Mesele tamamen laf atışmasıymış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanıp at olacaksa
Yalnızca Şenol Güneş TS yi kullanır ve atar
4 kez yaşandı 5. Olur
TS olmadan teknik direktörlüğün yanından geçemeyecek bir adam bu camiaya bu kulübe ağza alınmayacak o kadar laf etti ki bu kulüpte zerre haysiyet varsa bir daha kapı içinden içeri sokulmaz Şenol Güneş
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelediye başkanlarının, siyâsîlerin başı çektiği çoğunluğun tepkisine yenilmeden kulübün başındaki tek irâde olduğunu gösteren Ahmet Ağaoğlu bu aşamada takdiri hak ediyor. Umarım yeni hoca tercihinde nokta atışı yapar.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hoca kendi istegiyle ayrilmis bunu ogrendik net bir sekilde yolun acik olsun unal karaman onumuze bakalim burasi trabzonspor..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Başkan ben Konyaspor maçından sonra kendimi eleştirdim hoca kendi üzerine alındı diyor.
Kayseri maçından sonra yaptığı açıklamaları da ben üzerime alındım diyor.
Hoca gitmeyi kafasına koydu diyor.
Takım şuan hüseyin cimşirde yardımcı olarak Sosa ve Mikel.
Yorum
-
Ünal hocanın artısı oyuncu grubunu iyi motive edebilmesiydi. Türk takımlarında teknik, taktik bir yere kadar. Oyuncularda yetenek yok, kendi düşündüğünü bile yapamıyor, kaldı ki hocanın istediğini yapacak.
Türkiyede başarı için gerekenler sırasıyla;
1- Motivasyon
2- Takım olabilme
3- Maaşların zamanında ödenmesi
4- Oyuncu grubunun kalitesi(yedekler dahil)
5- Kondisyon
6- Hocanın taktik kabiliyetleri
7- Camianın federasyon/hakemler üzerindeki etkisiElbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
Yorum