Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin falan hikaye Yeni biriyle anlasilmis Baskana bakmayin siz.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Aykut Kocaman istifa ederse Başkan devreye girip Alanyaspor'u ikna ederek Erol Bulut'u takımın başına getirtir. Alanyaspor da Aykut Kocaman'la anlaşır. Ünal Karaman da Konyaspor'un başına geçer.

Yorum

• Ünal hocada açıklama yapmalı.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Başkana kırgın mısınız diye soruldu.

Hocayla haftanın 4-5 günü beraberiz.

Birlikte mücadele ettiğimiz başkan hoca ilişkisi dışında bir ilişkimiz vardı.

Birbirimizi belirli noktalarda anladığımızı tahmin ediyordum bu kadar yakın olan iki insanın bu şekilde birlikteliğini sona erdirmesi benim için kolay değil.

Hayal kırıklığı yaşıyorum.

Her sorumluluğu ben üstüme almıştım.

Yorum

• Ahmet Agaoglu cok büyük adamsin suan dinliyorum bu adamin degerini bilin yine diyorum !!!

Yorum

• Mutlaka bir hoca gelir hüseyin kimdirde hocalık yapacak.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başkan görevimizin başındayız dedi neyseki biraz rahatladım. Ayrılık kararı Ünal Karaman’ın isteğiymiş. Yok lobi, yok siyaset, yok yönetimden bazı isimler falan yalan yani
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hocayı kovdu iyi ettiden buraya mı geldik ?
                  herşey açık ortada. Başkan açıkladı. Yalansa Ünal hoca cevap verir.

dün kafaya koymuş ünal hoca.

süreci denemek isteyen varsa gitsin yöneticisine desin boğazına düğümlenirim diye.

hoca özür dilemeliydi bence. Yönetim biz özür bekledi.

Yorum

• hangi kanal?

Yorum

• Hadi uefayı kaldıramıyordu kulüp o yüzden elendik.Teknik direktörsüz devam edebiliriz ne demek.Lige havlu atıyorsunuz fener için mi çalışıyorsunuz anlamıyorum ki...

Yorum

• ünal karamanla güç bela ocağa attık kendimizi . Şimdi igin ıkıncı yarısını komple hocasız mı gecırecegız
                        61

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hüseyin falan hikaye Yeni biriyle anlasilmis Baskana bakmayin siz.
                          Aynen öyle Nazim taktik bu ortam yumusasin diye sence senol gelir mi ?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyin falan hikaye Yeni biriyle anlasilmis Baskana bakmayin siz.
                            Kimmiş o?
                            8. Kuşatma

Yorum

• Şurda öyle yorumlar var ki trabzonluluğumdan, trabzonsporluluğumdan, türklüğümden tiksiniyorum.

Dik kafalı, cahil ama çok konuşan, çok konuşan ama az bilen.. Hakaten rezil tipler var forumda.

Yorum

• Eski kaşarlardan biri gelir anca bu dönemde kim gelecek

Yorum

Yükleniyor...
                                X