İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan balcının gördugu kartları sımdı ızledımde,ıkıncı yarı basladigından berı sureklı panık yapıyor.pozısyon hataları ınanılacak gıbı degıl.ıbrahım toraman ve ısmaıl köybasının sureklı ılerı cıkıslarında sahsen alanzınho degılde yattara cok daha fayda getırırdı dıye dusundum trıbunden.ayrıca takımımız cok sakın oynadı,sampıyon takım gıbı.kocaelıye akalım,sampıyonluga emın adımlarımizla...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak malesef Hocasına yakışan şekilde oynamıyor.Rüştüyü geçmişsin golü atsana aslanım orası ist. sana o dakikada penaltı vermezler.Bence pozisyonda Burak devam edebilir ve golü atabilirdi ama o her zaman yaptığını yapıp yere atladı.Şahsen Maçı kazanamasaydık Burak takıma ihanet etmiş olacaktı benim kanımca.Yinede bu konuları kapatalım kazanmanın sevincini yaşayalım...14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Onur Beşikdüzü'lüymüşGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Güneş'in olduğu yerde yıldızlar söner!...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Onur Beşikdüzü'lüymüş"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Kasımpaşa'da oturuyorum ilk maça gitmiştim. 7-0
Maçı yine burda yapsalardı güzel olurdu.
Bu sefer 3. gol de insaf'a bırakırdık işi
Bir takımı bu kadar ezmek iyi değil onlarında bir şanı,şerefi var.
İnşallah Kocaeli'de de geçen maç kadar ezmeyiz İnsaf Trabzonspor İnsafAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületama haklısın ama oradan Burak kurtulabilirdi gibi geliyor bana.Ne bileyim buna benzer bir pozisyon bizim aleyhimize penaltı olarak verilmiş olsaydı,ben itiraz ederdim.
Ama kesinlikle penaltı kırmızı kart ..
Yorum
-
İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületama haklısın ama oradan Burak kurtulabilirdi gibi geliyor bana.Ne bileyim buna benzer bir pozisyon bizim aleyhimize penaltı olarak verilmiş olsaydı,ben itiraz ederdim.
ooo ona kalirsan ne pozisyonlar var hocam sende adam itiyo istese düsmez atiyo kednini yere pat penalti istege kaldiysa bu is... cogu futbolcu cezasahasi icinde azcik bir darbeye hele arkadan maruz kalsa birakir atar kendini... 10 kusurlu hareket neyse o uygunlanmali hocam ne burakin gecis karnesi ne yapmaya calistigi falan önemli degil.. kural ne gerekiyorsa o uygulanmali.. isteseydiyle bu isler olmaz....
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjkli bir abi ile izliyordum. Ağlayacaktım 1 dakika daha gol atamasaydık. Gözlerim yaşardı.
Sukurler olsun son gulen biz olduk, insallah sezon sonunda da gulen biz oluruz.Sampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan su colmanın yapamadıgını brozek yaptı helal olsun...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
Yorum