Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman yetersizdir lafını en çok ben kullanmışımdır ama kardeşim devre arasına girmişsin şampiyonluk iddian devam ediyor adamı şimdi göndermenin mantığı nedir.Sezon bitsin karşılıklı oturup anlaşıp yolları ayırır gidersin.

Yorum

• Ünal hocanın ismi Ünal değil de Ali olsa kovulmuştu çoktan. Taraftar da sabretmezdi. UEFA'da 1 puan alıp ligde 32 puan başarı değildir normalde. Trabzonspor efsanesi olması onu bulunduğu konumda tutuyor sadece. Yaptığı son açıklamalar bardağı taşırmış olacak ki iş buralara geldi. Böyle bir kadro hiçbir hocaya nasip olmamıştır Trabzonspor'da. Kadromuzu küçümseyenler, stoperler hariç her mevkideki oyuncumuzun ligde mevkisindeki en iyi oyuncular arasında ilk 3'te yer bulacaklarını atlamasınlar.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çimşir dediğin adam Bursa yı şampiyon yapan aamlardan. Başarıyı nasıl adlandırıyoruz. Caner, yatabare teneke bağlayıp yolladıklarımız.

Böyle bakmak bir yere varamayız. Ben sadece maddi açıdan bakıyorum. Ya da öncelikle maddi açıdan. Ünal hoca ve ekibi çok uygun mali koşullarda en iyisini veriyor. Bu aşamadaki değişikliğin faydası olmaz ama zararı olur net.

Benim gibi düşünenler başarı beklemiyor. Çünkü yönetim ve teknik ekip bir amaç uğruna geldi ve destek aldı. Verdiğimiz destek de iyi veya kötü sonuçlarda devam edecek.

Böyle olmamalıydı
        Çimşir kimde bursayı şampiyon yaptı batalla ivan ergic,volkan şen, sercan,kaleci ivankov daha bir suru yıldız vardı kazma hüseyin iyidide ertuğrul ertesi yıl niye gönderdi onu şu takımda hüseyin tayfun cora hasan üçüncü isimlerine bile tahammülüm yok.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ne güzel dünya yarinda giray bulak gelir ne güzel ne güzel

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Artık kulüp açıklama yapmalı. Gitti mi kaldı mı kesinleşsin. Spekülasyonlar üzerinden konuşuyoruz.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok güzel hareketlermiş şimdi çıkıyor kokusu desene. O malum grupa nerden talimat gitti acaba. A haber de varsa işin içinde çok düşünmeye gerek yok zaten.
              Yenişafak tivit atıyor dakka başı, ikisi de albayrak'in değil mi?

Yorum

• Unal Hoca elestirilmek istemiyormus, Hoca gider gitmez bilmiyorum sahsi fikrim gitmemesi ama sunu iyi biliyorum illa birinin arkasinda duracaksak Ahmet Baskanin arkasinda durmaliyiz.
                En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 21:52.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hugo bross arkadaşlar düşünülen yabancı hoca.

Yorum

• Çok konuşup hiç bir şey söyleyememek sanatı burada mevcut. Çözüm ne? Araştırsınlar bulsunlar abicim onu da biz söyleyeceğiz diyorlar.

Yorum

• kadro o kadar mükemmel ki herkes ilk 11 için en az 4 bölgeye oyuncu istiyor.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 senedir zirvelerde geziyoruz İstanbullular maclarimiza 1 puan yazarak cikmaya basladi daha ne yapacak ?

Adamin bizden once kariyeri yoktu ama maya bizde tuttu, onemli nokta zaten burasi. Tutmus adami niye yolluyoruz, hedef sampiyonluksa ve baskan kongrede, sezon basinda soylediklerini unutup acik ara sampiyonluk istiyorsa hoca kovmak yerine futbolcu transferi pesinde kosmasi gerekirdi. Biz 2011 den sonra hep 10. siralarda gezdik, her sezon liderden buyuk fark yedik, simdi nerelerdeyiz bunu Agaoglu mu basardi yoksa Karaman mi ? Agaoglu Aziz Yildirimcilik oynuyor. Sanpiyonluk kazandirsa neyse de henuz yolun basinda bu nasil egodur, kongre kaybettirir hatta en ufak olumsuz sonuctan sonra istifasi istenir. Yaptigi akil mantik isi degil.
                        Lig leş atıyor

avrupaya giden takım rezil oluyor

haliyle ligde işler farklı ilerliyor

hala anlamayan insanlar var

geçen seneki şartlara göre ünal hoca başarılıdır
                        bu seneki şartlara göre ünal hoca başarısızdır.

ayrıca bu takıma gelecek hocanın hedefi Avrupa da takım çalıştırmak olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal Karamanın bir halt yaptığı yok sadece hazır takıma geldi kondu adam

sağlam silahlarımız var bazı bölgelerde

onların sayesinde ayakta kaldı

sen kimsin ki sana ben sturridge ı ile çalışma şansı vereceğim? çapın ne ki senin ? biz var ya vasata evet demeyi kabul eder olmuşuz ne zaman böyle olduk? bizden bir halt olmaz bu kafayla

bu bir saçmalık abi hüseyin cimsir gelecek sturridge veya wakayeme veya sosa gibi adamlara yardımcı teknik direktör olacak hea?

abi nasıl bir kafa bu?

bu klup kezban kafasında değil bilim kafasında işler yapmalı artık
                          ya sen Ünal hoca gidince kim gelecek sanıyorsun? Mourinho falan mı?

Yorum

• Yunus Emre Sel [MENTION=34487]yunusemre[/MENTION]sel
                            ·
                            1d
                            Şu an hala bir gelişme yok. Ünal hoca tesislerde, görüşmeler sürüyor.

Yorum

• teknik personeller birilerinin adamı o yüzden a takımına torpille alındı çoğu bence öyle olduğunu düşünüyorum çünkü büyük Trabzonspor klubu nasıl olurda kalkıp kaliteli oyuncuylarımızı hüseyin cimsir gibi birine emanet eder abi?

rezillik bu
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal Karamanın bir halt yaptığı yok sadece hazır takıma geldi kondu adam

sağlam silahlarımız var bazı bölgelerde

onların sayesinde ayakta kaldı

sen kimsin ki sana ben sturridge ı ile çalışma şansı vereceğim? çapın ne ki senin ? biz var ya vasata evet demeyi kabul eder olmuşuz ne zaman böyle olduk? bizden bir halt olmaz bu kafayla

bu bir saçmalık abi hüseyin cimsir gelecek sturridge veya wakayeme veya sosa gibi adamlara yardımcı teknik direktör olacak hea?

abi nasıl bir kafa bu?

bu klup kezban kafasında değil bilim kafasında işler yapmalı artık
                                Senin gibi birini alıntılamak hiç istemezdim ama hazır takıma geldi kondu demek artık işin uç noktası. Birader trollük peşindeysen git başka mecralarda eğlen, ciddiysen golfü filan takip et. Topun delikten girip girmediğini analiz edecek zekan vardır heralde.
                                There is no spoon...

Yorum

Yükleniyor...
                                X