en son bir fener maçına 2011'de içeride oynadığımız maçta gitmiştim, kazanmıştık. passolig olaylarını falan tam bilmiyorum, bir süreliğine trabzondayım passoligi çıkartmam falan ne kadar sürer? sinirim bozuldu bu maça gitmek lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
basın açıklaması yetersiz ….
- mesela locaları kim aldı ?
gerçekten de ziraat bankası , türk hava yolları v.s .gibi kurumlar aldı mı ? almadı mı ?
basın açıklamasında bundan bahsedilmiyor .
- locaları kim aldı ise , kulüp isim isim ,liste halinde neden bir paylaşımda bulunmuyor ?
şahsi bilgilerin gizliliğini ileri sürmek ne derece doğru ?
neden olası iftiralara zemin hazırlanıyor ?
mesela ben trabzonsporlu isem ,loca aldım diye,
ismimin açıklanmasından neden imtina edeyim ki? gocunacağım ne olabilir ki ?
açıklasanıza loca alanların isimlerini çarşaf çarşaf .
alem delikanlı görür en azından .
- abdi serdar üstünsalih'in yapılandırmadaki rolü nedir ?
hem eski yöneticimiz olması ,
hem de vakıfbank ceo'su olması bize bir avantaj sağlamış mıdır ?
- damat beyin , bulunduğu pozisyon icabı , bazı kurum ve kuruluşlara , hatta bazı işadamlarına (trabzonspor'a destek olmaları için ) sponsorluk adı altında manevi baskı uyguladığı doğru mudur ?
bunların cevabı ,
basın açıklamasında yok .
bilançodaki verileri kes yapıştır yapmakla bu ithamlardan kurtulamazsınız .
locaların satışı ile ilgili ,
yapılandırma şartları ve koşulları ile ilgili ,
damat beyin bu işin içinde olmadığıyla alakalı ,
kamuoyunun önüne belgeleri açık seçik koyun ki ,
bilgi kirliliği ortadan kalksın .
yoksa dosta düşmana daha böyle çok malzeme verirsiniz .En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 13.01.2020, 18:52.
Yorum
-
#EllerineVereceğiz
Gündemde kaldı uzun süre.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
gene oltaya geldik ne yazık ki!! fener bizi rkip olarak gördü ki gene 2011 deki gibi dengemizi bozma amaçlı bir açıklama yaptılar.. kesinlikle cevap vermeyip taraftarımıza bakın bunlar bizi kışkırtıyor sakın oyuna gelmeyin tarzı bir açıklama yeterdi.. umarım 3. hafta maçı kazanırız.. yoksa gene tepetaklak olacağız..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasın açıklaması yetersiz ….
- mesela locaları kim aldı ?
gerçekten de ziraat bankası , türk hava yolları v.s .gibi kurumlar aldı mı ? almadı mı ?
basın açıklamasında bundan bahsedilmiyor .
- locaları kim aldı ise , kulüp isim isim ,liste halinde neden bir paylaşımda bulunmuyor ?
şahsi bilgilerin gizliliğini ileri sürmek ne derece doğru ?
neden olası iftiralara zemin hazırlanıyor ?
mesela ben trabzonsporlu isem ,loca aldım diye,
ismimin açıklanmasından neden imtina edeyim ki? gocunacağım ne olabilir ki ?
açıklasanıza loca alanların isimlerini çarşaf çarşaf .
alem delikanlı görür en azından .
- abdi serdar üstünsalih'in yapılandırmadaki rolü nedir ?
hem eski yöneticimiz olması ,
hem de vakıfbank ceo'su olması bize bir avantaj sağlamış mıdır ?
- damat beyin , bulunduğu pozisyon icabı , bazı kurum ve kuruluşlara , hatta bazı işadamlarına (trabzonspor'a destek olmaları için ) sponsorluk adı altında manevi baskı uyguladığı doğru mudur ?
bunların cevabı ,
basın açıklamasında yok .
bilançodaki verileri kes yapıştır yapmakla bu ithamlardan kurtulamazsınız .
locaların satışı ile ilgili ,
yapılandırma şartları ve koşulları ile ilgili ,
damat beyin bu işin içinde olmadığıyla alakalı ,
kamuoyunun önüne belgeleri açık seçik koyun ki ,
bilgi kirliliği ortadan kalksın .
yoksa dosta düşmana daha böyle çok malzeme verirsiniz .
Nasıl kayınpederi Fenerbahçe taraftarı olarak divana gidiyorsa, nasil Kenan Evren Lisesi ni Bursa yerel gazetesinde ilana çıkarıp eserinin bilmem kaçta birine Fenerbahçe'ye devrettiriyorsa, Trabzonsporlu bir birey olarak tanıdıkları, nazinin geçtiklerinde benim etrafımdaki Trabzonspor taraftarına forma ve kombine almayı teşvik etmem gibi tesvikte bulunabilir.
Devlet Fenere Gs ye Bjk ye her türlü yardımı yapıyor da ,bize para değil, iş hızlandırmaya yardımcı olunca mi "cevaplama gerektiren muhkem soru" oluyor bu?
Bana bak hele muhterem.
Sivri görünmek başka , kendi camiasını bu kan emicilerin hedefinde iken daha da hedef tahtası etmek başka.
3 tane köpek havladi diye iddialarına satır satır cevap mi verilecek?
Verilmeyince iddiaları geçerlilik mi kazanıyor?
Haddi hududu aşmadan...
Kimi neyle itham ediyorsan açıktan et ki ona göre konuşalım.
Bozuk bağırsak sesi çıkarmaya gerek yok.
Yorum
-
localari alan bu devletin kurumu ise, ve bu devletin kurumlari takim ayirtekmeksizin bu paralari senin benim paralarimla odeyip ortalikta dolaniyorsa namuslu bir vatandasin sormasi gerekn ilk soru siz kimsiniz amaciniz ne olmalidir...
takim tutmakla birey olma farkini karistirmamak, sorgulayan kafa yoran insanlari da cogunluk altinda ezmemek gerekir...sormaya sorgulamaya devam...zaten hesabini verebilene dunya sorsa ne yazar?....ıslak imza....
Yorum
-
Aşağılık güruh her zaman ki kudurmuşluğunda bir oraya bir buraya saldırarak "günahlarından" arınacağını zannediyor ama heyhat!
Gerekliliğine ve içeriğine tamamen katılsam da 2010-11 yılından beri birazcık izan ve utanması olanı yerin dibine koyacak nice metinler yayınlandı açıklamalar yapıldı fakat sahada icabını yerine getiremedikten sonra sözde uçtu yazıda (maalesef)
Bu polemiğin tezgah sahiplerince sürdürülmesi umrumda değil ama biz dönüp dönüp yanıt vermeyelim artık, sahada kazanalım o zaman 1 söylesek 1000 oluyor zaten.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu KO.Çocuğu camiamıdır nedir hayırdr bize neden sarmaya başlamış bu Kaliteli OÇ.? tabi işleri zor TRABZON la uğraşamıyolar böyle laf cambazlığı yapıyo!
K.O.Ç.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGün geçtikçe Sportif Direktör gibi konuşuyor. Transfer, kadro, oyun modeli...
Peki şike konusu? Harcama limitlerinde kayrılan Fenerbahçe ve Beşiktaş meselesi?
40% konusunun Fenerbahçe ve Beşiktaş'in başının altından çıktığı belli oldu. Tam tahmin ettiğim gibi... Talisca kadar konuşulmuyor. İlgili konunun yaptırımını biz dillendirmeliyiz. "Temiz futbol" için...
Göreve geldiklerinde mesafeliydim. Son dönemde fena gitmiyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sezon 2010/11 devre arasi Aykut Kocaman'in aciklamalari neticesinde neler oldugunu gördük.
Simdi de Ali Koc cikti birseyler zirvaladi.
Boyun egmeyin Sn. Baskan, bu sefer firsat vermeyin !!*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Ben açıklamayı beğendim. karşımızdaki güruhun yüzüne tükürseniz ya Rabbi şükür diyecek tiynette bir güruh. Ve bu güruhtan adam olmaz, evliya olsalar eşikten içeri sokulmaz. Başkanın KOÇ'una gösterdiği ihtimamı KOÇ'u bir kalemde yüzüne çalıverdi işte.
Bunlar iflah olmaz. Bunlarla iyi geçinerek sempatik felan olacağını sananlara da geçmiş olsun. Bunlar keser misali hem bana, hep banadır.
Kavgaya gerek yok. Açıklama yapılmış. Onlar afkursun dursunlar. Biz kendi işimize bakıcaz. İstedikleri mecraya bizi çekmelerine müsade etmicez.En son My tarafından düzenlendi; 13.01.2020, 21:31.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ona buna teşekkür etme işinden vazgeçelim artık, görüntüyü kendimiz veriyoruz. Adamlar şikeden ceza almadı içerde devlet, tff sayesinde. Çıkıp da kimseye açık açık teşekkür etmediler. Biz tüm kulüpler için yapılan yapılandırma için bütün protokole teşekkür ediyoruz.
Yorum
Yorum