Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yattara olayi basİt oynamak

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tayfun diyorum
    *
    Kanat diyorum başka da birşey demiyorum...

Yattara'nın ilk 11 oynayıpta kötü olduğu maçı hatırlamıyorum, en azından en kötü...

Adam Alex'i artık dışarı almıyor, saha da resmen dinleniyor adam...
    *
    Yattara iyi adam mı değil mi? Hoca bunun kararını vermeli.
    Yattara'nın hareketlerini yorumlamaktan bıktık...
    O gereksiz çalımlar tribünlere ben iyiyim ama beni oynatmıyorlar mesajıydı...
    Ben öyle aldım mesajı...

Oynamalı ve 11 de olmalı.... Eminim şunu diyeceğiz; aaa Serkan ne form tuttu be
    --------------------------------------
    ŞENOL HOCAMA YAZDIĞIM MEKTUP:

26.11.2010

Merhaba Şenol hocam,
    .....
    2- Yattara üzerindeki taraftar baskısı ve beklenti
    Yattara da gereksiz bir stres altında. Zaten kendisi az oynama fırsatı buluyor. Bu kısıtlı zamanda kısıtlı pas alıyor. Top ayağına gelince de "taraftar ondan hemen 2 kişiyi geçip" tehlike yaratmasını bekliyor. Yattara da bu beklentiyi karşılamaya çalışıyor. Çok nadiren top kendisine gelince, önüne 2 rakip oyuncu alıp onları geçmeye çalışıyor. Başarısız olunca

-hem morali bozulup özgüveni azalıyor
    -hem de seyircinin ve takım arkadaşlarının ona güveni azalıyor, baskısı artıyor

Benim izlenimim:

-Yattara nın

1) daha basit ve düz garantili pas yaparak oynamaya (En azından ilk 11 de yer alana kadar). Böylece
    - Daha az top kaybedecek
    - Arkadaşları ve seyirci ona güvenecek
    - Kendi özgüveni yerine gelecek
    - EN ÖNEMLİSİ: 1 veya 2 rakip oyuncuyu DOĞRUDAN karşısına almadığı için, rakipler onu daha az ciddiye alacak ve daha rahat olacak.

2) 1. maddediki gibi oynadıktan sonra rakibi kollayıp teke tek yakaladığında gerçek yeteneklerini gösterip adam eksilterek sonuca gitmeye İKNA EDİLMESİ

3) 1. 2. maddeler gerçekleşirse, Yattara nın özgüveni, seyirci ve arkadaşlarının desteği ve rakip oyuncuların Yattara tedirginliği biraraya gelir ve Yattara dan gerçekten faydalanabiliriz.

Bunların sonucunda da Yattara nın bu takımda oynayıp oynayamayacağı herkes tarafından (arkadaşları ve taraftar) görülmüş olur.

Ben hala kendisinde fizik ve yeteneğin ve aklın olduğuna inanıyorum. Bu haliyle bile her maçta adam eksiltip, arkadaşlarına pas veya orta çıkarabiliyor. Benim düşündüğüm gibi hala oynayabilecek durumda ise bu yetenekten yararlanmak gerekir diye düşünüyorum.

Hocam bunlar benim TESPİTLERİM. Kesinlikle akıl verme veya tavsiye DEĞİLDİR. HADDİM DE İŞİM DE DEĞİL. Siz röportajınızda, bize katkı veren görüşlere açığız dediğiniz için yazmak istedim.

Boşuna zamanınızı almış isem de özür dilerim.

......Bayramlaşmada karşılaştığımız futbolcuların hepsi fevkalade mütevazi, efendi, düzgün insanlardı. Bunun da en çok sizin ve ekibinizin eseri olduğunu düşünüyorum. Allah sizlerden razı olsun. Örnek bir takım yaratmışsınız.

Sizin samimiyetinize ve güveninize inanıyoruz. Sonuç ne olursa olsun sizi seviyoruz.

Size ve tüm teknik ekibe en derin saygılarımı sunarım.
    --------------------------------------
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Ne taraftarız be
      Hepimiz teknik direktör olsun, Şenol hocamız ne yapsın )
      Neredeyse sonuçtan çok oyunla daha çok ilgilineyoruz Trabzonspor taraftarı olarak
      Yazdıkça yazıyoruz

antu.com a girdim 2 gün önce, ortalama 3 kelime yazıyorlar FB liler

Neyse, biz buyuz işte

Yorum

• FB düşüşte Q7 sakat mı?

İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar bu maçı alırsak önümüz açık fikstürümüz rahatlıyo fener formunun zirvesinde şuanda biz ise düşüşteyiz....

FB bitik durumda şu anda.

Hem Kasımpaşa maçını izlediğim için
        Hem de maçtan sonra Aykut un açıklamalarını dinlediğim için

söylüyorum.

Ayrıca bizim maçta Quaresma oynayamayabilir. Oynasa da sakatlanıp çıkabilir.
        Sergen dün, arka adale çekmesinin

-belirtisi
        -tedbiri

olmaz dedi. En az 1.5 ay yok olur oynayamaz dedi.

Gerçi Emre denen tip sürekli oynuyor orasını burasını tutarak ama.

Ben Sergen e inandım.

Yorum

• Olcay Abi'ye katılıyorum Yattara birilerine mesaj vermek için yapmış olabilir o hareketleri...ama biz golü attırsaydı daha iyi anlardık onu o da ayrı tabii..
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak'ın sol dışta olması dışında , aklıma yatan en iyi kurgu bu oldu .
            sakat değilse engin orda oynar ve serkanın düşüreceği pas yüzdesini toparlar

Yorum

• ---------Onur--------
              Serkan-Glo-Egemen-Cale(Piotr)
              --------Selcuk-Ceyhun---
              Burak------Jaja------Colman
              ----------Umut------------
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ---------Onur--------
                Serkan-Glo-Egemen-Cale(Piotr)
                --------Selcuk-Ceyhun---
                Burak------Jaja------Colman
                ----------Umut------------
                ceyhun? Kayseri yürüyerek gecti orta sahamizi,besiktas cok hizli oynuyor. ceyhun cok agir.Bence böyle oynayacagiz

--------selcuk----colman
                yattara----jaja------------burak
                ------maalesef umut----
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Baris Atas niye hic oynamiyor,Adam müthis pres yapiyor.Bu Macta bize lazim aslinda ama formsuz galiba
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• burak santrafor oyanmalı defans arkasına koşuları cok i. ama kendisini ve futbolunuda hiç sevmem ayrıca bu adam şuanda santrafo olarak formda ve orda oynamalı umut dinlendirilmeli. bölece hem umut un ilerdeki faydasızlığından kurtulunur.. hemde burağın sağda serkan yardım etmemesi engellenir yerine başka bi adam konularak takım daha diri hale getirilebilirnir.
                    haramilerin saltanatını yıkacağız....

Yorum

• Yattara'nın yapamayıp tekrar tekrar deneyip iyice taraftarı gerdiği çalımlarında, vermediği paslarda ben bu takımın şampiyonluğuna katkı vermeyeceğim, bana verilen şansı değerlendirmeyeceğim, keyfime göre oynarım mesajını aldım. Çok sevdiğim bir ismin bu hallere düşmesini görmektense oynamamasını yeğlerim.
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yattara o son dakikada pasını Jaja ya atsaydı belki de gol olacaktı.

Yattara ne yapmak istiyor hiç anlamıyorum.

Yorum

• bakın arkdaşlar olay bu maç içn cok basit arkada bekleyip beşiktaşı konta ile yenebiliriz buda ancak burağın ileri ucda oynamaası ve ortasahaya bi adam takviyesi ile olur umut un kontrada bişe yapabiliceğini sanmıyorum . bu maç için umut dinlendirilip burak tek forvet cıkmalı kontaradan kesin yeneriz..savunmamız kötü haliyle ortasahayı diri tutmak içn sölüyorum bunu..
                          haramilerin saltanatını yıkacağız....

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ---------ONUR----------

musafa-giray-glo-cale

serkan-colman-selçuk-piotr

----------jaja------------
                            ---------burak-----------
                            İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de bir 11 yazayım :

Onur
                            Mustafa-Egemen-Glowacki-Cale
                            Serkan-Ceyhun-Selçuk-Engin
                            Burak-Jaja
                            ENGİN VE EGEMEN'in sakatlığı dışında aynı kadro ve
                            en mantıkl kadro
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ceyhun? Kayseri yürüyerek gecti orta sahamizi,besiktas cok hizli oynuyor. ceyhun cok agir.Bence böyle oynayacagiz

--------selcuk----colman
                              yattara----jaja------------burak
                              ------maalesef umut----
                              zaten böyle oynuyoruz.........
                              poetricus

Yorum

• İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar bu maçı alırsak önümüz açık fikstürümüz rahatlıyo fener formunun zirvesinde şuanda biz ise düşüşteyiz hiçbir takım o kadar uzun süre formunun zirvesinde oynayamaz fenerin de düşüşe geçeceğini düşünürsek bu maçla beraber çıkış yakalamamız lazım ve bence olacak seyircisiz maç cezası alırsak o maçı da kazanıp sonraki deplasmandan da kayıpsız dönersek taraftarla takımın tekrar buluşması olur ve takım çok güzel bi rüzgar yakalar ben önümüzdeki 5 haftanın bu maça ve olası seyircisiz oynayacağımız maça bağlı olduğunu düşünüyorum 5te 5lik bi seri bence bizi şampiyon yapar bjk maçı bu serinin başlangıcı olur 4 gollü galibiyet bekliyorum :d
                                Fikstürümüz fenerle aynı..onların oynadığıyla 2 hafta sonra biz oynuyoruz..aslında bizim için dezavantaj..fb galip geldikçe takımlar bizim maça daha çok asılıyor..

Bir de fbyi takip ediyoruz dedik,medyada o kadar takip ediyorum,hiç bir yorumcu bu duruma henüz dikkat çekmedi..yok fenerin fikstürü yok Trabzonun fikstürü..ikisi de aynı ulan işte..
                                Herkese Merhaba

Yorum

Çalışıyor...
                                X