sene takım sürekli kötüye gidiyordu. Ve şahsen son maça 3 puan önde girsek be o maç kendi sahamızda kayseriye karşı olsa bile ünal hoca ile o maçı uenip şampiyon oluruz diyemem. O derece inanmıyor şampiyonluğa.taktisyenliği oyun içinde iyi değil. Zaten öyle olsa idi bu kadar öne geçilen maçta puanlar bırakılmazdı. Ancak ne olırsa olsun bn sene sonunan kadad devam edilmeli derdim. Şimdi bu krizden nasıl çıkılavak. Oyuncuların tepkisi ne olacak. Eminim tüm oyuncularla ünal hoca arasında iyi bir bağ vardı.

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'a 5-0 lik Bursa maçından dolayı şikeci diyen taklacı Yılmaz evet.
                  İşi bu boyutlara çekersek mecnun da yanlış işler yapmaz diyen Ünal hocamızdı. Cekmeyelim, herkesin bi kusuru çıkıyor.

Yorum

• Premier lig görmüş bir hoca bulabilsek keşke

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akıllarda birkaç soru...

- Şampiyonluk hedefi 2.planda olan bir yönetimde ne değişti ki oynanan futbol beğenilmedi...? Sakatlık ve formsuzluklar Ünal Karaman'a yazıldı o zaman.
                      - Giderse kim gelir ? Şenol G. bu ortama gelmez yarım sezon dahi...Shota en yakın ihtimal.
                      - Gizli hedef şampiyonluk mu? Sponsorlar ve aracı olanlar, fanatik siyasi kanat bastırıyor o sene bu sene diye. Şu halde iyi bir isim ve transfer şart.
                      - Son olarak bi ihtimal daha... EGO TÜM CAMİAYI YEDİ bu gece. Kaldırıp attık masayı...( ki bize en uyanı)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Bu ortam bu ortam denip duruyor da ortamın nesi kötü? Takım şu an zirvede ve kadrosu da gayet iyi. Ortasahaya bir süpürücü ile defansa lider stoper alındı mı çok daha kuvvetli olunabilir bu belli. Ligin en iyi forveti Sorloth ve performansı arttırılabilirse sturridge faktörü vs.
                      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Trabzonsporun 3 istanbul takımın iyi oldugu bir sezonda sampiyon olma ihtimali yok bu sene olabilirdik unal yuzunden o is bitti bursa boyle bir sezon yakaladı ve oldu muhtemelen sivasta olacak biz bir 20 yıl daha aval aval bakarız.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özkan Sümer hoca var. Ne ana bırakır ne de avrat. Baya yaşlandı ama hâlâ gideri var
                          o zaman tesislere kadar gitsin bi zahmet özkan amca. camiayı birleştirici sözlere ihtiyacımız var şu an
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Tony pulis gelsin premier lig görmüş kaçık bir adam
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Eğer Ünal Karaman gidecekse genç ve hırslı bir yabancı hoca istiyorum. Mümkünse Trabzon hakkında en ufak bilgisi bile olmasın. Yerel basının sorduğu saçma sorulara rencide ederek cevap versin.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bence Tayfun Korkut gelmeli
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X