Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet okg_53 kardeşimiz
    İlaveleri siyah yaparsan daha iyi olur.
    Hatta sürüm numarası bile verebilirsin

okg_53 Beşiktaş Maçı Analizi S 1.0

Şenol hoca çok cesurca hamleler yapamıyor. Tarzı değil. O yüzden Umut la oynayacak muhtemelen, çünkü ondan ne alabileceği hakkında bir fikri var. Pawel i deneyip kaybederse diye korkacaktır.

Şaşırt bizi Şeno hoca. Sen en iyisini bilirsin.

Allahım sen yanımızda ol yarabbi (Amin).

BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLARI
    TRABZONDAKİLER
    TÜRKİYEDEKİLER
    DÜNYADAKİLER
    ÖTEKİ DÜNYADAKİLER

Hepimizin yüreği, Trabzonspor umuz için çarpıyor.

Sn. İLHAN ÖZMEN in dediği gibi:

"Bence şampiyon oluruz!
    Olamaz mıyız?
    Canları sağ olsun…

Çok güzel yazmışsınız.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• egemen ve selçuk oynarsa zor da olsa yeneriz hatta son dakikalarda yeneriz gibime geliyor bu mesajı hatırlatacam ve beni tebrik edeceksiniz inşallah
      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Artık kalan tüm maçlar zzor.. Bumaç da zor.. Rakiplerimizin büyük kısmı bu maçta puan kaybımızı beklyor.. Hatta burdaki "umut" suz dostlar da kayıp beklentisinde..
        Kazanabileceğimizi düşünüyorum.. Zor tabii ki de ne kolay ki? Bakın arkadaşlar ilk devre şimdiye kadar oynadığımız maçlarda ikinci yarıda ikinci yarıda topladığımız puandan 2 puan fazla toplamıştık. Kayseri yi yenseydik aynı puanı toplamış olucaktık.. Yani umutsuz olucak bir durum yok.. İyi bir takım kurduk, uzun zaman sonra şampiyonluk havası var.. Bundan keyif almaya bakalım..
        Umut konusu ise karışık.. Gol kaçırıyor ama takımın en çok koşan en çok mücadele edeni.. Savunmayı hücumda başlatıyor.. Savunmaları rahatsız ediyor ve orta sahadan gelenlere fırsat yaratıyor.. Ve açıkçası Şenol hocam ın Umut u kesiceğini sanmıyorum.. Ve dürüst olmak gerekirse ben de onu oynatırdım.. Yani Pawel de ne gördük ki "oynasın" diyoruz?.. Hiç birimizin Şenol Hocam dan daha iyibilmeyeceğini düşünüyorum..
        Birşey görüldü ki alındı,alındıysa da bişeyler görelim artık...
        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak fatsalıdeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mevcut durumdan bizi kurtaracak şey bjk galibiyetidir. Bizim burda gösterdiğimiz hırsı ve bağımlılığı futbolcular da gösterirse , son 6 maçın 6 sında da ( yendiğimiz de, yenildiğimiz de, berabere kaldığımız da da) gözümüzden akan yaş onlardan da akıyorsa , tercüman halil de var olan haksızlığa isyan onlar da da varsa kimin ilk onbir de oynayacağının hiç bir önemi yok. Bir arkadaş akılla kazanılır demiş eğer yürek yoksa akılda yetmez , şimdi artık sözün bittiği yerdeyiz. Dünyadaki var oluş nedenimiz ONUR lu ve GURUR lu duruşumuz ise şimdi bunu gösterme zamanıdır. Biz TRABZONSPOR ' u İstanbul düzenine başkaldırdığı Anadolunun cesur ve mert duruşunu gösterdiği için sevmedik mi şimdi sevgimizi boşa çıkarmayın çıkın ve bizi sevdiğinizi gösterin.

Ben seni ela göz sutün bacak için sevmedim,
          Ateşin yanında barut, barutun yanın da ateş olasın diye,
          Rakı sofralarında söyleşip , acı tütün içercesine sevdim.....
          Renktaş önünde saygıyla eğiliyiyorum,ancak böyle özetlenebilirdi
          KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak fatsalıdeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mevcut durumdan bizi kurtaracak şey bjk galibiyetidir. Bizim burda gösterdiğimiz hırsı ve bağımlılığı futbolcular da gösterirse , son 6 maçın 6 sında da ( yendiğimiz de, yenildiğimiz de, berabere kaldığımız da da) gözümüzden akan yaş onlardan da akıyorsa , tercüman halil de var olan haksızlığa isyan onlar da da varsa kimin ilk onbir de oynayacağının hiç bir önemi yok. Bir arkadaş akılla kazanılır demiş eğer yürek yoksa akılda yetmez , şimdi artık sözün bittiği yerdeyiz. Dünyadaki var oluş nedenimiz ONUR lu ve GURUR lu duruşumuz ise şimdi bunu gösterme zamanıdır. Biz TRABZONSPOR ' u İstanbul düzenine başkaldırdığı Anadolunun cesur ve mert duruşunu gösterdiği için sevmedik mi şimdi sevgimizi boşa çıkarmayın çıkın ve bizi sevdiğinizi gösterin.

Ben seni ela göz sutün bacak için sevmedim,
            Ateşin yanında barut, barutun yanın da ateş olasın diye,
            Rakı sofralarında söyleşip , acı tütün içercesine sevdim.....
            Daha nedenir ki

Ama şöyle düşünüyorum Bu hafta adım gibi EMİNİM fenevliler Mutlaka puan kaybedicek Eğer bizde jimnastikçileri yenersek(Gerçi bütün takımlar biize canavar kesiliyor)7 hafta hiç puan kaybetmicez Bunada eminim fb ise gs ye yenilcek neden mi çünki Gs bu maça ayrı bir önemle çıkıcak

Yani anlıcanız Biz Şampiyonuz
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              egemen ve selçuk oynarsa zor da olsa yeneriz hatta son dakikalarda yeneriz gibime geliyor bu mesajı hatırlatacam ve beni tebrik edeceksiniz inşallah
              insallah insallah ilk ben olacam

Yorum

• Onların sahaya çıkarken üzerlerindeki o "BORDO-MAVİ" formayı görünce vücut iklimimin kimyası değişiyor ..
                Evet, bizim yarımız kadar sevip hissetseler, rahat yenerler
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• -------------------------Onur---------------------------
                  Serkan-----Mustafa------Glowacki(Egemen)---------Cale
                  ---------------------Ceyhun---------------------------
                  -----------------Selçuk-----Colman--------------------
                  -------Jaja-------------Burak-------------------Umut(Pawel)

şeklinde çıkmamız gerektiğini düşünüyorum maça.

Yorum

• -------------Onur------------
                    Serkan-Egemen-Glowacki-Cale
                    ----------------(Giray)-(Piotr)
                    -----------------------------
                    -----------Ceyhun-----------
                    -------Selçuk---Colman------
                    Burak--------------------Jaja
                    (Yattara)--------------------
                    ------------Umut------------
                    -----------(Burak)-----------

Yorum

• ceyhun-selçuk-colman 3lüsü deplasmanda şart.
                      avni akerde 2li oynanabilir

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet okg_53 kardeşimiz
                        İlaveleri siyah yaparsan daha iyi olur.
                        Hatta sürüm numarası bile verebilirsin

okg_53 Beşiktaş Maçı Analizi S 1.0

Şenol hoca çok cesurca hamleler yapamıyor. Tarzı değil. O yüzden Umut la oynayacak muhtemelen, çünkü ondan ne alabileceği hakkında bir fikri var. Pawel i deneyip kaybederse diye korkacaktır.

Şaşırt bizi Şeno hoca. Sen en iyisini bilirsin.

Allahım sen yanımızda ol yarabbi (Amin).

BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLARI
                        TRABZONDAKİLER
                        TÜRKİYEDEKİLER
                        DÜNYADAKİLER
                        ÖTEKİ DÜNYADAKİLER

Hepimizin yüreği, Trabzonspor umuz için çarpıyor.

Sn. İLHAN ÖZMEN in dediği gibi:

"Bence şampiyon oluruz!
                        Olamaz mıyız?
                        Canları sağ olsun…

Çok güzel yazmışsınız.
                        Eyvallah abi

Tavsiyelerine uyacağım ...

İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Katılıyorum sana abicim.Şu maçtan lehimize çıkacak her türlü puana razıyım.Ayrıca yenilirsekte pek üzülmeyeceğim aslında şimdi böyle yazıyorum ama tabi ki çok üzüleceğim.
                        Neyse asıl söylemek istediğim şu Okg kardeş Hafta içi ilaveler yaptığın yeri koyu siyah ile belirtirsen daha güzel olur diye düşünüyorum.Çünkü aynı yazı üzerinden normal yazmaya devam edince neresini yeni ekledin anlayamıyoruz.Bu sefer geçmiş sayfalarda ki yorumunun salt haline geri dönüp aramak bulmak zahmetinde kalıyoruz.Bazen bulamıyoruz bazen iş yerinde oluyoruz öle detaylı arama şansımızda olmuyor.
                        o yüzden dediğim gibi yaptığın ilaveleri koyu siyah ile belirtirsen daha güzel olur düşüncesindeyim.
                        Senin bi fikrin var mıdır ya da bununla ilgili..
                        Tamamdır kardeş haklısın ...
                        En son okg_53 tarafından düzenlendi; 01.03.2011, 22:21.
                        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Serkan grosicki ve amrabat karşısındaki performansını q7 karşısında da sergilerse şimdiden geçmiş olsun. Kanatlarda teke tek kalınmamalı,yardıma gelinmeli.Bu yüzden kalabalık dirençli orta saha olmalı.

onur

serkan egemen glowacki cale

barış selçuk ceyhun colman

----jaja---Burak----

Yorum

• Şu maçın detayları belli olsa da kendimizi ona göre ayarlasak.
                            Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Aslında mantıken bjknın antalyaya yenilip iyice dağılması işimize gelirdi. Ancak şöyle de enteresan bir durum var, bu bjk ne zaman çok kötü giderse hep biz imdadına yetişiyoruz, bizi yenip düzlüğe çıkıyorlar, iyi gittikleri zaman da yine bize yenilip düşüşe geçiyorlar. Öyle hatırlıyorum hep. O yüzden biraz rahatım, bjknın son çaresi biz olmayalım, öyle böyle ligi tamamlamaya çalışan bir takım halinde karşımıza çıkacaklar, normal şartlarda maçı kazanmamız lazım. Egemen oynarsa rahat kazanmamız lazım.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• - Jaja'sız maçlardaki ve Jaja'lı maçlardaki puanları merak ediyorum. Aslında bu da tam bir ölçü değil zira İst.Belediye maçında tribündeydim ve tel tel dökülen Jajanın olduğu maçı 3 puanla bitirdik. Karabük maçı da son dakikalarda kendi kalesine golle kopan bir maçtı. Velhasıl Jaja'nın Bursa maçında direkt olarak bize 3 puan getirdiğini düşünüyorum tek başına.
                                - Rakibi geçebilen dikine oynayabilen delen Jaja dan başka bir adam da aklıma gelmiyor. Ama inanılmaz disiplinsiz ve kopuk kopuk oynuyor. Tribünde delirmiştim belediye maçında onun vurdumduymazlığını görünce. 2. Dakikada gol atıyor öyle garip seviniyor ki sanırsınız maç bitmiş almışız maçı.
                                - Bence Şenol hoca da bu durumun farkında. Yani ne Jajasız olabiliriz tam olarak ne de Jajalı. Jajalı takımın futbolunda büyük düşüş vardı ama formdaydık bir şekilde 3 puanları topladık. Takım oyunu ayağa pas olarak takılıyoruz.
                                - Şu da bir gerçek ki Jaja'nın gününde olduğu bir maçta bile onun futbol zekasına harika paslarına akıl erdirip tamamlayabilecek bir forvetimiz yok. Mesela Şota gibi Baros gibi hatta Teo gibi akıllı, kurnaz, sezgileri güçlü, hızlı ve son vuruş usta bir forvetimiz olsaydı Jaja tadından yenmezdi.
                                - Jaja bazı maçlarda maçın gidişine göre ikinci yarı oyuna alınabilir. Böylece takımımızın kırılgan yapısı eski çevikliğine kavuşabilir ve ikinci yarı yorulan rakibe Jaja yumruğu vurulabilir.
                                - Kayseri maçında yediğimiz goller -aslında hiç farkında olmasakta- Selçuğun ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ortaya koyuyor. Egemenin yokluğunu bile çoğu zaman Selçuğun defansa yardımları daha az hissettiriyordu ve Colmanı da tamamlıyordu Selçuk.
                                - Birileri fikstür avantajından bahsediyor önümüz açılacak diyor ama Fenerin bu hafta oynadığı takımla biz iki hafta sonra oynuyoruz farkeden çok bir şey yok aslında. Ben fikstür avantajına inanmıyorum kusura bakmayın. Bununla beraber Fenerin düşüşe geçeceğini düşünüyorum ben de.
                                - Bir de bizim hamlelerimiz maçın gidişatına göre pek değişmiyor. Mesela biliyorum ki

Onur-cale-serkan-glo-egemen(giray-yumlu) selçuk- colman- ceyhun-burak-jaja-umut onbiriyle başlarız. Skor berabereyse ya da gerideysek 60 larda alanzinho-yattara oyuna girer. öndeysek giray girer. Yani ilk yarıdaki gibi olmayışımızın bir sebebi de oyun yapımız hatta oyuna hamlelerimiz ezberlendi.

- Bazen ezber bozucu hamleler yapmamız lazım. Paweli oynatmak gibi, Jajayı sola çekmek gibi ve hatta Burakı en uca almak gibi SERKANI ORTA SAHAYA ÇEKMEK GİBİ.

Kimse kızmasın bunlar benim sadece şahsi görüşlerim. İlk defa analiz seviyesinde yorum yapıyorum hatalar olduysa affola. Bu arada Jaja yı çok seviyorum ama takıma faydası açısından değerlendiriyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X