Umut Bulutu kadroda gormek istemeyen arkadaslarin yorumlarini artik ciddiye almayacagim..futbolu bildiklerinden emin degilim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmzan ile kadron hiç yakışmıyor kardeşim
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bulutu kadroda gormek istemeyen arkadaslarin yorumlarini artik ciddiye almayacagim..futbolu bildiklerinden emin degilim..
Yorum
-
Artık kalan tüm maçlar zzor.. Bumaç da zor.. Rakiplerimizin büyük kısmı bu maçta puan kaybımızı beklyor.. Hatta burdaki "umut" suz dostlar da kayıp beklentisinde..
Kazanabileceğimizi düşünüyorum.. Zor tabii ki de ne kolay ki? Bakın arkadaşlar ilk devre şimdiye kadar oynadığımız maçlarda ikinci yarıda ikinci yarıda topladığımız puandan 2 puan fazla toplamıştık. Kayseri yi yenseydik aynı puanı toplamış olucaktık.. Yani umutsuz olucak bir durum yok.. İyi bir takım kurduk, uzun zaman sonra şampiyonluk havası var.. Bundan keyif almaya bakalım..
Umut konusu ise karışık.. Gol kaçırıyor ama takımın en çok koşan en çok mücadele edeni.. Savunmayı hücumda başlatıyor.. Savunmaları rahatsız ediyor ve orta sahadan gelenlere fırsat yaratıyor.. Ve açıkçası Şenol hocam ın Umut u kesiceğini sanmıyorum.. Ve dürüst olmak gerekirse ben de onu oynatırdım.. Yani Pawel de ne gördük ki "oynasın" diyoruz?.. Hiç birimizin Şenol Hocam dan daha iyibilmeyeceğini düşünüyorum..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
mevcut durumdan bizi kurtaracak şey bjk galibiyetidir. Bizim burda gösterdiğimiz hırsı ve bağımlılığı futbolcular da gösterirse , son 6 maçın 6 sında da ( yendiğimiz de, yenildiğimiz de, berabere kaldığımız da da) gözümüzden akan yaş onlardan da akıyorsa , tercüman halil de var olan haksızlığa isyan onlar da da varsa kimin ilk onbir de oynayacağının hiç bir önemi yok. Bir arkadaş akılla kazanılır demiş eğer yürek yoksa akılda yetmez , şimdi artık sözün bittiği yerdeyiz. Dünyadaki var oluş nedenimiz ONUR lu ve GURUR lu duruşumuz ise şimdi bunu gösterme zamanıdır. Biz TRABZONSPOR ' u İstanbul düzenine başkaldırdığı Anadolunun cesur ve mert duruşunu gösterdiği için sevmedik mi şimdi sevgimizi boşa çıkarmayın çıkın ve bizi sevdiğinizi gösterin.
Ben seni ela göz sutün bacak için sevmedim,
Ateşin yanında barut, barutun yanın da ateş olasın diye,
Rakı sofralarında söyleşip , acı tütün içercesine sevdim.....
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkg_53 Beşiktaş Analizi …
Beşiktaş, teknik direktör yetersizliği ve kaliteli oyuncularının takım ruhuna sahip olamamanın sıkıntısını sezon başından beri yaşadı. Ve bu sıkıntı sezon sonuna kadar bitmeyecek gibi duruyor.
Şahsi düşünceme göre, Beşiktaş bizim maçta sezonun en önemli maçını oynayacak. Çünkü bu tip oyunculardan kurulu takımlar, kendilerini taraftarlarına affettirebilmek için, hiç yapamadıkları takım oyununu bile, birde bakarsınız bir maçta yapar. Buna kimse şaşırmasın. Nitekim fb maçında bunun sinyallerini verdiler. Bu yüzden bu maç Kayseri maçının benzeri hatta daha zoru olabilir. Her skora kendimizi hazır tutmamız gerekiyor.
Beşiktaş sahasında ligde şuan kadar 12 maçta, 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet almış. İnönüde 23 gol atıp, 17 gol yemişler. İçerde yedikler bu 17 gol için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Ligin dibindeki defansif futbol oynayan Konyaspor bile kendi evinde 17 gol yemiş. Ve işin ilginci Beşiktaş, ligde evinde en çok gol yiyen 3. takım durumunda.
Toplamda ise, 23 maçta, 10 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet almış. Attıkları 36 gole, 27 golle cevap vermişler. 35 puanla ligin 6. sırasında bulunuyorlar.
Maç Bilgileri
Beşiktaş’ta Nihat, Ersan sakat. Ferrari cezalı.
Quaresma’nın sakatlığının ciddi olmadığı söylendi ve Ernst’in bizim maça yetişebileceği söylendi.
Muhtemel Dizilimleri; Ligin başında 4-1-2-2 sistemiyle oynayan Beşiktaş. Baktıki olacak gibi değil 4-2-3-1 sistemine dönüş yaptı.
----------------------------Rüştü Reçber----------------------------
Ekrem Dağ-----Thomas Sivok------İbrahim Toraman-----İsmail Köybaşı
---------------------Necip Uysal----Fabian Ernst--------------------
Ricardo Quaresma---------------Guti-----------------Simao Sabrosa
-------------------------------Bobo--------------------------------
Not = Ernst tam olarak iyileşmemiş ise, yerine Aurelio veya Fernandes oynayacaktır.
Beşiktaş’ın artıları ;
En büyük artıları, ligde her iki kanadıda etkili kullanabilen 2-3 takımdan biri olmaları. Zaten kazanırlarsa bu özellikleri sayesinde kazanırlar.
Solda Simao-İsmail ikilisi, formu düşüşe geçen Serkan’ı ,
Sağda Quaresma-Ekrem ikilisi ise üstüne gelindiğinde büyük hatalara sebebiyet veren ve Cale’yi çok zorlayacaklardır.
Sadece bu iki Portekizli oyuncunun yetenekleri değil, arkalarındaki beklerinde hücum gücü hayli fazla ve formdalar.
Ortasahadaki oyuncular, Ernst ve Necip çok koşan, mücadele eden, yorulmayan ve oyun kurma yeteneğine sahip olan oyuncular. Bu özellikleri sayesinde, ileri dörtlünün takım savunmasına verdiği zararı en aza indirebiliyorlar.
Tam bu maçın adamı olacak iki en önemli oyuncu ; Engin ve Egemen’in olmayışı Beşiktaş için büyük avantaj.
Egemen, Beşiktaş maçının gününe kadar, takımla birlikte 6-7 gün çalışmış olacak. Bilmiyorum oynatırlarmı.
Beşiktaş’ın eksileri ;
Ligin en ektili kanatlarına sahip Beşiktaş. Aynı zamanda ligin en kötü takım savunması yapan takımlarından .
İleri dörtlünün savunmaya katkısı sıfır. Ayrıca, rakibe de hiç pres yapmıyorlar.
Stoperleri Sivok ve İbrahim, hem hava topu etkinliğinde zayıflar, hem de hızlı forvet elemanlarına karşı etkisizler. Bizi galip getirirse, rakibin bu zafiyeti galip getirir.
Ekrem ve İsmail, hızlı kanat oyuncularını arkaya kaçırabiliyor. (ne yazıkki bu işi yapacak oyuncularımız ilk 11 de yok)
Ayrıca takımımız Beşiktaş’a karşı boy ortalamasında da üstün durumda.
Özet; İki takımın dizilimlerine, oyuncu profillerine, taktik yapılarına, mental durumlarına baktığımız zaman, şartların eşit olduğunu görüyoruz.
Onlar Kanatlardan delmeye çalışacak, biz ilse ortadan delmeye. Bu belli. Kim rakibinin saldıracağı bölgeyi iyi müdafa ederse o kazanacak.
Benim umduğum dizilim ;
--------Ceyhun----Selçuk---------
--------------Colman--------------
---Burak-------Umut-------Jaja----
Jaja’nın sol forvet oynayacak teknik ve fiziksel donanımları var. Ama biliyorum Hoca Jaja’yı solda değilde ortada oynatacak. Yada onu sol forvet oynatmıyorsan, Kes üçünden birini koy Yattara’ yı . Yoksa rakibin bekleri elini konunu sallayarak hep bizim yarısahada oynarlar.
Rakip Kanat ataklarını savuşturmanın iki yolu vardır; 1- Orta alanda 3 tane defansif oyuncu oynatmak.(kademe anlayışı sistemi) , 2- Kendi takımının kanatlarında, hücum kanat oyuncuları oynatmak. Hangisini yapılacağı Şenol hocamızın elinde.
Sonra Serkan niye oyundan düşüyor, Cale niye oyundan düşüyor diye düşünüp dururuz.
Bu maç üç ihtimalli. Hatta baktığımız zaman ne yazikki kaybetmeye bir adım daha yakın olan taraf biziz.
Bu yüzden bu maçtan gelecek mağlubiyete kafayı fazla takmamak gerekiyor camia olarak. Çünkü arkasından bizim ve fb nin öyle bir fikstürü geliyorki, tüm roller değişir merak etmeyin. Bu maçta alınacak bile 1 puan yeterlidir. Şunuda söyleyeyim, bu maçtan alınacak üç puan, içerde sürpriz şekilde kaybettiğimiz A.Gücü ve Antalya maçlarını fazlasıyla telafi eder.
Analize hafta içi ilaveler olacak. Allah yardımcımız olsun. Saygılar …
Neyse asıl söylemek istediğim şu Okg kardeş Hafta içi ilaveler yaptığın yeri koyu siyah ile belirtirsen daha güzel olur diye düşünüyorum.Çünkü aynı yazı üzerinden normal yazmaya devam edince neresini yeni ekledin anlayamıyoruz.Bu sefer geçmiş sayfalarda ki yorumunun salt haline geri dönüp aramak bulmak zahmetinde kalıyoruz.Bazen bulamıyoruz bazen iş yerinde oluyoruz öle detaylı arama şansımızda olmuyor.
o yüzden dediğim gibi yaptığın ilaveleri koyu siyah ile belirtirsen daha güzel olur düşüncesindeyim.
Senin bi fikrin var mıdır ya da bununla ilgili..
Yorum
-
--------------Onur-----------
-----------------------------
Serkan-Egemen-Glowacki-Cale
----------------(Giray)-(Piotr)
------Colman---Selçuk-------
Yattara-----Jaja--------Umut
----------------------(Pawel)
-----------Burak-------------
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bulutu kadroda gormek istemeyen arkadaslarin yorumlarini artik ciddiye almayacagim..futbolu bildiklerinden emin degilim..Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa onlarda senin yorumunu ciddiye almazsa?Herkese Merhaba
Yorum
Yorum