Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim acayip zoruma gitti hocanın ayrılması kim bunu normalleştirip içine sindiriyorsa midesizdir hoca her şeyden önce bu camiaya ve yönetime sırtını dayadı şu vefasızlığa bak ardından yazılanlara bak. Ben böyle haksızlık görmedim gerçekten tahammül edilemez bi durum ya.

1,5 yıldır kader birlikteliği yaptığın, kulübü beraber ayağa kaldırmaya çalıştığın hocadan bu kadar kolay vazgeçmek gerçekten aşırı çıkarcılık ve sadakatsizliktir. Resmen hocaya ihanet bu kullanıp atmaktan farkı yok. Allah belasını versin gerçekten adama geldiğinden beri her türlü haksızlık yapılıyor sabah akşam hoca değil deniyor. Hoca önce yönetim sonra da taraftar tarafından desteksiz bırakıldı yapılanlar bu camiadan bi bok olmayacağını gösteriyor.

Kardeşim, bir insanı tanımak için yaptıklarına bakmak yeterli.
    Mesela İHO denen zibidiye ses çıkartmayan bir Ağaoğlu var. Bu adamın ne olduğu bu konuda sustuğu vakit söyledim.
    Amacı kulübü düzeltmek hakkı aramak olan adam İHO dönemini araştırırdı. Ama o yalnızca USTA'ya vurdu. Derdi başka!
    Onur'u türlü oyunlar oynayıp hain damgası vurup gönderdi. Ünal'ı aynı şekilde gönderdi. Bunlar yeterli referanslar!
    Sadakatsizlik, şerefsizlik, alçaklık, çıkarcılık vb. adını ne koyarsan koy. Bu yapılanı içine sindirenler her şeyi hak ediyor.
    Koyun gibi güdülmeyi kendine laik görüyorlarsa buyursunlar başkanlarının arkasında saf tutsunlar.
    Ben bu yönetimi desteklemiyorum. En ufak yanlışlarında yaygarayı koparacağım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu takım şampiyon olacaksa da ünal'ı kovduk haklı çıkmamız lazım gazıyla olabilir. o da kesenin ağzını açmak demek. o kese açıldıktan sonra samimiyet sorgulanır ama şampiyonlukla birlikte kimsenin umrunda olmaz. çok inanacağım bir senaryo değil ama tartışmaların durması için tek yol bu.
      Kese falan yok. Gelirlerin %65'i direkt banka borçlarına gidiyor. Yusuf'un geliri ile ancak bu sene maaş ödenir. Herkes paranın sihirli bir şekilde çıkacağına inanıyor. Şu an siz cebinizden çıkarıp para koyamıyorsunuz bile UEFA yasaklıyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de tam aksine bu yönetimi destekleyen sizlerin en büyük engel olduğunu düşünüyorum. Taraftarı karşısına alan yönetim yok olmaya mahkumdur. Sezon sonu takımı şampiyon yapmayıp bahane uyduran yönetime bakalım ne diyeceksiniz. Süreci takip edeceğim.
        Biz burada adamcilik yapmiyoruz Ünal hocada Ünal hoca diyenler gibi. Öyle olunsaydi galip gelinen maclarda bile oyun elestirilmezdi. Tabi ki gelen yeni hoca sampiyon yapamayabilir ama bu Trabzonspor'u sampiyon olacakmis gibi oynatsin yeterli. Ünal hoca da bu takimi sampiyon yapamayabilirdi ama sahadaki oynattigi oyunun ne bir gelecegi vardi ne de sampiyonluk sansi. Kendi kendine sonunu hazirladi. Kimse onu zorla göndermedi.
        Ünal hocadan kötü hoca gelirse tabi ki yönetim elestirilir ama sampiyon olabilmek icin yönetimin bu karari almasi cok dogrudur.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu’nun istifa kararı aldığı söyleniyor. Cidden dünya üzerinde bizim gibi bir kulüp yok artık gülüyorum sinirimden
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Öyle veya böyle bu takım hala yarışın içinde. 17 final haftası kaldı. Aklı ve yüreği bu işi kaldıracak biri gelmeli.
            En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 15:49.

Yorum

• ünal karaman neden haketmediği parayı alıyor anlamak güç hani bu camianın evladıydı 100 milyar kazanıyordu

Yorum

• Yönetim verdiği kararın arkasında durdu
                Bu da önemli bir gelişmedir

Tahammül edilecek gibi değildi
                Başkanın geçen hafta yaptığı açıklamalar son damlaydı

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz burada adamcilik yapmiyoruz Ünal hocada Ünal hoca diyenler gibi. Öyle olunsaydi galip gelinen maclarda bile oyun elestirilmezdi. Tabi ki gelen yeni hoca sampiyon yapamayabilir ama bu Trabzonspor'u sampiyon olacakmis gibi oynatsin yeterli. Ünal hoca da bu takimi sampiyon yapamayabilirdi ama sahadaki oynattigi oyunun ne bir gelecegi vardi ne de sampiyonluk sansi. Kendi kendine sonunu hazirladi. Kimse onu zorla göndermedi. Ünal hocadan kötü hoca gelirse tabi ki yönetim elestirilir ama sampiyon olabilmek icin yönetimin bu karari almasi cok dogrudur.

Bir hafta önce muhabir Ağaoğlu'na şampiyonluk soruları sorunda kıvırıp duruyordu. Şampiyonluk için erken diyordu.
                  Yanlış anlama. Ben değil, başkanınız şampiyonluk hedefi olduğunu söylemiyor. Soru sorulunca da kıvırıyor. Çıksın hedefi koysun.
                  Kaçak güreşmesin.

Yorum

• Mesele burda sadece Ünal Karaman'ın gidip yeni teknik direktörün gelecek olması değil. Süreç çok gürültülü işledi. Taraftardaki genel kanı, Ünal hocanın gitmesinde yönetimden bazı isimlerin, siyasilerle ve yerel medyayla beraber bilerek Ünal hocanın kuyusunu kazması ve sonunda yollatması. Ünal Karaman'ın mağdur edildiği düşünülüyor. Şimdi sen bu iklimin üzerine kimi getirirsen getir tutmayacak. İkinci yarı başlayana kadar biraz daha durulur belki ama sezon başlayınca ilk puan kaybında konu yine buralara gelecek. Hele içerde Fener maçını kaybettiğimizi düşünün, ne yönetim kalır ne de yeni gelen teknik direktör. O yüzden bu süreçten sağlam bi Trabzonspor çıkacağına inanmıyorum. Yönetim iyi işler yapsa da maalesef bu sefer fena çuvalladı. Kendilerinin de sonunu hazırlamış olabilirler.

Yorum

• başkan istifa edecek felan deniyor klüp batar tamamen böyle bişey olamaz

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her ayrildiginda 3 yil geri gitmemiz gelen yonetim ve hoca ile alakali.
                        Kizabiliriz o da bize kizabilir ama trabzonun en buyuk futbol efsanesidir.
                        Kac kere haksiz yere kovuldu bu kulupten.
                        peki TS'ye karşı söylediği o insafsızca sözleri neye bağlıyorsunuz
                        asla ts bin adını ağzına almaması rakip takım diye söylemini, yenildikten 3 hafta sonra bile yenilgiyi hakeme bağlamasını

1461 macında ısıtıcı sorunu var diye kulübü aşağılamasını

şampiyonluk olamadım söylemini

ve yha bir çok şey

salyangoz kabuğundan çıkmış, tüh diye tükürmüş bundan mı çıktım diye: işte şenol güneşin durumu bu salyongoz gibidir.

Efendi değildir, çıkarcıdır, kendini TS'den kat be kat üstte görmektedir. Ve bu kulüpte artık yeri yoktur
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Şu ''adamlık'' muhabbeti kadar boş bir olay yok. Nasıl ölçüyorsunuz onu da anlamış değilim.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Baskanim sizi tebrik ediyorum.cok dogru bir karar aldiniz.Arkandayiz

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
                              Adam görmesek dediğine inanacağız. Ama adamlık başka bir şeydir. Bahsi geçen şahısta bu özellikler yoktur.
                              Kimde vardir bu özelikler ?

Yorum

• Yürekli ve geleceği kurtarmak adına yaptığınız hamleden dolayı sizi tebrik ederim başkanım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X