Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu taraftar sizinle gurur duyuyor. Helal olsun be el-alem takım görsün hırs azim istek görsün.....
    181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acaba bundan sonra Umut'u ikinci devrede oynadığı mevkide mi oynatmalı?
      4-4-2 veya 4-4-1-1'e daha yatkın bir kadromuz olduğuna inanmaya başladım.
      Umut'un mevkii değil abi orası orda Piotr'la devam etmeliyiz ayrıca Burak kesinlikle forvet oynamalı.
      Bordomavi.net

Yorum

• Penaltı olduğunu bile bile Burak için sarı kart isteyen Rüştü çok ayıp etti !
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• 10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Bize
            Kosmos da Trabzon

Yorum

• Güneş'in olduğu yerde yıldızlar söner!

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Desinler, bize ne.İt ürür, kervan yürür. Senin cümlen bu...
                Madem öyle oluyorsa, aykut'un açıklamalarından sonra bu takıma penaltı çalınmıyor doğru mu?
                neden peki?
                önce aykut'un hakemlere yaptığını, şimdi sadri başkan istemeden rakiplerimize yapacak, yani rakiplerimizi bizim maçlarda havaya sokacak...
                ör: kayseri maçı !
                Anlaşıldı, ben derdimi anlatamıyorum herhalde.

İyi geceler.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
                  Tüylerim diken diken oldu yapma bunu abi .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Onur:
                    Bu arada son olarak şunu söylemek istiyorum; Bu galibiyet Serkan Balcı’ya gelsin…”
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Burnu kırık vaziyette 1 saaat oynayan Burakın burnundan kan gelen o goruntusunu girişi sayfasına koyalım Lütfen Yönetime sesleniyorum. Vede o halde galibiyet golunu attıgınıda unutmayalım.
                      Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        10 kişi kalıp golü de yediğimizde gardım düştü....Bitsin artık dedim...Kısmet değilmiş....Yorulduk dedim....Sonra Burak ı Selçuk u ve Giray ı görünce utandım....Bunca yıllık Trabzonsporluluğumdan utandım....
                        Aynen Erdal koltuğa yığıldım ve oğluma kapa şu televizyonu dedim o ısrarla alacaz bu maçı dedi yıllar yoruyor sanırım.
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Görmedim sadece olumsuz Seçenekler sunuyorsun.
                          abicim senin yatma vaktin gelmedi mi, ve büyüklerine saygılı ol, Trabzonspor taraftarına yakışmıyor
                          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• maci kazandik iyi guzeldee , bizim baskan halaa ozur diliyor , biri su adama ciksin soylesin hakkimizi koru baskan hakkimizii!!!!! kadin ayakabisi hocamiza atiliyor, pet siseler , bozuk paralar , vs vs... eger mac beraber bitseydi , acaba buyuk BASKANIMIZ CIKIPDA GENE OZUR MU DILEYECEKTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Uşaklar...Rüştü Burak a haklısın dedi....Selçuk da gitti hakeme bunu anlattı...Hakem de görmedim dedi....Bu kısımdan eminim....Kesin yani
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ya ben anlamıyorum şu berbat bu berbat su soyle bu boyle
                                takım ınanmış, kenetlenmiş. biz taraftarlar sankı topçularımız kazanmayı istemiyormus gibi onlara yuklenıyoruz. bu takım kazanmayı sonuna kadar istiyor. mucadele ediyor kötü oynuyor ama mucadelesi gayet iyi . inşallah bu sene trabzonspor şampiyon

Вы попали по адресу!

Yorum

Yükleniyor...
                                X