İlk olarak Oruç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Iyi bir taktisyen hoca ile sezon sonu sampiyon olalim, bugün Ünal hocanin gidisiyle yönetimi elestirenler, yönetime küfredenler, kendini kücük görenler emin olun yönetime bu kararlardan dolayi hak verecekler, demek ki gitmesi gerekiyormus diyecekler. Ünal hocanin durusuna, Trabzonsporluluguna kimsenin laf ettigi yok. Ancak kabul edin ki biz bu sezon bu oyun anlayisi ile sampiyon asla olamayacaktik. Yönetim de umarim bunun bilinci ile bu kadronun gercek gücünü ortaya cikaracak bir hoca ile anlasir. Zaten onlarda bu sene bu kadronun sampiyon olabilecegine inandigi icin bu karari aldigina inaniyorum. Yönetim icinden tabi ki Ünal hocaya destek cikanlar olacaktir. Ancak onlarin derdi basari degil, Ünal hocayla futbol disindaki ortak noktalarindan ötürü olan birliktelikleridir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Ünal Karaman gönderilip, yerine Hami gibi biri gelirse, daha da mac izlemem.... Attab inip, esege binmek bu olsa gerek.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu saatten sonra bize hoca olmak isteyen yerli hocanın iq'su 6 falandır.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRodallega gönderildi. Yerine kim alındı? Sturridge!
Ne o Sörloth işine gelmiyor mu diye yazmadın ?
Transfere karışmayan bir teknik adam hiç bir futbolcudan dert yanamaz..! Oyuncular iyi çıkarsa hoca faktörü.. verim alınamazsa hoca ne yapsın he.. yok öyle yağma..!
Evet haklısın Sturridge alındı. İlk yarı bitti hala form tutamadı. Ligde 443 dk. süre aldı! Büyük transfer! Sturridge ligin ilk yarısında takıma çok büyük güç kattı. Öyle değil mi? Bir de kalkmış bunu yazıyorsun. Komik! Bu arada kötü ve verimsiz transferleri yazdım. İdrak etmesi bu kadar zor değildir diye düşünüyordum.Ama seni akıl edememişim. Kusura bakma.
Ayrıca hoca hiç bir zaman oyunculardan dert yanmadı. Adamı doğru düzgün takip et. Transferleri eleştiren benim. Yönetimi yanlış transfer yaptı diye eleştiren benim. Başka soru var mı?En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 13:43.
Yorum
-
Trabzonlu gençler denen serseri, mafya grubu stada alınmamalı. Jan marie midir nedir adam kalkmış twitter da kendi taraftarına küfür ediyor üstelik kadınlara bile neler yazmış.
İşte trabzonspor niye bi adım ileri gidemiyor en büyük örneği. Bu grup ve yalakaları yıllardır akp ye yalakalık yaparak varlıklarını sürdürüyorlar.
Yorum
-
Kör öldü, badem gözlü oldu.
Hocayı savunacağım diye Caner Osmanpaşa bizim stoperlerden iyi demek de ne bileyim, çok yavan, basit.
Yumlu falanda iyi, hatta Olcay Şahanlı Ragarugalı kadrosu ile Denizli bizden fersah fersah önde.
Oynanan oyun ümit vermiyor arkadaşım. He şuanda bu karar alınmalı mıydı? Kesinlikle Hayır.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın yaptıkları belli neyin kafası bu. Rize'de Akhisar da. Düştü denen Rize'yi azdaha Avrupa ya götürdü.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikiside bizim stoperlerden iyi. ayrıca sivas'ın orta sahasında 3 tane ciğersiz var.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
Resmi bir aciklama yok..olmamasida Ünal in ikna edilmeye calisildigina dair bir isaret gibi..ikna edilmeye calisilmasi yüksek bir ihtimal, cünkü yönetimin hicbir plani yok..basliklarin birinde Ünal i sampiyonluk icin yetersiz görüpte ,,Samet i" yerine layik gören birisi vardi..gözlerime inanamadim okurken..Samet dedigi herhalde Aybaba..
Ben su orta saha yapisiyla kim gelirse gelsin daha iyi oynatabilecegine ihtimal vermiyorum..Onca oyunu elestirilenlerde hoca cözüm bulmasi gerekir diyorlar..nasil bir cözüm bulacak adam? Yeri geldiginde hepsi teknik direktör kesilir basimiza..32 puan yillar sonra alinan en iyi puan..biraz sansi olsa 40 i bile görebilirdi bu ,,kötü" futbolla..bizim bu kafayla basarili olma ihtimalimiz koskoca bir SIFIR..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomşunun tavuğu komşuya kaz görünür.
Hep milletin oyuncuları Messi, bizimkiler gariban.
Biz cuceler. garibanlar, devlere karşı ne mücadele veriyoruz sen bilmiyorsun.
2. Lig stoperleri bile bizimkilerden kat kat iyi.
İnan işte bundan sonra.Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
Bjk zamanında Samet Aybaba ile feda dönemine girdi adam o çöp kadroyla 3. oldu kafa kafaya oynadı sezon sonu da sözleşmesi yenilenmedi ve ayrıldı ama ben hiç bjk taraftarı görmedim tesis basan. Sonra Bilic o kadroyu az daha geliştirdi ŞG de şampiyon yaptı 2 sene üst üste.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu gençler denen serseri, mafya grubu stada alınmamalı. Jan marie midir nedir adam kalkmış twitter da kendi taraftarına küfür ediyor üstelik kadınlara bile neler yazmış.
İşte trabzonspor niye bi adım ileri gidemiyor en büyük örneği. Bu grup ve yalakaları yıllardır akp ye yalakalık yaparak varlıklarını sürdürüyorlar.
Yorum
Yorum