Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çıksınlar ağızlarına geleni söylesinler alayını susturacağız, susturuyoruz acıyı içlerinde hissediyorlar acıdıkça bağırıyorlar ama bir Trabzonlunun çıkıp şunları söylemesini kaldıramıyorum bu kaya çilingiroğlu denen şerefsiz pisliği koyu Ts li bilirdim ne oldu bu adama niye bu lafları etti ?

herşeyi geçtim bu şerefsiz kimdirki bunu tv ye çıkarıp yorum yaptırıyorlar ?!

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• forma aşkı olunca oluyo bu işler..

Yorum

• bu galibiyet kanal turkte salyalarini akitarak bize saldiran kaya cilingirogluna ve ahmet cakar denen hakem bozuntusuna gelsin..havlayin durun..

Yorum

• ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ!!!

İstanbul medyası ağlıyor...
          Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
          sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Takımı konuşalım, Burak tam anlamıyla bir yıldız. Aldığı para anasının sütü gibi helal olsun. Herbirine helal olsun. Piotr'u çok beğendim. Bugün herkes müthiş özverili oynadı. Serkan ikinci yarı boyu iyi değil ama ilk yarı performansı gereği söyleyecek birşey yok. Takım şampiyonluğu bizden çok istiyor. Hiç bir maç, sonuç ne olursa olsun takımı eleştirirken iki defa düşünmek lazım.

Yorum

• Dikkat edin hakem serkanin 2. sari kartinda aslinda sari karti dusunmuyor..

Gayet dogal bi sekilde faulu caliyor..

Aklinda yokken bi anda nasil oluyosa kart gosteresi geliyor ve cikariyor..

ilginc yani
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• trabzonum sen bir tanesin ya şu ankaragücünü yenebilseydik böle olmazdı ama nasip diyelim
                Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hangi kanalda o program renkdaş??????

TV8 de Lazio maçından sonra
                  Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                  Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu galibiyet kanal turkte salyalarini akitarak bize saldiran kaya cilingirogluna ve ahmet cakar denen hakem bozuntusuna gelsin..havlayin durun..
                    siz de izleyin reyting kazandırın şaklabanlara..

bırakın afkursunlar..

Yorum

• İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lazio maçından sonra tv8 de

Tskler renkdas....

Yorum

• Galibiyet aldığınada pişman ediyolar adamı. LAN Bİ SUSUN!!

Yorum

• Giray'ın maçın başındaki pozisyonununda hiçbirşey yok adam topa vuruyor. İsmail salağı gelip giriyor oraya. Ntvspor daki soysuzlarda gelmiş kırmızı diyor. Suratları eşekden düşmüşe benziyordu zaten malların.

Yorum

• Maçı arkadaslrla ızlıyoduk bıyerde.Arkamızda bir dayı vardı.Hakemi tff yi nasıl sövüyor durduramıyoruz.Öne geçtik adam bir sarıldı bana bir sarıldı.Ağladı birde.Acayip oldum

Yorum

• Simao'nun elle dokunduğu pozisyon sarı karttı, ikinci sarıdan kırmızı kart olması gerekirdi.
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• ve guıza kadroda
                                yarın fener de kaybedecek artık yeter bızım uzuldugumuz
                                bıraz da artık onlar uzulsun
                                ıyı kı varsın TRABZONSPORUM...
                                İYİ ki TRABZONSPORLUYUM ben de....
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X