Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal Karaman: Kayserispor maçının akabinde Yönetim Kurulu tarafından teknik direktörlük görevimin sona erdirildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum tarafımdan anlayışla karşılanmıştır.

"Ayrılmayı kafaya koymuştu"
    Haaaaaah hadi şimdi buyur buradan yak. "Acı çekiyorum" diyen başkanımız mı yalanÇı yoksa "görevimin sona erdirildiğine" diyen hocamız mı yalanÇı
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle bir konuşma yapılmaz. Bunun devamı daha vahim.
      Trabzonspor gibi bir kulüpte 17’de 17 yapsan, sonrasında bu açıklamayı yapsan kovulursun, kovulman gerekir.

Yanlış anlaşılma olmasın diye ekleyeyim çünkü burada saldırmaya hazır insanlar var.

“Ünal Karaman’ın kalmasını isterdim.”

Yorum

• Bana göre bu ayrılık hayırlı oldu. Ünal hoca misyonunu tamamlamıştı. Ondan istenen bu kadardı. Bjknin samet. Bilic. Senol güneş macerası gibi düşünün. Yeterki şuanki başkan ve yönetim aynen devam etsin.(şuanki ekonomik durum. Yıllık gider ve gelirler aynı şekilde devaam etsin). Bir üst kademe özellikle takıma savunma yapabilmeyi de öğretebilen iyi bir taktisyen hoca bulmak gerek.bn ünal hocaya yaşattıkları için teşekkür ederim. Ancak 2 yılda şu maçı taktiğiyle çevirdi diuebileveğim pek maç aklıma gelmiyor.ama elimize gelip de tutamadığı çok maç var.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haaaaaah hadi şimdi buyur buradan yak. "Acı çekiyorum" diyen başkanımız mı yalanÇı yoksa "görevimin sona erdirildiğine" diyen hocamız mı yalanÇı
          Boşboğaz başkana gerekenleri söyledi gerçekleri yüzüne vurdu hoca kimin yediremediğini görmüş olduk. Başkan olduğunu unutup galip geldiğin maçtan sonra saçma sapan konuşursan kusura bakma karşındaki de ilk okul çocuğu değil haddini bildirir
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 19:08.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Şenol güneşi beğenmeyen tiplerin bu ülkeye ne faydası var merak ediyorum. Para için gitti dediğiniz adam milli takım maçlarında bile tepki görmesine rağmen bordo mavili kravatla kadıköy de kaç kere maça çıktı. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşarken ki sözleri gayet normal adam bir sezonun emeğinin karşılığını alıyor.

Sırf muhalif olayım diye adam gelmiş şenol hoca'ya laf atıyor.

Sadri şener ve şenol güneş'in siyasi görüşünden dolayı şehirde aynı muhabbetlerin olduğunu unuttunuz mu!
            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 19:07.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu ayrılık denizli maçından sonra gelse ünal lehine mesaj atan pek olmayacaktı. 2 galibiyet geldi ve ünalı ciddi savunan bir kitle oluştu. Biz ne zaman skor taraftarı olduk bu kadar? Biz futboldan çok iyi anlayan bir taraftar grubuyuz diye övünmüyor muyduk? Trabzonspor sakatlıklar yaşadı doğru ama takım kadromuz fb den çok daha iyi değil mi? 40 yaşında emre rezil gsden kovulma tolga ciğerci be ozan tufan orta sahası tek santrafor muriq başka ellerinde ne var? Adamlr kendi evlerinde biz dahil rakibe nefes aldırmıyorlar. Rızanın kadrosu bizden çok mu iyide bukadar fark atıyor bize? Bu takım üst üste penaltı kaçırırken bunu aşamamak neyin nesi?

Yorum

• Benim yönetime olan saygım bir kat daha arttı.
                Bu laflara daha sstaddan çıkmadan faturayı kesmişler.

Vallahi yanında yöneticilik stajı yapılacak adam Ahmet Bey...

Yeminle bayıldım heriflere.

Yorum

• Yanlız Ünal Karaman Tv'de dedikleri gibi kendi kendini yaktı. O satılmış gazetecinin tuzağına düşmeyecekti. Bir anda boşluğa düştü. O lafı demeyecekti.

Yorum

• Bu saatten sonra Ünal dogru Agaoglu yanlis demek bize birsey katmaz. Her ikisi de bizim icin onemli kisilik. Unal Karaman tekrar Trabzonspor un basina gelecektir.

Artik bizim icin onemli olan bu sureci dogru hocayi bularak atlakmaktir.

Yorum

• Ünal hoca da o kadar lafı çaktıktan sonra şimdi İsmail'in teslimiyeti falan, kurbanlık gibi açıklama yapıyor. Güzel edebiyatına devam ediyor hocam, yolu açık olsun.

Yorum

• Adam gelmiş hala takım savunması yaptırabilen bir hoca alınsın diyor. :ddddddddd Cidden ruh hastası bunlar ya. Ben foruma ara veriyorum bu kadar da olmaz insanda azıcık bi zeka emaresi olur yani futboldan anlamıyo olabilirsin ama takımın hocası basın toplantısı yapıp açıklamış 2x2=4 kadar net bir şekilde neden takımın savunma yapamadığını hala ısrarla aynı şeyi yazıyor.

Yorum

• Başkan en büyük sınavını verecek izleyip göreceğiz..
                          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Ünal karaman tarihi bir hata yaptı Trabzonspor onun için zirveydi bir daha bu seviyede bir camia çalıştırma imkanı yok .
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yönetim o açıklamalardan sonra bütün sorumluluğu üzerine alıp göndermiş yolu açık olsun Ünal hocanın keşke böyle kötü şekilde ayrılık olmasaydı ama bazen böyle olur zaman destek olma zamanı

Yorum

• Gecen sene niye yapamıyordu bu takım savunma??????????????
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X