İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Agaoglu cok büyük bir baskansin bu adamin degerini bilin bu adam istifa eder veya birakirsa asil ozaman biteriz
Ünal Karaman'a niye bu kadar büyük önem atfettiklerini zaten anlamıyorum.
Ne zaman, kime görev verirse versin ben her halükarda başkana destek veririm.
Ünal Karaman'ı kovmadı diye nasıl desteği kesmediysem, sevmediğim birini de getirse aksi şekilde davranmam.
Doğru yönetici Ahmet Ağaoğlu.
10 kişiye o baskıyı geçen sene de yedin . Yusuf falan da vardı.
Hatırlayın...
Adam bundan rahatsız oldu. Keşke basına konuşmasaydı.
Konuşmuş yahu, eee?
Kimse konuşamayacak!
Hele vaziyete bak!
Ağa hepsi.
Onur Kıvrak Vol2.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRızayı istemeyenler giray bulak,magath gibi adamları öneriyor asıl mesele bu işte!
Ünal hoca geldi ve rızaya göre mükemmel ötesi bir futbol oynattı
Şimdi rıza guzellemesi yapmak nedir.
Eline bir fırsat geçti 4-5 mac kazandı diye kaliteli hocamı yani riza
Sene sonunda kaçıncı olacak göreceğiz
Kaldı ki bizim maçı da şansa aldılar penaltı kaçırdık onu alamadılar hava dahi yakalayamazlardiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol merol bizim camiaya dayanamaz. 1 derbide fişini çekerler. Sonra, oyun anlayışı bize uymaz.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebongonda sistemine uymuyor olabilir, o dönem form durumunu beğenmemiştir, zaten ondan önce de oynamıyordu. nwakeme tarzı kanat forvet ister rıza, zaten bir tane forveti kanatta oynattı hep. sosa da o dönem fizik olarak hazır değildi. o fikri yanlıştı ama onun sistemi öyle, iki sert orta saha ile oynuyor. aynı sistemle takımını lider de yaptı. ya böyle oynatan hocayla çalışmayacaksın ya da göreve getirdikten sonra makul isteklerini karşılayacaksın. öyle çok pahalı oyuncular da istemez. novak'ı aldı diye de bir sürü laf yapılmıştı.
Çok kötü futbol oynattı
Sene sonu Sivas'ın durumuna bakıp bir daha konuşuruz
Simdiki basarimsi seviyeye bakıp övgü dizmek doğru degilNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet başkan vizyon sahibi ve karakteri olan bir insan. Ünal hoca ile buradan ileriye gidilemeyeceğini bundan daha büyük başarılar elde edilemeyeceğini gördü ki bende bunu gördüm kendimce. İnşallah Erol Bulut u getirebiliriz.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVizyonumuz dar. Ünal yetersiz deyip Hamiyi Erolu Tolunayı falan önerenler var allah sabır versin. Yada allah istediklerinizi versinde dolaylı yoldan belamızı vermiş olur.
Yorum
-
İki taraf için hayırlı olsun.. 2 tarafın da haklı yönleri var gördüğümüz kadarıyla..
Ünal iyi bir insan ve aynı zamanda iyi bir idareci.. Trabzonsporda gösterdiği performanstan sonra CV’si iyi takımları yönetecek kadar yükselmiştir.. Mental ve teknik anlamda eksiklerini giderdikten sonra ilerde yollarımız tekrar kesişir kim bilir...
Ama şunu herkes iyi bilsin, 1,5 senelik Trabzonspor-Karaman beraberliğinin kazanımları Ünal için daha fazladır..
Bizim için doğru olan yönetimin ve camianın tavrına saygı duymaktır, eğer uyumlu çalışma ortama 2 taraf için ortadan kalkmışsa ayrılık ve yeni bir başlangıç için tereddüt etmeyeceksin..
Yorum
-
1.5 yıldır sahada futbol yok diyoruz ama bunu kimse görmek istemiyor
ünal karaman bu insanların beynini çok fena yıkamış.
Sahada rezil kepaze oluyorsun bunu görmezler ama niye yollar ayrıldı diye ağlarlar
Ligin sidikli takımları seni tokat manyağı yaptı, kendi evinde ezildin, 2-0 dan maçlar verdin, öndeyken maçlar verdin ama bu önemli değilmiş!
Beyin yıkamak dışında hiçbir katkısı olmadı ve gereği yapıldı
Yorum
-
Hoca adayım Ersun Yanal ve Bülent Uygun'dur. Bu ikisine alternatif olarak Aykut Kocaman seçeneği düşünülebilir.
Bu yönetime yakışan hocalar bunlardır. Ümit Özat ve Ümit Karan'ı da ikna ederlerse hiç fena olmaz.
Yönetimde hocanın altını oyan sivri zekalı kim ise ortaya çıksın. Kendisine onurlandırmamız lazım.
Boşuna diğer yöneticilere söverek haklarına girmek istemiyorum. Hedefe ateş etmek istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yonetime Hami, Fatih Tekke veya Giray Bulak yakışır
hami dediğin adam kulübünde en cok gol atmış ligde adı tarihe kazınmış avrupaya transfer olmuş ;
f tekke desen gol kralı olmuş sana sayısız başarı sağlamış milli olmuş avrupaya transfer olup UEFA kupasını kaldırmış adam
ne Ünal ne de bu isimler yerilmeyi haketmiyor hele ki bu tarz soylemler hiç yakışmıyor değer bilmiyoruz taktiksel yönünü seversin sevmezsin o ayrı ama aşağılar tavırlar cok yanlış
bende Unal hocayı sevıyorum ama yeterlı bulmuyorum eleştirirm dibine kadar ama bugun ayrılırsa teşekkür ederim o bızım kara boğamız her zaman da oyle kalacak
başkan ise cidden cok çalışıyor forma satısı yapan başka başkan gordunuz mu ? o kadar buyuk sözler söylemek hakaret etmek bence buradaki hıc kimseye yakışmaz
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnala şans verilen yerde, beğenmediğin Erol Buluta 1000 kere şans veririm. O beğenmediğin Erol BUlut un yönettiği takımları iyi izlemeni tavsiye ederim. Nasıl kondisyona ve taktiği sahip olduklarını görürsün.
Bu ikisi karşılaştırılmaz bile.
Erol Bulut iki yıldır hangi takımları hangi seviyelere getirdi belli. Ki bana göre Sergen'den falan öndedir takım kurgusu açısından.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 yıldır sahada futbol yok diyoruz ama bunu kimse görmek istemiyor
ünal karaman bu insanların beynini çok fena yıkamış.
Sahada rezil kepaze oluyorsun bunu görmezler ama niye yollar ayrıldı diye ağlarlar
Ligin sidikli takımları seni tokat manyağı yaptı, kendi evinde ezildin, 2-0 dan maçlar verdin, öndeyken maçlar verdin ama bu önemli değilmiş!
Beyin yıkamak dışında hiçbir katkısı olmadı ve gereği yapıldı
Bu ülkenin her şehri benim memleketim diyor.
Var sen düşün nasıl beyin yıkadığını.
Yorum
Yorum