Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok iyi yorumlamışsınız.

İlk 11 imiz tam kapasite oluyor ligin 2. yarısı itibariyle

Sizin yorumunuzu okurken aklıma geldi, düşünün bir maçta ilk yarı bitmiş, berabere veya öndeyiz, 2. yarıya JAJA yı oyuna alarak başlıyoruz !
    Rakip takımlar iyice sinmez mi? Çok daha zor gelirler üzerimize.
    Ya da 2. yarıya formda ALAN, Brozek ile başlıyoruz.

Maalesef biz bu aralar 2. yarı bazen oyuncu değiştiriyoruz, o da rakibi sindirip korkutacak birisi olamıyor.

Tüm kadroyu iyi kullanamıyoruz.

Oysa ligin ilk devresinde, tempo yapardık ve yorulan kişileri çıkarıp, tazeleri ile değiştirip, tempoyu düşürmeden devam ederdik. Hatta70 dk dan sonra asıl öldürücü tempomuzu yapardık. Bu da etkili oyuncu değişiklikleri ile olur idi.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Egemen iyileştimi ?

Yorum

• İlk olarak ekrembulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu kadroyla çıkalım maça.Eğer kaybedersek kaderimizede razı oluruz artık.Çünkü eldeki malzemeden çıkacak en iyi kadro bence

Böyle cikarsak kaybederiz, zaten Yattara'nin baskiya karsi ne kadar dayanikli(!) oldugunu biliyoruz.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ben de bu yönde düşünüyorum. Mesela Kayseriye iç sahada uygulanacak stratejiyle Bjkye deplasmanda uygulanacak strateji aynı olabilir mi?

Maçlara tek tek bakıyoruz deniyor ya işte aynen öyle. Ben demiyorum ki her hafta takımın onbiriyle oynayalım. Ama bazı maçlarda bazı ezber bozan hamleler taktikler oyuncu değişiklikleri yapmalıyız bence. Belki Şenol hoca Kayseri maçında bunu yapmak istedi ama alanla jajanın ilk onbirde yanyana başlaması hele ayağa iyi pas yapan Selçuk yokken Ege yokken çok kötü oldu.

Yorum

• aha buraya yazıyorum bu maç bizim en kolay maçımız olacak. İbrahim Toramana güveniyorum.
            TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Galibiyet reçetesi

1-Serkan ve Cale'nin kademesine girilecek mümkün olduğunca kanatlar çift kişi savunulacak
              2-Orta alan kalabalık tutulacak Guti yakın marke edilip pas dağıtması önlenecek
              3-Defansın arkasına toplar atılacak Sivok ve Toraman'ın dengesi bozulacak

Yani söyle....

------------------------Onur------------------------

Serkan--------Egemen(Giray)----Glowacki---------Cale

--------Selcuk---------Ceyhun--------Colman--------

Burak--------------------------------------------Piotr

-----------------------Pawel(Umut)------------------

Baktik olmuyor Jaja, Alan, Yattara gibi oyuncular yedekte olacaklar.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Egemen'in durumu bence kilit nokta .

Oynarsa kazanırız , çok net .

Yorum

• jajasız olmaz pozisyona giremeyiz yahu

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligin en ektili kanatlarına sahip Beşiktaş. Aynı zamanda ligin en kötü takım savunması yapan takımlarından .
                    İleri dörtlünün savunmaya katkısı sıfır. Ayrıca, rakibe de hiç pres yapmıyorlar.

Bize karsi degisir bu.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Egemen'in durumu bence kilit nokta .

Oynarsa kazanırız , çok net .

Hicte öyle degil bence.

Eger macin basindan sonuna kadar pres yaparak oynarsak ve
                      biraz olsun ayagimizda top tutabilirsek iste o zaman kazanan
                      biz oluruz yoksa Egemen'de oynasa Engin'de oynasa farketmez
                      yani en fazla beraberlik olur.

Yorum

• Jajayla mi olmuyor? ;D
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          jajasız olmaz pozisyona giremeyiz yahu

Pozisyona girmeden de kazanbiliriz. Duran toplar, Besiktas'in yapacagi hatalari iyi degerlendrimek, vs...

Önemli olan kazanmak Jaja'nin oynamasi degil.

Yorum

• Mesut renktaş işte kilitlendik. Ne tam Jajasız oluyor ne de tam Jajayla oluyor. Kafam o konuda çok karışık. O kadar önemli maçlarda laubali topuk pasları, oyun düşmeler, top kayıpları, top kaybı sonrası pres yapmaması, umursamaz duruşu, takımın direncini düşürmesi bir yana oyunu okuması, ince pasları, topla birlikte çok hızlı adam geçişi dikine oynaması, sağlam şutları bir yana.

İki ucu keskin bıçak Jaja. Ama kusura bakmayın Jaja benim beklediğim katkıyı gösteremedi şu ana kadar takıma. Ya da Jaja çok ciddiye alarak oynamıyor. Çünkü Jaja öyle bir adam ki; istese bir çok süper lig takımını tek başına al aşağı edebilir. Ben bunu sadece Bursa maçında gördüm. Takıma liderlik yapsa sorumluluk alsa alex gibi çok koşmasına da gerek yok preste yapmasın. Ama Jaja şu ana kadar bu misyonu yüklenmedi ya da fenerli oyuncuların alexe olan saygıları ya da onun bu misyonunu kabul edişleri(hatta hiç istemese bile aykut kocaman bile kabul etmiş durumda) bizim takımda şu an yok.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pozisyona girmeden de kazanbiliriz. Duran toplar, Besiktas'in yapacagi hatalari iyi degerlendrimek, vs...

Önemli olan kazanmak Jaja'nin oynamasi degil.

Duran Toplarimizi Son Zamanlarda iyi kullanmiyoruz.Jaja niye oynamasin onu anlamadim.Formsuz degil
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yahu Egemen iki aydan beri maç oynamıyor.Bjk maçına yine fener maçı gibi yapıp Egemenle başlarsak %90 Egemen maçı bitiremez ya da maç temposu olarak faydalı olamaz.Aynı hata yapılmaz inşallah...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X