İlk olarak insan51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah abim inşallah siz gene şampiyonluk yaşadınız bilirsiniz o duyguyu bizim nekadar hasretlik çektiğimizi tahmin ediyorsunuzdur umarım...
3 tane oğlum var,dayıları amcaları ve çevre ile kurtuluş savaşına girdim ve kazandım üçünü de TS li yaptım,en formda yılımızdayız,şampiyon olup bu bebelerin TS liliğini perçinlemem lazım,kendim için istemiyorum yaniŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kayseri Bjk maçından4 puan önemli diyordum 4 puanı kazandık
İnşallah önümüzdeki 3 maçta fire vermeden 9 puan alırsak FB bu dönemde puan kaybedecek
Puan farkını 4 e çıkartırsak yeniden rahat edeceğiz.
Bu maçta 10 kişi ile mücadele eden tüm takımı hatası sevaı ile kutluyorum,
Burakı ayrıca tebrik ediyorum.
Ceyhunu santrafora çekerek,Brozeki sağbeke çekerek değişik taktik deneyen Şenol Güneşide tebrik ediyorum,
İşte bu hocam elindeli mevcuttan değişiklilker deneyeceksin.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazkopatım öyle deme başka mazeretlerim var
3 tane oğlum var,dayıları amcaları ve çevre ile kurtuluş savaşına girdim ve kazandım üçünü de TS li yaptım,en formda yılımızdayız,şampiyon olup bu bebelerin TS liliğini perçinlemem lazım,kendim için istemiyorum yani
Bu arada uzun bir aradan sonra tam siper vaziyetinde beklememize vesile olan herkesede çok teşkkürler....
Ne demekmi istiyorum burada olsaydınız anlardınızEn son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 09:31.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ben ömrü hayatımda bir galibiyete bu kadar sevindiğimi hatırlamıyor gibiyim (:
Golü attıklarında "Bize Her yer Trabzon" diye makara yapmaya başlayan Beşiktaş tribünü Ceyhun'la beraber alık oldu (: Burak'la beraber pert oldu (:
İnönüdesiniz, 10 kişi kalıyorsunuz ve 1-0 yenik duruma düşüyorsunuz. Fakat maçı tüm bu negatif olaylara rağmen çevirebiliyorsunuz. Olacak olacak bu sene inşallah olacak bu iş.Gurbetçi Gençler.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇaykaralı Burak...
hemşerim ya )))
Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
Everywhere is TRABZON for us !
Yorum
-
İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemşerim ya )))
Yorum
-
BJK her sene olduğu gibi yine bize karşı oldukça hırslı idi Bobo yu oynatmaları zaten galibiyeti ne kadar istediklerini ve hırslarını gösteriyordu.
Canla başla mücadele edip altın değerinde 3 puan alan takımımızı yürekten kutluyorum.Artık Can çekişmekte olan ve son şanslarını kullanan kasımpaşa ile hafta sonu yapacağımız önemli maça odaklanmak gerektiğini düşünüyorum.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Şok. Aykut Kodaman gene konuştu.
" Trabzonsporun son 3 penaltısı neden verilmiyor. İrdelenmeli. Trabzonspora sarı kartlar kırmızılar hemen cıkıyor da bizimkiler daha fazlasını yapıyor neden cıkmıyor. İrdelenmeli" !!!Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Günaydın
BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Öncelikle, Allahım sana şükürler olsun. Dualarımızı kabul ettin, temiz yüreklerimize su serptin. Şükürler olsun Allahım.
Dün İnönü stadyumunda olan BÜYÜK TARAFTARLAR. Sözüm sizlere. Türkiye ve Dünyanın dört bir yanından gelen gönül vermiş insanlar. Ankaradan gelen sevgili arkadaşlar. Sevgili GURBETÇİ GENÇLER. Helal olsun sizi o kale arkasındaki pankartınıza. Yukarıdaki 3 şeyi sevdim pankartı. İlk ilk ilk olarak siz İnönüdeki taraftarımızı tebrik ediyorum. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. Allah sizden razı olsun, inandınız ve o çocukları orada yalnız ve sahipsiz bırakmadınız. Maç izlerken gözlerim dolu kulağım hep sizin o derindeeen gelen tezehüratlarınızı dinledi..
Dedim eşime, "bak ordalar bizimkiler, gitmişler destekliyorlar takımımızı" Sizin o Bize Her yer" tezahüratınız, susmayışınız, inancınız, orayı TIKLIM TIKLIM doldurmanızın çok anlamı var çok ... Siz herşeye layıksınız. Allah tekrar tekrar sizden razı olsun. Bizim çocuklara sahip çıktığınız ve inandığınızı gösterdiğiniz için.
Ve sevgili Trabzonspor um. Dün gerçekten pes etmedin ve şampiyon takım gibi oynadın. Senin bu oyunundan sonra benim her sonuca boynum kıldan ince idi. Ama Allah da yanımızda oldu ve hak yerini buldu. 3 puan ile bu maç çok daha farklı bir anlam verdi bize ve oyuncularımıza. Bu takım dün şampiyonluğu istediğini biraz biraz gösterdi. Ünal hocamız demiş ya, "böyle onurlu mücadeleden sonra her sonucun başımızın üstünde yeri var".
Dün JAJA hariç tüm oyuncularımız yürekten oynadılar. Allah hepsinden razı olsun. Sevindirdiler fındık ve çay bahçelerini, radyolarının başında olan köylülerimizi, Trabzon u, Türkiye yi, Almanya yı, tüm Dünya daki kalbi sizinle çarpan taraftarları.. Ne çok sevindik ne çok mutlu olduk.
Ve sevgili Burak Yılmaz. Sana ne diyebilirim ki? BJK ve FB den geldin, birçok Trabzonlu dan daha Trabzonsporlu çıktın. Senin ne büyük yüreğin var evlat ! Ne yaptın sen böyle. Bazıları pes etti, sen hala etmedin. Burak ın yarısı kadar istese, Halil in yarısı kadar istese diğer oyuncularımız, biz fark açarak rahat şampiyon oluruz.
Ve en güzel sahne !
Maç bitti, gözlerim dolu ve bakıyorum Trabzonspor um muhteşem taraftarımıza doğru kendiliğinden koşuyor, tüm takım KOŞARAK TRİBÜNE GİDİYOR ve kamera çekmiyor ! Ezik ligtv tabiki o görüntüleri vermiyor. Ama ben gördüm: Trabzonspor um taraftarımıza koşuyordu...
Allah bizi bu yoldan ayırmasın ve mutlu sona ulaştırsın inşallah. Kalplerimiz temiz olsun, dualarımız eksi olmasın bu çocuklara. Olumlu düşünelim, destekleyelim onları. Belli ki bir moral bozukluğu yaşıyorlar. Eğer bir kendilerine gelirseler, nasıl şampiyon olunurmuş cümle aleme gösterecekler.
Ben inanıyorum. Siz de inanın lütfen.
Maçtan sonra sevgili Halil Yazıcıoğlunu aradım. Kendi adıma, bu maç senin olsun dedim. Serkan a selam söyledim. Söyle ona üzülmesin dedim. Tüm çocuklara çok selam söyle, hepinizi seviyoruz dedim. Cezan bitti mi sordum. Bitti dedi. O zaman Kocaelini dolduracağız haftaya, orada buluşuyoruz dedim. Mutlu mesut kapattık telefonu...
İnönü deki cefakar taraftarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Sizleri orada o şekilde görmek, galibiyet kadar mutlu etti beni.
Sağolun, varolun, hep Trabzonspor a yakışır şekilde farklı olun inşallah.
Sen yanımızda ol Yarabbi.
Herkese iyi haftalar.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor un Trabzonsporludan başka Dostu Yok.
Belki Buna benzer başlıklar vardır,Gözümden kaçmış olabilir,Eğer öylese bu başlık birleştirilsin.
Bakıyorum Ligde herkes Aklı sıra Trabzonsporla dostmıuş gibi gözükür,Herkes Trabzonsporun şampiyon olmasını İstiyoruz gibi açıklamalar yapar iş futbola geldimi Trabzonsporu yenmek yada Trabzonspordan puan almak çelme takmak İçin elinden geleni yapıyor.
Elbette Trabzonspora karşı çıkıp oynayın mücadele edin ama aynı mücadeleyi İstanbul takımlarınada gösterin.
Gönlümüz Trabzonspordanm yana deyipte açıklama yapıp daha sonra Trabzonspora hayatının futbolunu oynayarak bizi yenen GS ıda biliyoruz.
Dün Bunu BJK da da gördük FB ye düşmanmış gibi gözüküpte maç boyunca Trabzonspordan Puan almak için var gücü ile Teknik direktör,Oyuncu,Taraftarı ile Trabzonsporlulara kart göstermek için bi tarflarını yırtıp Şenol Güneşe Terbiyesizlik yapanların aslında FB ye değil Trabzonspora düşmanlık yaptıklarını gözümüzle gördük.
Hakemlerin zaten Aykutun açıklamalarından sonra Ligin seyrini değiştirdiğine şahit olduk.
Fenerasyonun Kendisine Küfür eden Azizle topuk yaylasında nasıl dostluklar kurup FB yi şampiyonluğun içinde Tuttuklarına şahit olduk.
Medya zaten Mütareke basını gibi iSTANBUL takımlarında kim önde ise onun lehine çalıştığı ayen beyan ortada.Dün nerdeyse Trabzonsporun hakemle kazandığını söylemeye başladılar,
Tabiki bu yaşananlarda bizimde hatamız var
Kimseye güvenmeyeceğiz.Gerekirse dün olduğu gibi Hakemide yenip neticeye gideceğiz.
Şimdi Bu söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu İstatistiki rakamlarla açıklıyorum.
Bize karşı bişr taraflarını yırtan takımların Bizden sonra nasıl dağıldığını son kurşunlarını bize atıp,Bizden sonra ilk hafta hiç bir varlık gösteremediklerini çok derin araştırmalarla değil fikstüre bakarak tesbit ettim.
Bize karşı varını yoğunu ortaya koyan takımlar tüm gücünü tüketiyor ve diğer hafta yerinden kalkamıyor,
Özellikle 2.devre bu ayan beyan ortada,Aziz beyin Aykuta yaptırdığı açıklamaların ne kadar etkisi var yada O kulüplerin yöneticilerinin çouğunun İstanbul takımlarının Kongre üyesi olduğunun etkisi var bilmiyorum.
Bizim oyuncularımız teknik direktör oluyor delikanlı gibi çıkıp bize karşı oynuyor Puan alıyor,
Bizim kiralıklıka bize gol atıyor,(DOĞRUSU BU)
Ama İstanbul takımlarında tam tersi oluyor.
Şimdi Bunları rakamlara dökersek
1.HAFTA:A.GÜCÜ
bize karşı öyle mücadele ettiki hep böyle oynasa Şampiyonluğa oynar
Bizden Sonra İlk maçı MANİSA sonuç:3-1kendi evinde malup niye tüm gücünü bize karşı bitirdi.
Bursya gelince 5 tane yiyor hemde 45 dakikada ondan sonra al gülüm ver gülüm.
2.HAFTA FB zaten rakibimizdi onu saymıyorum.
3.HAFTA:ANTALYA bize karşı 11 kişi ile defans alınan 1 puan,FB ye direnmeden verilen 3 puan
bizden sonra Rakip yine Manisa kendi evinde hezimet 4-1 çünkü son atımlık barut bize atıldı öbür maçta güç kalmadı.
4.HAFTAİVAS bize iyi direndi 3-2 yendik Bizden sonra Eskişehire yenildi 2-1 ama Küme düşmemeye oynuyor,Onun mazereti var mücadele etmesi gerekiyor,Ama Tüm Gücünüde Trabzon Maçında gibi bitrmesi gerekmez,Son Hafta bakacağız ligde kalırlarsa FB ye nasıl oynayacaklar o zaman bakacağız.
5.HAFTA:MANİSA bize karşı müthiş direnç,Son barutlarını atmalarına rağmen yetmedi 2-1 biz kazandık,
Bizden sonraki ilk maçları 4-2 siva malubiyeti ve sahada döküldüler maç 7-8 de olabilirdi izledim.
Aynı Manisa FB ye karşı hemde kötü oynayan FB ye Penaltı ikramı ile maçı verdi.
6.HAFTA:KAYSERİ bize karşı Müthiş bir futbol,Yeni alınan transerler resmen bize sahayı dar etti,Hatta galipte gelebilirlerdi.Zor şer 3-3 beraber kaldık.
Aynı Takım FB karşısında tek posizyon bulamadan kendi kalecilerinin ikramı ile 2-0 yenildi bize karşı oynadıklarının yarısını FB ye oynasalar FB yi dağıtırlardı.
Bize karşı Sahada Futbol resitali Sunan Kayseri bir hafta sonra kendi evinde Manisa karşısında hiç bir varlık göstremeden 2-1 malup oluyor,
7.HAFTA: BJK maçını gördük yeni oynadık gördük,Maçtan önce BJK lılar gönlümüz sizden yana vs gibi açıklamalarla bize şirin gözükmeye çalıştılar,
Maçta Taraftarı,Teknik ekibi,Oyuncuları Ve son Şenol Güneş olayında Yöneticileri dahil Trabzonspordan puan kapmak için hertür pisliği yaptılar,Ağzı burnu kan içinde kalan Burakı yuhluyorlar,
Serkan kart görsün diye hakeme baskı yapıyorlar.
NETİCEDE hiç kimse Trabzonspora karşı dost değil.Bunun zaten farkındayızda bundan sonra daha dikkatli olmalıyız,
Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.
Oynanan oyunlara hazırlıklı olup Trabzonsporun Trabzonsporludan başka dostu olmadığını bilip ona göre önlem alacağız.
Kimse bizim maçta bize yatsın bize kalelerini açsın demiyoruz.
Bize karşı nasılsanız Şampiyonluktaki rakiplerimizede öyle olun.
Yada GöLGE ETMEYİN YETER.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Bu maçta benim gözüme batanlar şunlardı.
* Onur Glovacki yerinde olmayabilir ama kaleyi bu şekilde boşaltman sana yakışmadı. Almedia’nın kafasını kurtarman çok şıktı.
* Serkan yalnız ve desteksiz kalınca kontrolsüz hareketler yapmaya başladı. Halbu ki fizik olarak güçlü Serkan’ın neler yapabileceğini hepimizi biliyoruz.
* Cale yine yetersiz yine yetersiz.
* Glovacki yediğimiz golde top bariz şekilde onun bölgesine indi ve ezberlenmiş defans kurgusundan dolayı Glovacki yerinde zannedildi. O ise taç çizgisinin kenarında idi. Orda ne yapmaya çalıştığını sormak lazım.
* Giray kart hakkını çok daha kritik yerlerde kullansa iyi olur. Performansı üst düzeydeydi.
* Colman beyni ile oynayan her yerde topa basmaya çalışan nadir futbolcularımızdandı. Ayağına top sürmeyen Jaja’dan dolayı bütün enerjisini tüketmek zorunda kaldı.
* Jaja Bu forumuyla ilk 18’de yer bulması bile sakıncalı. Hiçbirşey yapmadı. Canı da istemiyor gibiydi. Böyle mücadelesi yüksek maçta bu formuyla oynaması büyük bir risk büyük bir kumardı.
* Ceyhun her takıma lazım ama bu tekniği ile 90 dakika zor. Goldeki artısı ne kadar büyük olsada sonrasında bariz pas hataları çok önemli eksisi.
* Brozek zaman zaman 2’ye bir kalmasına rağmen bölgesinde oldukça iyiydi. Soğukkanlı ve işini yapmaya çalışıyor, bu tarz görev adamları takıma çok şey katar.
* Umut yine gereksiz fauller ve yine gereksiz bir kart. Aldığı talimat gereği sol kanadı kapatmaya çalıştı zaman zaman başarılı da oldu. Sol bekin önünde uzun süre oynarken bir anda gidip topu gol öncesinde Burak’a indirmesi müthişti. Ne Umut’la ne de Umut’suzun cevabı bu olsa gerek.
* Burak Yılmaz Haftalardır uğramadığı haksızlık kalmadı ama o yılmadan savaşıyor. İlk yarıda kendini saklar gibiydi. İkinci yarı gerçek kimliğine döndüğünde neler olabileceğini kendisi de biliyordu, bildiğini yaptı. Allah nazardan saklasın.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
Everywhere is TRABZON for us !
Yorum
Yorum