Şu an boşta olan yerli teknik adamlardan bu ağırlığı taşıyabilecek isim pek yok. Devre arasında yabancı bir teknik adamın başarı sağlaması da göründüğü kadar kolay değil. Hangi teknik adam olursa olsun, ilk 6 haftadaki zorlu fikstürde alınacak kötü sonuçlar sezonun çöpe atılmasına neden olacak. Ayrı bir endişem de takımdaki sevgi ortamının kaybolma tehlikesi. İnşallah buna fırsat doğmaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra şenol güneş dışında hiç bir hoca adayı ortalığı toparlayamaz. şenol güneş gelirse 2-3 transfer ile bu takım şampiyon olur. trabzonspor tarihinde böyle kebap bir sezonu hayatta göremez. eğer şu fırsatı da kaçırırsak çok seneler bekleriz.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic sanmam şu ortama baktığımda boşta olup bizden olup bizi çalıştırabilecek seviyede shota var sadece.Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtletik, atağa bir anda çıkan oyuncularla oynuyor. O oyun bizim kadro ile zor.
Sağ tarafa Efecan, orta sahaya da zımba gibi tıoçu, bitti
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu sefer sen bile Şenol Güneş ci oldun.
Zannediyorsun ki bu kadar kotu söylem geçmişi olan adam bizi şampiyon yapar
Bok yapar
En küçük bir şeyde eski söylemleri önüne koyulur koyulacak
Ha ben tamamen karakter meselesi yüzünden gelmesine karşıyım.
Şenol la şampiyon olacağıma 50 kere ikinci olurum o dereceTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra şenol güneş dışında hiç bir hoca adayı ortalığı toparlayamaz. şenol güneş gelirse 2-3 transfer ile bu takım şampiyon olur. trabzonspor tarihinde böyle kebap bir sezonu hayatta göremez. eğer şu fırsatı da kaçırırsak çok seneler bekleriz.
aynı şeyleri yazacaktım.
bu gerginliği şenol hocanın dışında kimse sakinleştiremezzzz.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnura ne haksizligi yapilmis ? Kimse Trabzonspordan büyük degildir babsinin ciftligide degildir ben Onurlan bizzat canli yasadim seyler oldu inan bana sende yasasaydin baska düsünürdün
Defalarca alacağından indirime giden şike sezonu sonrası elinde kalan tek oyuncuyu hain damgası ile gondermezsin ne olursa olsun.
Büyük takım olmak bunu gerektirirNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlopp bile gelse, sampiyon olamayiz.
Yorum
-
şenol güneşe hayran olanlar bjk ye gittiği için ve bazı beyanatlarından dolayı ona kızgınlar.
Ne demiş şenol güneş saygısızca bize söyler mi o şenolu istemiyoruz diyenler.
Sen adamı haksız yolladın ne yapacaktı hayatına devam etmeyecek miydi ? Ne zaman çağırsak geldi bu adam ünal karamanında hocasıdır ayrıca şenol güneşten neden nefret ediyorsunuz ?
Yorum
Yorum