Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman ismi, Trabzonspor isminin önüne geçiyor. Çok yanlış bir süreçteyiz, haydi hayırlısı ..
    McLas was Here

Yorum

• Bazıları başkan zaten hocayı göndermek istemiyor diyor. O senaryoya göre mesele zaten başkanın açıklaması değil yönetimden bazı kişiler hocayı göndermeye çalışıyor, başkan da o kişiler ile hoca arasında kalmış. Süreci gözden geçirince gerçeklik ihtimali yüksek gibi geldi bana.

Yorum

• Kulüp, Başkanın tapulu malı değil evet. Ancak körün bile gör dediği bir gerçeği dile getirmiş Başkan.Ne var bunda ?

Sen daha önce bu seviyede kaç tane takım çalıştırdın ? Sana bu şansı kim verdi ?

Başkan seçimle gelmiş iş veren konumunda sen de işçi konumundasın hayırdır yani ?

Her basın toplantısında seni eleştirenlere giydir ! Yok en iyi siz biliyorsunuz vs de !

Hayır en iyi biz bilmiyoruz ama en iyi bilen SEN DE DEĞİLSİN SAYIN HOCAM kusura bakma !

Bu takıma sezon öncesi kampı ben yaptırmadım,

Bu takımda rotasyon adı altında stoperlerde değişiklik yapıp Abdüş Wakame hatta Sosa'nın

canını çıkartana kadar oynatan da ben değilim !

Elinde, olabilir dediğimiz alternatif isimleri denemek yerine Hüseyin Hosseini iki kısa stoperde

inat ederek bilmem kaç maç kadro kuran da ben değilim !

Hiç kusura bakmayacak sayın hocam. Geçen sene 5-6 tane alt yapı orijinli çoluk çocukla

oynanan futbolun bu sene oynanamıyor olmasının nedeni bir Yusuf'un gidişi olamaz !

Sakatlıklarsa sebep bu takıma antreman yaptıran her maç kadro seçen de yine sensin sayın hocam.

Son dakikalarda yediğin gollerle 10 küsur puan kaybediyorsun, hala bozuluyorsun eleştirilince.

Üstüne koyarak gitsen hepimiz arkanda olurduk da sen geriye gittin sayın hocam.

Devre arası devre arası. Aha geldi devre arası. Toplasan 10 gün var mı kamp süresi?

Eee neyi toplayacaksın bu sürede ? Ya da sene sonuna kadar aynı bahanelerle mi devam edeceğiz?

Konya bize son dakikalarda o golü atsaydı bugün çoktan defe koyup göndermiştik kendisini.

Ha yanına bir yabancı Kondisyoner istersin, kardeşim demek ki benim de daha öğrenmem,gelişmem gereken konular var deyip,

Defans kurgusunu toparlayacak bir yardımcı hoca alırsın, az eleştiri kabul edersin canımız feda.

Koskoca Liverpool TAÇ ANTRENÖRÜ alıyor hocası bundan gocunmuyor da sana ne oluyor hocam ?

Ez cümle kimse kusura bakmasın bence Ünal Hocam kendisini bitirmiştir.

Hepimizin tek korkusu yerine kimin geleceği.

Adam gibi biri gelsin 3 maç üst üste alsın kimse de kendisini hatırlamayacak.

Bu saatten sonra kendisi bu kalibrede bir takım daha çalıştırabilir mi onu da hep beraber göreceğiz.
        En son Orkun 61 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 02:43.

Yorum

• Bir milletvekili twit atıyor bunuda yönetici beğeniyor. Kimse Trabzonspordan büyük değildir ama ünal Hoca bu şaklabanların alayından büyüktür.
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bundan sonra ne olur?

kariyerli bir teknik adam tercihi en az 2 milyon avro dan başlar.+2 yıllık sözleşme ve kovulursa tazminat maddesi.

zaten bu isimler genelde paraya gelir.gönül olayı yok.bu arada kariyerli demişken güncel performans kariyeri değil.geçmiş kariyer.güncel olanlar zaten süper lige uğramaz.

yerli ve kariyersiz isimlerden ünal karaman gibi gönül bağı olanını bulmak zaten oldukça zordur.ayrıca başkanın teknik adamlığa soyunduğu ve iyi giden bir teknik adamı istifaya zorladığı bir düzende gönül adamlarıda bu başkanla çalışmak istemezler.

geriye ne kalıyor? kısa vadede 4-5 milyon lira kazanayım mantığında olan vasat yerli teknik adamlar.gönül bağı yoktur.teknik açıdan vasattırlar.

hedefleri olan ,görev dağılımını önemseyen yerli bir teknik adamın ağaoğlu ile çalışması bana mantıklı gelmiyor.(konyaspor maçı sonrası ünal karamana gelen eleştirinin kendisinede geleceğini biliyordur).haliyle hedefleri olan yerli teknik adamın kariyerini buraya gelip zedeleyeceğini hiç sanmıyorum.

konyaspor maçı sonrası yapılan açıklamaları bilerek gelecek yerli teknik adam.işte o isimde ne için gelir? kısa vadede 4-5 milyon lira kazanıp gideyim diye.kapasite o olur ancak.
            Ilk defa sana katılıyorum kral

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımın patronunun aldığı karara karşı mı çıkacaklar?
              niye onur kadro disi kalinca hepsi bir agizdan fotolarini paylasmislardi .. herkes ekmeginin pesinde . arada kaynayan hoca oldu

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal Karaman ismi, Trabzonspor isminin önüne geçiyor. Çok yanlış bir süreçteyiz, haydi hayırlısı ..
                olabilecek en iyi şeylerden biri buydu. ama kıt beyinler bunu anlamadı. camianın kocaman şekilde akil, birleştirici, sözüne itibar edilen, toparlayıcı, baba figürü olan, efsane, dürüst, idareci, TRABZONSPORLU, güvenilir adama ihtiyacı vardı. şimdi. sssss..rip gidip ispanyol portekizli alman her kimse bulup getirebilirler. ama y......... ünal gibi adam bulurlar. y........... 250 bin euroluk stopere eyvallah diyecek adamı bulurlar.

Yorum

• Bu olayin baş sorumlulari

Mehmet Yiğit Alp
                  Ertuğrul Doğan gibi duruyor . Ayriyetten bu arkadaşlar Basketbol şubesine destek olmayip kapattiran arkadaşlar . Başkan seçim yapmak zorunda ya bu adamlarla devam edecek ya da Ünal hocayla
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• https://twitter.com/zokoranntekmesi/status/1211285905773912069?s=20

Sertaç Güven'in beğendiği twit. Taraflar yavaştan belli ediyor kendini.

Edit: Bu da Ertuğrul DOğan'ın beğendiği twit:
                    https://twitter.com/muhammetbalta61/status/1211412907721924609?s=20

Yani mesele başkan-hoca değil, yönetimde ciddi bir fikir ayrılığı var. Kongreye gidilmesi en sağlıklısı olur keza yeni hoca getirsen de bu kişiler bu saatten sonra birlikte ne kadar çalışabilirler?
                    En son battle symphony tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 02:48.

Yorum

• Ertuğrul Doğan da Ak Partili vekilin Ağaoğlu ve yönetimine destek mesajını beğenmiş

Muhammet Balta - AK Parti 25-26-27. Dönem Trabzon Milletvekili/ TBMM Çevre Komisyonu Başkanı: Kimse elini taşın altına koymazken gövdesini taşın altına koyan,Trabzonspor’un geleceğini kurtaran Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve Yönetiminin amasız fakatsız , yanındayız , arkasındayız. Hiç kimse TRABZONSPOR’UN üzerinde olamaz...
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bu kaostan ne hoca çıkar ne de yönetim gül gibi sezonun içine ettik

Yorum

• Ertuğrul Doğan ve diğerleri.. Acaba o diğerleri kim ? Sertaç Güven olmadığı kesin. Yönetim ikiye bölünmüş durumda. Seçim olabilir.
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• sezon başı transferler ilk çatlak oldu bana göre. ben bundan da başkanı sorumlu tutarım. kafa karıştıran bir transfer süreci yaşadık. tek elden belli bir fikre göre yapılmadı transferler, ortaya karışık bir durum oldu, sonra süreç buraya geldi.

Yorum

• ulan azıcık erkek ol be gitti tivit favlıyor ahahaha rezil rezil

Yorum

• Twitter felan gecelimde.

Uygun adaylar kim?

TÜRK hocalardan hariç başarılı olan çok zor. En son yabancı hocayla ne zaman çalıştık?

Sota olsun isterimde zamanında 1 Onur'a yem edilmiş bir teknik direktörü iyice kendimizden nefret ettirmeye gerekte yok.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X