Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah'ın izniyle bu maçı alıp Şampiyonluğa inanmayan taraftarlarımızada bir mesaj yollamış oluruz.

Yorum

• domuzdan post ist. takımlarından dost olmaz atasözü bir kez daha doğrulandı.

bkz. necipin kasıtlı olarak kırmızı kart görmesi..

Yorum

• Şu kadroyla çıkalım maça.Eğer kaybedersek kaderimizede razı oluruz artık.Çünkü eldeki malzemeden çıkacak en iyi kadro bence

Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• Tüyler ürperten uyarı!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş‘i 30 yıldır tanırım. Bir teknik adamdan çok bir öğretmen, müşfik bir baba gibidir, o. Yüreğinin bu ülke için nasıl çarptığını da iyi bilirim. Fakat hiç bu kadar gergin, üzgün ve güven duyguları sarsılmış olarak görmedim Hoca’yı. Bir şey söylemeden önce kırk kere düşünen bu münevver insan, yıllardır, futbol dünyamıza fikir, görüş, düşünce ve değer üretmek için çırpınırken bile, kimseyi kırmamaya, üzmemeye, incitmemeye, kutuplaştırmamaya büyük özen gösterirdi. Fakat Kayserispor maçından sonra onun da kimyası değişmişti. “Yarayı kaşımayın” diye başlayan söylemine eklediği “... kan gövdeyi götürür” uyarısındaki tüyler ürperten durum, objektif sorumluluğun ne anlama geldiğini çok iyi bilen bir teknik adamın adalet duygusuna olan güveninin nasıl kaybolduğuna, hatta futbol düzenimizin nasıl kokuştuğuna dikkat çeken bir ikazdı. Futbol dünyamızın sürüklendiği uçurumu en çarpıcı şekilde anlatan bu ikazı, hafife almak mümkün mü?

Hasan Sarıçiçek Türkiye Gazetesi...
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tüyler ürperten uyarı!
            Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş‘i 30 yıldır tanırım. Bir teknik adamdan çok bir öğretmen, müşfik bir baba gibidir, o. Yüreğinin bu ülke için nasıl çarptığını da iyi bilirim. Fakat hiç bu kadar gergin, üzgün ve güven duyguları sarsılmış olarak görmedim Hoca’yı. Bir şey söylemeden önce kırk kere düşünen bu münevver insan, yıllardır, futbol dünyamıza fikir, görüş, düşünce ve değer üretmek için çırpınırken bile, kimseyi kırmamaya, üzmemeye, incitmemeye, kutuplaştırmamaya büyük özen gösterirdi. Fakat Kayserispor maçından sonra onun da kimyası değişmişti. “Yarayı kaşımayın” diye başlayan söylemine eklediği “... kan gövdeyi götürür” uyarısındaki tüyler ürperten durum, objektif sorumluluğun ne anlama geldiğini çok iyi bilen bir teknik adamın adalet duygusuna olan güveninin nasıl kaybolduğuna, hatta futbol düzenimizin nasıl kokuştuğuna dikkat çeken bir ikazdı. Futbol dünyamızın sürüklendiği uçurumu en çarpıcı şekilde anlatan bu ikazı, hafife almak mümkün mü?

Hasan Sarıçiçek Türkiye Gazetesi...
            Yıllardır birşeyleri başarmak için çalışan bir insanın önüne, her defasında bir takım engelleri çıkarırsanız, peygamber olsa dayanamaz. Şenol Güneş'in durumu budur ! Ülke futbolundaki düzeni, dönen dolapları, TS yönetimlerinin yaptığı hataları görüyor ama söyleyemiyor. Bunun bir insan için ne kadar zor olduğunu biliyoruz, değil mi?
            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Her ne kadar 6 maçta kaybolan 9 puan içimize otursa da hepsi geride kaldı ve bana göre tamam veya devam maçımız bjk maçı.Bu önemli maçta alacağımız 3 puan ile takımın ve camianın öz güveni yerine gelecek,fb şe...sizlerinin bu bal puanları son bulacak ve ipi göğüsleyen biz olacağız,ama yenemezsek üzülerek söyleyim bittik demektir..
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Tıpkı ligin ilk yarısı gibi BJK ile yine bir dönüm maçına çıkıyoruz. Hatırlarsanız sezona da iyi başlamamıştık ve Trabzon'daki BJK maçı öncesi durum iyi değildi. BJK'yı yenip sonrasında müthiş bir seri yakaladık. Umarım bu maçın akıbeti de benzer olur.

Sakin ve biraz diri olabilirsek BJK'yı yenemememiz için bir engel yok.
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak ekrembulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu kadroyla çıkalım maça.Eğer kaybedersek kaderimizede razı oluruz artık.Çünkü eldeki malzemeden çıkacak en iyi kadro bence

aynen katılıyorum
                  Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Hami Mandıralı nerede yazıyor bilen var mı? Yazısını arıyor bulamıyorum.

Hami, defansta mutlaka Giray olmalı demiş. Glowacki ve Mustafa dan birinin yerinde Giray olmalı, çünkü onlardan çok daha hızlı demiş. Bu son maçta defans hatalarını dün TRT HD de izledim, akıl zararı. 6 TS li oyuncumuz topa doğru koşuyor, arkada 6 Kayserili kaleci ile karşı karşıya ceza alanında bakıyor
                    Ksbus gibi
                    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Ben de bir 11 yazayım :

Onur
                      Mustafa-Egemen-Glowacki-Cale
                      Serkan-Ceyhun-Selçuk-Engin
                      Burak-Jaja

Yorum

• Defans oyuncularında mücadele ruhu çok önemli, çoğu maçı hatırlıyorum ki Egemen ve Giray topun önüne vücutlarını siper ederek atlıyorlardı, ben daha Mustafa ve Glowacki'de böyle bir pozisyona şahit olmadım...Gelen topa arkalarını dönüyor yada ayakla müdahale etmeye çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak BYGUNES tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Defans oyuncularında mücadele ruhu çok önemli, çoğu maçı hatırlıyorum ki Egemen ve Giray topun önüne vücutlarını siper ederek atlıyorlardı, ben daha Mustafa ve Glowacki'de böyle bir pozisyona şahit olmadım...Gelen topa arkalarını dönüyor yada ayakla müdahale etmeye çalışıyorlar.
                          Kesinlikle katılıyorum.

Yeri geldi tekmeye kafa attılar.

Şampiyonluk istiyorsak ruhunu ortaya koyacak ilk 11'in sahada olması gerekiyor.
                          Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de bir 11 yazayım :

Onur
                            Burak-Jaja
                            Bu kadro mantıklı geldi bana da...
                            Derin Trabzonspor
                            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Yattarayı Kadrosuna yazan arkadaşlar, Sizi ŞİDDET'le Tebrik ediorum !
                              Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de bir 11 yazayım :

Onur
                                Burak-Jaja
                                Ceyhun'un olduğu hiçbir kadro bana mantıklı gelmiyor.
                                Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X