Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twitterda saçma sapan yazılar yazıyorlar, yönetim istifa falan. Kafası mı güzel bunların? Nasıl bir zehirlenme yaşıyorlar.

Yorum

• başkanın bir yere gittiği yok manyak manyak konuşmayın

Yorum

• Ahmet AĞOĞLU açıklama yapacakmış ve istifa edecek söylentileri baya revaşta bakalım....
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Başkan bi kanala çıkmayacak mıydı? Hangi kanaldı bilen var mı?
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Başkan iş başı yaptığından beri doğru kararlarına bir tane daha ekledi bence.
            Niye istifa edecekmiş?
            Şu oyuna ses çıkardı diye, boğazlarında kalırım diyen ben değilim.
            En hayırlısı oldu, eğrisi doğrusuna geldi inşaallah.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstanbullular bayram ediyor, ozellikle şikeciler cok keyifli. Bizi tekrar ezdikleri gunlere geri donecegimizi, sampiyonluk yolunda en onemli rakibin devre disi kaldigini soyluyorlar.

Ama sorsan, "ulaa top oynamaayyyrııkk hauu Sturiçi baağa versalar 17 de 17 ile şampiyon edeeeruuumm"

Mok edersun... Geleni de gorecegiz bakalim sampiyon hocamuz kim olacak ?!

Giray Bulak, Sota, Hami, Hikmet Karaman, Yilmaz Vural. Plase Aykut Kocaman, surpriz Bulent Uygun veya loser fb sevdalisi Erol, karga Sergen.

Bekliyoruz, vakit yok. Aziz Yildirim Ismail Kartal'i getirmisti, Huseyin ile de devam edebilir. Kafa ayni kafa.
              Başkanın arkasındayız
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kim istedi ya da ne oldu da bu camia 2010-2011 travmasından sonra ilk kez umutlanmışken bu hale geldi?
                Nasıl oldu da hayallermizi ,inancımızı bir gecede yok ettiler!

Yorum

• twitter da yönetim istifa tagını tt ye sokan haindir açık ve net. hoca gitti ama başkan giderse kulüp 3-5 çapulcuya kalacak siz sanıyo munuz bu takım toparlanır? en az 10 sene geriye gider yazık be.

yönetim şuan için umarım böyle saçma iş yapmaz.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ünal Hocanın karnesi.

Yorum

• Başkan bu hamleleri Trabzonspor'u şampiyon yapar

Yorum

• İş başka tarafa çekiliyor. Başkanla derdi olan, topa girmeye çalışıyor.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu giderse kulübü kapatın gitsin gerek yok eziyete

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            twitter da yönetim istifa tagını tt ye sokan haindir açık ve net. hoca gitti ama başkan giderse kulüp 3-5 çapulcuya kalacak siz sanıyo munuz bu takım toparlanır? en az 10 sene geriye gider yazık be.

yönetim şuan için umarım böyle saçma iş yapmaz.
                            Akşamdan beridir ne diyorum?mmmmm bunların derdi ünal değil bu lar Trabzonsporlu da değil futbol cahili asalaklar.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan iş başı yaptığından beri doğru kararlarına bir tane daha ekledi bence.
                              Niye istifa edecekmiş?
                              Şu oyuna ses çıkardı diye, boğazlarında kalırım diyen ben değilim.
                              En hayırlısı oldu, eğrisi doğrusuna geldi inşaallah.
                              Aynen
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi
                                Has... derler ama trol herif az bile almış biz keraneci Ersun a tazminat ödeyelim gıkınız çıkmaz adamı görevinden alırlar 1.5 yıllık cefa çektikten sonra bide parasınımı bırakacaktı. O parada az da olsa katkım vardır eminim bende yana helali hoş olsun keşke bidahaki seneyide isteseydi.
                                madem katkınız var çık cebinden öde 2.2 milyon tlyi takımdan istifa edip bide üzerine cefa çekti diye haketmediği parayı kimse alamaz

kimse trabzonspordan büyük değildir bu takım her hocayla 3-4. olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X