Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rüstü buraka taktigi ayagini kaldiriyor önce kuralda sanirim ayaklar yerde olmali
    tama haklısın ama oradan Burak kurtulabilirdi gibi geliyor bana.Ne bileyim buna benzer bir pozisyon bizim aleyhimize penaltı olarak verilmiş olsaydı,ben itiraz ederdim.
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      serkan balcının gördugu kartları sımdı ızledımde,ıkıncı yarı basladigından berı sureklı panık yapıyor.pozısyon hataları ınanılacak gıbı degıl.ıbrahım toraman ve ısmaıl köybasının sureklı ılerı cıkıslarında sahsen alanzınho degılde yattara cok daha fayda getırırdı dıye dusundum trıbunden.ayrıca takımımız cok sakın oynadı,sampıyon takım gıbı.kocaelıye akalım,sampıyonluga emın adımlarımizla...
      bence serkan balcinin kafasi amrabatta saka olsun diye degil ciddi söylüyorum... adam serkani futbol hayati boyunca en kötü maclarinan birini yasatti.... serkan hirsli istekli canini disine takan bir oyuncudur her daim severim kendisinide profesyonelliginide ama mentalite olarak fazala iyi degil... bir kac haftaya toparlar kendini....

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak malesef Hocasına yakışan şekilde oynamıyor.Rüştüyü geçmişsin golü atsana aslanım orası ist. sana o dakikada penaltı vermezler.Bence pozisyonda Burak devam edebilir ve golü atabilirdi ama o her zaman yaptığını yapıp yere atladı.Şahsen Maçı kazanamasaydık Burak takıma ihanet etmiş olacaktı benim kanımca.Yinede bu konuları kapatalım kazanmanın sevincini yaşayalım...
        acaba berabere kalsaydik yine bunlari yazacakmiydiniz! maci kazandik diye elestirmeyin cocugu!! yuzde birmilyon penalti kirmizi kart. bir iki haftadir dograniyoruz farkinda deyiliz.
        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Onur Beşikdüzü'lüymüş
          Yok arakliliymis
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güneş'in olduğu yerde yıldızlar söner!
            Büyüksün Şenol Hocam Büyük
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Onur Beşikdüzü'lüymüş
              Uyyy Desene bizim Şalpazarına yarım saat
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Kasımpaşa'da oturuyorum ilk maça gitmiştim. 7-0
                Maçı yine burda yapsalardı güzel olurdu.
                Bu sefer 3. gol de insaf'a bırakırdık işi
                Bir takımı bu kadar ezmek iyi değil onlarında bir şanı,şerefi var.
                İnşallah Kocaeli'de de geçen maç kadar ezmeyiz İnsaf Trabzonspor İnsaf
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• ulan su colmanın yapamadıgını brozek yaptı helal olsun...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Fenerbahçe yarın Genlerbirliği haftaya da yanılmıyorsam Gaziantep ile oynuyor iki maçta puan kaybetmesi gerekiyor normal şartlarda bakalım zaman ne gösterecek.

Yorum

• Bunlara Bedavadan Türkiye Kupası Şansı Verdik Yaw Ona Yanıyorum
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Burak böyle oynamaya devam edecek yüzünden ne kadar çok istediği belli, Egemen de dönüyor şampiyonuz inşallah

Yorum

• İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tama haklısın ama oradan Burak kurtulabilirdi gibi geliyor bana.Ne bileyim buna benzer bir pozisyon bizim aleyhimize penaltı olarak verilmiş olsaydı,ben itiraz ederdim.
                          Burak tam denge ayağına darbeyi aldı o andan sonra o topa yetişmesi imkansızdı fakat sadece düşüşüne hakem inanmadı çünkü Burak darbeyi yediğinde düşmedi gitmek istedi ama gidemedi böyle olunca hakem aldattığını düşündü ..

Ama kesinlikle penaltı kırmızı kart ..

Yorum

• İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ooo ona kalirsan ne pozisyonlar var hocam sende adam itiyo istese düsmez atiyo kednini yere pat penalti istege kaldiysa bu is... cogu futbolcu cezasahasi icinde azcik bir darbeye hele arkadan maruz kalsa birakir atar kendini... 10 kusurlu hareket neyse o uygunlanmali hocam ne burakin gecis karnesi ne yapmaya calistigi falan önemli degil.. kural ne gerekiyorsa o uygulanmali.. isteseydiyle bu isler olmaz....

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bjkli bir abi ile izliyordum. Ağlayacaktım 1 dakika daha gol atamasaydık. Gözlerim yaşardı.
                              Valla ben agladim sinirimden...
                              Sukurler olsun son gulen biz olduk, insallah sezon sonunda da gulen biz oluruz.
                              Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ulan su colmanın yapamadıgını brozek yaptı helal olsun...
                                Abi bu maçta "Colman" kesinlikle oynadığı futbol ile maçın gizli kahramanıydı.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yükleniyor...
                                X