ne yapıp edip bu maçtan 3 puan almamız lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
TRABZONSPOR'lu, BJK'li, GS'li ve bütün Anadolu takımları fenerli federasyonu ve buna çanak tutan digiturk'u protesto amaçlı TAKSİM MEYDANI'nda 06,03,2011 pazar günü saat 14.00'de toplanıyoruz.
Haklı iken haksız duruma düşmemek için taşkınlık, saldır, vurma, kırma gibi olaylara izin vermeyelim. Olay çıkartacak olanları emniyet güçlerine teslim edelim.
Bu futbolla FB Şampiyon olacaksa taraflı Digitürkü iptal edicem! grubuna katılalım.
Tepkimizi koyalım dostlar. @Bize Her Yer TRABZON
bu haber gerçekmi ???Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Zaten hangi sene fenerle çekişsek bu bjk yatar fenere..bizi de bir şekilde yener..bakın göreceksiniz Şuster efendi laf attığı 60'lı yılların futbolunu oynatacak bizim maçta..kapanacaklar ve kontratak oynayacaklar..
Kupa finalinde de kaybetmemek için aynı futbolu oynayacaklardır..inşallah bu kısır döngüyü kırarız bu yıl..Rüştü'de ballandı sağolsun..bizi gören ölü canlanıyor anasını satıyım..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR'lu, BJK'li, GS'li ve bütün Anadolu takımları fenerli federasyonu ve buna çanak tutan digiturk'u protesto amaçlı TAKSİM MEYDANI'nda 06,03,2011 pazar günü saat 14.00'de toplanıyoruz.
Haklı iken haksız duruma düşmemek için taşkınlık, saldır, vurma, kırma gibi olaylara izin vermeyelim. Olay çıkartacak olanları emniyet güçlerine teslim edelim.
Bu futbolla FB Şampiyon olacaksa taraflı Digitürkü iptal edicem! grubuna katılalım.
Tepkimizi koyalım dostlar. @Bize Her Yer TRABZON
bu haber gerçekmi ???
Sanmiyorum ama iyi olurdu...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bizim bizden başka dostumuz yok olamaz da.bütün programlar bizim alehimize konuşuyor çünkü biz şampiyon olursak arkasının geleceğini düşünüyorlar[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
Bence beşiktaşın o ilk 15-20 dakika baskılı oynayacağı dönemi ayağa paslarımızla kırarsak kazanırız.Bizim sorunumuz bu, fenere de bu şekilde kaybettik fenerin ilk dakikalardaki baskılı ve sert oyununa karşı koyamadık ve golü de yeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.Eğer inönüdeki türkiye kupası maçının ilk yarısındaki gibi pısırık değil de ikinci yarısı gibi dikine ve her zaman ki pas trafiğimizle yaparak oynarsak kazanırız.Böyle oynayınca yedek takımımızın bile beşiktaşı ne hallere düşürebildiğini gördük ki selçuklu,buraklı,jajalı as takımımız da çok rahat gol bulucaktır beşiktaşa karşı.
Yorum
-
En önemli özelliğimiz topa sahip olma ve takım oyunuydu. İlk yarıdaki ve ikinci yarıdaki maçlarda bakarsak aradaki fark ortaya çıkıyor.
İkinci Yarıdaki Bazı Maçlar
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 52 - Kayserispor:% 48
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Manisaspor:% 45
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 50 - Sivasspor:% 50
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 60 - Antalyaspor:% 40
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 53 - Fenerbahçe:% 47
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 44 - Beşiktaş:% 56
İlk Yarıdaki Bazı Maçlar
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 67 - Gençlerbirliği:% 33
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 57 - Konyaspor:% 43
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 56 - Galatasaray:% 44
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 61 - Bursaspor:% 39
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 59 - Eskişehirspor:% 41
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kayseri'nin yaptigini Besiktas'dan da bekliyorum. (kastim Fenere karsi baska bize karsi baska Futbol)
Ilk yarim saat Besiktas'in full baskisi olacaktir, bunu hepimiz biliyoruz, ayaginda top tutabilen elemanlara ihtiyacimiz var demektir bu.
Yani bir Cale'nin bir Umut'un maci degil kesinlikle.
Bu mac icin ideal on birim...
-----------------------Onur----------------------
Serkan------Egemen(Giray)----Glowacki-------Piotr
--------Selcuk-------Ceyhun(Mehmet)---Colman---
-----------------------Jaja-----------------------
---------Burak---------------------------Pawel---
Tabi böyle oynarsak Burak ile Pawel beklere yeri geldiginde yardimci olmalari gerekir ayni sekilde Selcuk ile Colman'nin da.
Futbolculara gelince...
Egemen konusunda o kadar emin degilim, cünkü tekrar sakatlanmasindan korkuyorum.
Ayrica Mehmet Cakir'in Ceyhun'dan ayaginda daha iyi top tutabilecegini düsünüyorum.
Son maclarda Ceyhun kötü degil, oynadikca daha iyiye gidiyor gibime geldi. Bilemiyorum yani.
Cale'nin yerine Piotr, Serkan'nin Kayseri macinda yaptigi hatalari yapmayacagni düsünüyorum.
Ileride Pawel ne kadar top tutabilir bilemiyorum acikcasi ama Umut'un hic tutamayacagindan eminim.
Diger isimler zaten herzamnki gibi.
Insallah kazanip yolumuza devam ederiz.
En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 01.03.2011, 17:31.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bayern münich - dortmund macini izleyen oldumu ?
dortmund münichi kendi evinde nasil dize getirdi. Durarak top oynayarakmi yoksa aninda tehlikeli olarakmi. Feneri bizde evinde yenip bitirebilirdik. Besiktas macinda daha iyi olacagimiza inaniyorum ama henüz oynadigimiz futbolu yeterli görmüyorum. Kayseriye karsi oynadigimiz orta saha ile defans ile tarhi fark bile yiyebiliriz. Istanbulda dogru dürüst gol atamama durumunuda eklersek. Umarim dortmund gibi tam tersi olur ve besiktasini bizi ilk yarim saat icinde ezecegine biz onlari ezeriz. Sampiyon olmak isteyen cikip oynar."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn önemli özelliğimiz topa sahip olma ve takım oyunuydu. İlk yarıdaki ve ikinci yarıdaki maçlarda bakarsak aradaki fark ortaya çıkıyor.
İkinci Yarıdaki Bazı Maçlar
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 52 - Kayserispor:% 48
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Manisaspor:% 45
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 50 - Sivasspor:% 50
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 60 - Antalyaspor:% 40
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 53 - Fenerbahçe:% 47
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 44 - Beşiktaş:% 56
İlk Yarıdaki Bazı Maçlar
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 67 - Gençlerbirliği:% 33
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 57 - Konyaspor:% 43
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 56 - Galatasaray:% 44
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 61 - Bursaspor:% 39
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 59 - Eskişehirspor:% 41
Demekki en büyük kaybi Antalya macinda yaptik...
2 puan yani 53 puanda olmamiz gerekirdi.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tam bjk maçının, taktiksel ve mental manada maçın adamı olacak iki oyuncu yok (Engin ve Egemen)
Ah ulan ahhh...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bjk maçının, taktiksel ve mental manada maçın adamı olacak iki oyuncu yok (Engin ve Egemen)
Ah ulan ahhh...
Yorum
Yorum