Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kap geldi malezef fesih..

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sosanında cok umrundaydı ünal.
      Bu kadar kesin konuşma bence, Sosa’ya kaptanlık, sorumluluk ve aidiyet hissini kim yükledi? Tesislerin özel güvenlik görevlisi mi?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyun anlayışı nasıl uymaz yaa Alanya'da oynattığı topu bize oynatsa şehir ayakta alkışlar onu...
        Bize yakışır mı yakışmaz mı, hele Ünal hoca gibi bizden biri diyebildiğimiz birinden sonra olur mu falan bunları ayrı tutuyorum ; Erol yerliler arasında alınacak en iyi en uygun hocadır... 6 aylık Şenol hâricinde tabi...
        Şenol'u hiç sevmem ama gelsin şampiyon yapsın sonra vuralım ködüne tekme de o laflarının intikâmını alalım... kullan at

Öldürücü soru burda
        Yahu sefer sen bile Şenol Güneş ci oldun.
        Zannediyorsun ki bu kadar kotu söylem geçmişi olan adam bizi şampiyon yapar

Bok yapar
        En küçük bir şeyde eski söylemleri önüne koyulur koyulacak

Ha ben tamamen karakter meselesi yüzünden gelmesine karşıyım.
        Şenol la şampiyon olacağıma 50 kere ikinci olurum o derece
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben unaldan daha iyi hoca bizden gitmemeliydi söylemine karşı çıkıyorum.
          Ünal 3 rıza eder
          yani bunu diyebilmek için de ünal hocanın farklı bir takımda bir başarısını görmek gerekir . sivasın durumu herkesin malumu . rıza hocanın daha önce yaptıkları da .
          ünal hocanın bizim dışımızda bir takımda bişeyler başarma şansı yok bence .
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Trabzonspor, 2.25 M TL'lik ileriye dönük tüm alacakların ödendiğini ve teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrıldığını KAP'a bildirdi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'da görev alıp, kendini eleştirilemez kılamaz kimse.
              Hoca da denedi.
              Açık açık, 6. haftada "bu transferleri ben yapmadım" tadında ilk kurşunu attığında niye bugün başkanın açıklamalarını garipseyenler benzer reaksiyon vermedi?
              Her kötü durumda, bir şekilde kendisini sorumsuz kılacak şekilde olayı kapatma derdinde.
              Terim ile karşılaştıranlar olmuş.
              Terim arkadaş, rezil oynuyoruz. Tarihin en rezil oyununu oynuyoruz. Ocak ayında toparlayacağız diye 40 kere tekrar etti.

En azından eksiğini itiraf edeceksin.
              Bunu itiraf etmek yerine yönetime, sakatlara, maç trafiğine, oyuncu profillerine, yahu aklına ne gelirse.
              Ben sorumlu değilim, ama benim dışımdaki herkes sorumlu.
              Bu sorumsuzluğun sorgulanamaz olması için de sürekli kendi konusu olan teknik meselelerin dışında konuşmalar.
              Bu normal miydi?

Sen transferleri yönetimin kucağına atacaksın, Konya maçından sonra başkan, yahu yeter 10 kişiden de bu baskı yenmez deyince kendini dokunulmaz ilan edeceksin.
              Yok abi öyle bir dünya.

Geçiş hocasıdır.
              İşin başlangıcı için uygundu.
              Bundan sonrası için 1 kademe üstüne çıkılması lazım.

Kimse bu külüpte çalışmak istemez falan denmiş?
              Neye istinaden?

Şu kadro, ekonomik olarak gününde ve düzenli ödemeler, tribünler.
              Tribünler Ünal KAramansporlu olarak tribünü boşaltacaklarsa boşaltsınlar.

Bu kulübün hikayesini Ahmet Ağaoğlu yeniden yazdı.
              Ünal Hoca değil.
              Herkes "karabüğü düşüren adam" derken Ünal Hoca'yı bu hikayeye parça yapan adam kimi getirirse eyvallah deyip destek verilir.
              Gidene payeler biçip, asıl bugünlere gelmemizin baş mimarına haksızlık edilmez.
              Katılıyorum üstad, Ünal hoca bu kulübün efsanesidir ama 1.5 yılda Trabzonspor sayesinde tekrar kendini ispatlamıştır ve büyük ihtimalle kariyerinin sonuna kadar bu CVsinde bir artı olarak kalacak.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kap geldiğine göre hayırlı olsun.
                Kendisine biçilen vazifeyi yaptı.
                Allah yolunu açık etsin.
                Güzel insandı hoca.
                Allah razı olsun.

Buradan sonrası bayrağı devir.
                Hayırlı olsun.

Yorum

• en azından hocamızı madur etmedik tüm alacakları ödendi. 16:00 da başkan açıklama yapacak.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sacit kardeşim adama maç sonunda maçla ilgili soru soruluyor.

Bu ülkenin her şehri benim memleketim diyor.

Var sen düşün nasıl beyin yıkadığını.
                    Komik olanda buydu

Maç sonu teknik açıklama beklerken, hiç alakasız konulara giriyor.
                    Konumuz bu mudur? Sen bana teknik taktik açıklama yap

Milliyetçilik ayağına insanları uyuşturdu
                    2-0 dan niye maç verdin diyoruz cevap yok!
                    öne geçtiğin maçları niye koruyamadın cevap yok

Sen daha ne iş yaparsın?
                    Düzeltmek için bir çabası da yok

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yoktu tabi ve bunun eksikliğini yaşadık. Ne zaman zirveye gelsek puan kaybettik. Ama Ünala biçilen rol şampiyonluk değildi. Şimdi Ünal gitmiş veya gönderilmiş olsun beklenti artık şampiyonluktur. Bana göre de şampiyonluk baskısını kaldırabilecek ve soru işareti yaratmayacak hoca getirilmesi gerekiyor.
                      Senin ismin seni şampiyon yapacak, taraftarın yapacak. Hocanın oynattığı sistem doğru ise ve futbol adına doğruları yapıyorsan şampiyonluk zaten gelecek. Dediklerinize tam olarak katılamıyorum.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        öyle birşeyi ben söylemedim. transfer dönemine yönelik birşeyler söyledim, hikayeyi rıza'nın döneminden aldım.
                        Anlaşıldı ��
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Allah yolunu açık etsin. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yorum

• Bir hocayı sırf başarısı ile değerlendirmeyelim arkadaşlar.. bir de camiada yarattığı bütünlük var..

ünal hoca transfer cezası aldı ve gıkı çıkmadı adamın.. geçen yılki girdabı ünal olmasa çıkamazdık emin olun..başkası olsa kaçar giderdi.. ersunun gamsızlıklarını ve rızanın takımı küçültücü demeçlerini çabuk unutmayın..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Nuno Espírito Santo ve yaninda Adama Traore gelecekmis, vizyon budur.

Saka la saka! Eeee kim gelecek simdi?

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Atletik, atağa bir anda çıkan oyuncularla oynuyor. O oyun bizim kadro ile zor.
                                Sanki o oyunu Ünal Hoca oynatamaz çok matah kimsenin oynatamayacağı bir oyun oynatıyor bu Erol Bulut denen eleman. Hoca daha birkaç gün önce basın toplantısında söyledi ben istemez miyim agresif basan oyuncular, eldeki Nwakaeme, Sosa, Sturridge, Mikel gibi oyuncularla bu kadar oluyor dedi adam açıklıyor millet anlamamakta direniyor. Sanki kadro yapısının değil de hocanın tercihiymiş gibi yazıyorlar insan deli olur ya bu camianın içinde.

Yorum

Yükleniyor...
                                X