Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu bugun teonun 2 gol attigi maci izledim adam kac ay sonra takir takir oynuyor bizdekide sans yahu ..... bir cenabetlik durum var ustumuzda ama hayirlisi diyelim artik

bir haftada 12 gol yemis rezilleri oynayan bir takimi yenemiyorsak sampiyonluk zor is o yuzden cikip oynayacagiz ve kazanacagiz diyorum

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yahu bugun teonun 2 gol attigi maci izledim adam kac ay sonra takir takir oynuyor bizdekide sans yahu ..... bir cenabetlik durum var ustumuzda ama hayirlisi diyelim artik

bir haftada 12 gol yemis rezilleri oynayan bir takimi yenemiyorsak sampiyonluk zor is o yuzden cikip oynayacagiz ve kazanacagiz diyorum
      Teo kaza bela geri dönseydi Şenol hoca en az 2 yıl daha "hazır değil" geyiği yapardı

malum bizde oyuncu oynatılmayarak kazanılır ve oynatılmayarak hazır hale getirilir

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teo kaza bela geri dönseydi Şenol hoca en az 2 yıl daha "hazır değil" geyiği yapardı

malum bizde oyuncu oynatılmayarak kazanılır ve oynatılmayarak hazır hale getirilir
        Şeno hocamızın en eksi yanıda bu bence Jaja Kasımpaşa maçına kadar oynamadı allahtan gol attıda oynadı sonra yoksa biraz daha beklerdik
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beşiktaşın şampiyonluk yolunda bizi destekleyeceğini düşünüyorum ki öle olacak..
          Diğer şampiyonluk adayları Bursaspor ve Fenerbahçeyi şampiyon görmek isteyeceklerini zannetmiyorum. tabiki bjk bu maçı kazanmak isteyecektir söyleyeceğim mevzu onunla ilgili değil sadece taraftarlar arasında.
          bu maçta maça giden taraftarlarımızın beşiktaş taraftarıyla lehte tezahüratlarının hem bize şampiyonluk yolunda destek sağlar, hemde bizi sempatizan görüntüde bi takım yapar..
          Aklıma Fenerbahçe'yle şampiyonluk için çekişirken, Galatasaray'ın bizi 4-2 yendiği maç aklıma geldi.. Sezon 03-04 sanırım.
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yorum

• Teo gitti diye ağlamaya başlamayın.Kaçtı gitti nerde ne oynarsa oynasın bizi ne ilgilendirir...........
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Teo gitti diye ağlamaya başlamayın.Kaçtı gitti nerde ne oynarsa oynasın bizi ne ilgilendirir...........
                bi ağlama durumu yok yahu

gidenin arkasından ağlasak resmini avatar yapardık

Yorum

Més Que Un Club

Yorum

Tabi tabi takımı şampiyonluk yarışına "geyik yaparak" soktu zaten.

Şöyle yazıları gördükçe Broos diyorum. Ahh Broos ahh. Sen yakışırdın bu taraftara.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beşiktaşın şampiyonluk yolunda bizi destekleyeceğini düşünüyorum ki öle olacak..
                      Diğer şampiyonluk adayları Bursaspor ve Fenerbahçeyi şampiyon görmek isteyeceklerini zannetmiyorum. tabiki bjk bu maçı kazanmak isteyecektir söyleyeceğim mevzu onunla ilgili değil sadece taraftarlar arasında.
                      bu maçta maça giden taraftarlarımızın beşiktaş taraftarıyla lehte tezahüratlarının hem bize şampiyonluk yolunda destek sağlar, hemde bizi sempatizan görüntüde bi takım yapar..
                      Adamlar ikinci saridan kirmizi gosterttiler Necipe ki bizim macta oynayabilsin diye..
                      Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Fatih Tekke avatar'ı sana dokunduysa sana göndereyim aynısını.Ama sana Teo yakışır sen onu avatar yap ve kendin yaz kendin gül Bakırköysporlular gibi.......
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• duran toplara daha çok çalışmalıyız...şampiyonluk için duran toplar şart...kapanan takımları açmanın en kolay yollarında birisi duran toplardır...
                          ayrıca büyük maçlarda duran toplarla kazanılır...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu bugun teonun 2 gol attigi maci izledim adam kac ay sonra takir takir oynuyor bizdekide sans yahu ..... bir cenabetlik durum var ustumuzda ama hayirlisi diyelim artik

Trabzon her kadrosuyla besiktasi yener yeterki hakem fenerli olmasin.
                            Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

+1967

unutmadan kargalarin bize mac falan verecegi yoktur bu istanbul takimlari ne olursa olsun yine kendi aralarinda destek verirler

gesenin hic iddiasi yokken bizi 4-2 yendiler o sene sampiyonluga gidiyorduk neyse

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke avatar'ı sana dokunduysa sana göndereyim aynısını.Ama sana Teo yakışır sen onu avatar yap ve kendin yaz kendin gül Bakırköysporlular gibi.......
                                o resimdeki daha bundan 4 hafta önce bizden çok kritik 2 puanımızı alan Ankaragücü kulübünün maaşlı bir profesyoneli değil mi yoksa ben mi birine benzettim, malum Bakırköy ... yanılabilirim hoş karşılamak lazım

Yorum

Çalışıyor...
                                X