Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda yine bir düzensizlik var beşiltaşda bişey yok zaten ama biz organize olamıyoruz.
    Telaşmıdır nedir bu anlamıyorum ama bu kadar üst düzey bir futbolcu böyle kart görmez göremez.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mantıklı karar almak lazım şuan.. benim görüşüm
      jaja dışarı mustafa yumlu içeri
      Bu nasıl değişiklik yahu.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımın yedek sağ beki yok
        Baris ve Tayfun oynayabilir ama Tayfunda su siralar Kart Manyagi oldu!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 10 kişi kalan takımda jajanın işi yok
          zaten biz aynı oyunu 9 kişiyle de oynarız
          ne oynadığımız belli değil ki
          alanzinho girer jaja çıkar pawel girer umut çıkar
          maç da berabere biter
          bize bu bile fazla da neyse
          serkanın çıkmasına sevindim
          çünkü artık yedek kalması gerekiyor
          ayağındaki topu çıkaramıyor
          bu jajaya da kim yıldız diyor
          adam gole gidebiliyor mu?
          vallahi tam bir fiyasko
          selçuk ve colman koşmayı bırakmışlar
          bizi kimse zorla şampiyon yapmaz

Yorum

• jaja ya necip in yaptığı da sarı kart ama hakem faul bile vermedi.

Ayrıca Burak ın kafa vuruşu ofsayt değildi.

Polyanacılık oynamayalım...

2. sarı kartın alakası bile yok. Hakem uyarma hakkını kullanmalıydı. Çünkü avantajlı olan Selçuktu o pozisyonda.
            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Ilk yari bitti. Alabilecegimiz bir maci ne kadar gereksiz yere zora soktuk. Cale dene dene sol kanat goze sokuldu ama bugunku Piotr hamlesiyle orada sorun kalmadi. Tam tersine soldan bindirmeler bile yapiyoruz. Ama Serkan'in formsuzlugunun da etkisiyle sag kanadimizin aksamasi bugun ayyuka cikti. Burak da yeterince destek vermeyince BJK bayagi tehlikeli pozisyon yakaladi sagdan. Serkan bir de hic gereksiz yere arka arkaya iki kere sari kart gorup takimi on kisi birakti. Daha macin ilk yarisinda, ortada tehlikeli bir pozisyon bile yokken iki kere sari kart gormek cok amatorce bir davranis. Boyle bir macta yapilmasi ise buyuk bir sorumsuzluk.

Ortada giden, alabilecegimiz bir maci cok zora soktuk. FB macinda BJK on kisi kaldiktan sonra onde oldugu macta uc tane gol yiyip dagilmisti. Umarim bize etkisi bu kadar abartili olmaz.
              "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
              http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Hakem haklıydı kartlarda, Serkan döküldü resmen ve maçın kaderiyle oynadı iki gereksiz hareketle.

Yorum

• ___________ONUR______________
                  BARiS__GiRAY__GLOWACKi__BROZEK
                  _______SELCUK_COLMAN_________
                  _____BURAK________JAJA________
                  ___________BROZEK_____________

Ikinci yari böyle oynasak yeneriz..
                  En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 06.03.2011, 19:56.

Yorum

• Ben Piotr'ı beğendim.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bjk oynamıyor fakat biz bu fırsatı elimizin tersiyle tepiyoruz
                      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Jaja mı kötü oynuyor? Jaja çıksın bu takım hiç bir şey yapamaz Jaja'nın peşinde topsuz alanda kaç kişi sürüklediğine iyi bakın.

Takım gayet iyi oynuyordu hatta biz Bjk'den daha iyiydik.Serkan'ın atılması kötü oldu.

Colman ile Selçuk'u bugün çok beğendim bu sayede belki berabere tamamlarız maçı ya da 1 kontra golüyle 1 - 0 filan alabiliriz.

Cale önünde Piotr oynarken fena değildi şimdi zorunlu açılacak önü bakalım 2.yarı bize ne göstericek.

Hocanın yapabileceği hiç bir değişiklik şansı yok.Belki ileride Umut-Pawel ya da Alanzinho - Jaja ya da Burak - Yattara bu tercihlerden 2 tanesini yapacaktır kesin.

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mantıklı karar almak lazım şuan.. benim görüşüm
                          jaja dışarı mustafa yumlu içeri
                          Beraberlik iyidir diyosun yani

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bırakın kırmızıyı..

Serkan'ın ilk sarı kartında kızılması gereken kişi direk Serkan da, ikinci sarı kart neyin nesi oluyor arkadaş ? Hele o Beşiktaş taraftarının ıslıklarından çıkartması yok mu o kartı..

Tolgaaaaaaaa ey gidi Tolgaaaaaa..

FUTBOLUN KATİLİN TÜRK HAKEMLERİ

Değil miydi
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Jajayı çıkaranlara yuh diyorum !!

Bu maç berabere bitemez ya yeneceğiz ya yeneceğiz.

Jaja bazen hata yapsada oyun kurmada önemli bir artı.
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ya niye bu kadar amatör bir takımız biz.
                                Adam oyuncuyu tutamıyor diye iki tane arda faul yapıp sarı kartı diyor ve takımı eksik bırakıyor
                                diğeri hiçbişey yok hakeme itiraz ediyor sanki karar değişiecek.

Adamlarda maçı verecek ferrari çıktı bizde de serkan çıktı neden fb den çıkmaz böyle adamlar
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Yükleniyor...
                                X