Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @mb61 kardeşim;

Ben bi Yattara hayranıydım ilk geldiği dönemlerde.Adam 10 dakka oynardı ama tüm savunmayı ipe dizer 2 orta yapar maçı alırdı.Ve haklısın o zaman onu 10 dakka oynatan tüm hocalara da kızardım

Gel gör ki 5-6 yıl önce son 10 dakka oyuna girip aynı anda 4-5 kişiyi çalımlayan Yattara şimdi 1 adam geçemez oldu .Bu açık ve net bunu görmemek için kör olmak lazım.Şimdi yapabildiği tek şey topu sağa sola çekmek.

Bunun sebepleri tabii ki de var.Sonuçta eskisi kadar genç ve dinamik değil.Kuvveti kesinlikle yerinde değil ve tabii ki sürati.Hal böyleyken Yattara artık benim için bitmiştir.
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• ....şuan ihtiyacımız olan şey egemen ve hırs şimdilik bu ikisi yeter ..bide engin katılınca takıma hırs ikiye katlıyacak zaten ...kimse tutamaz bizi...ama egemen şart olmazsa olmaz ...cale yerine de brozek oynayabilir..

.....solda umut forvette de diğer brozek olabilir....
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2005 yılında biz şampiyonluğa oynuyorken inönüde beşiktaşa 1-0 yenilmiştik.beşiktaşın hiç bir iddaası yoktu. aynı senesi beşiktaş fenere kendi evinde 3-1 yeniliyor cordobanın yediği gollerden sonra sergen yalçın cordobanın yediği gollere anlam veremedim derken aslında ne demek istediğini anlatıyor bize.
        şimdi kamuoyu beşiktaşın maça asılmayacağını ilan ediyor.ve yine fener beşiktaşı inönüde rahat geçiyor.aşırı motive olup hatta çirkefliklerin kitabını yazıp bu maçtan galip gelmemiz lazım.
        BJK bize gayet de motive olacak, tüm gücüyle oynayacak yenmek için.
        Bence öyle olması daha iyi olacak.
        Eğer biz onları yenebilecek bir dizilişte çıkar isek, bizi yenmeye oynamaları işimizi kolaylaştırır.

Ben Anadolu kulüplerinin, komplekslerinden dolayı, 3 büyüklerden çok daha fazla bize motive olduklarını düşünüyorum. O yüzden BJK yı yenme zorluğu, sıradan bir Anadolu kulübünü yenme zorluğu ile aynı bizim için. Bizim futbolcular, BJK ile oynarken, Altay ile oynarmış gibi düşünseler, rahat kazanırlar. Ama uygulamada öyle olmuyor
        En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 15:19.
        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• bizim bide mehmet çakır diye bi oyuncumuz vardı dimi unutmuşum

Yorum

• bu macta şusteri hoca yapacak trabzonspor
            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Egemen oynayacakmis.Ligtv de söylediler
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ..hem bireysel hem de takım savunmamız çökmüş durumda ...bu maçı ancak çok ama çok isteyerek çok efor sarfederek önde basarak pres yaparak saldırarak kazınırız ....yani taktik teknik falan hikaye bu maç için ...futbolcular her şeylerini ortaya koymalı başka türlü ..olmaz kayseriden 3 yiyen takım savunması bjk den beş yer ...
                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Sezonun en onemli maci bizim acimizdan. Aldigimiz takdirde onumuz acik. Kimsenin ne yaptigina-yapacagina bakmadan devam ederiz. Eger alamazsak Fener'in eline dusecegiz.

Yorum

• Bu cümleyi bu sezon ilk defa kuracam maalesef...ama gercek bu!

Hic ümidim yok!

Ümitsizligim takimimla ilgili degil di$ etkenlerden dolayidir...

In$allah en azindan bi beraberlik aliriz...
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Valla ne yalan söyleyeyim bendede zerre ümit yok

kalede rüştü oynarsa hele 96'daki gibi çatallardan alır topları

ve tabiki dış etkenler

bu hale gelmemizde buyük emeği olan dış etkenler yine iş başında olacaklardır

Hıncal uluç Gökmen özdenak sizin demiştik demenizden nefret ediyorum ama

demiştiniz ne yazıkki

Yorum

• Rüştü'nün çataldan top aldığı zamanları geçti..çatala bir gitsin top bakalım hele..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezonun en onemli maci bizim acimizdan. Aldigimiz takdirde onumuz acik. Kimsenin ne yaptigina-yapacagina bakmadan devam ederiz. Eger alamazsak Fener'in eline dusecegiz.
                          Bence artık takımımızı çözdüler.farklı varyasyon denemeliyiz. Beşiktaş maçında

serkan glowac egemen pawel

burak-colman-selçuk-yattara

pawel-jaja

süper kadro jaja forvet olarak beşiktaş defansını dağıtır.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yattara olmasa kayseri maçında yenilecektik. ama yattara maçıda kazandıracak hamleyi de yapabilirdi o ayrı ama beraberliği yattaraya borçluyuz
                            yüzde yüz doğru

Yorum

• Bu maça Yattara ile başlamak bana da mantıklı geliyor.

Onur

Serkan-Glowacki-Egemen-Cale

Yattara-Selçuk-Colman-Burak

Jaja-Umut

Yorum

• -------------Onur-----------
                                Mustafa--glowacki--egemen-piotr
                                --------Serkan---selcuk--------
                                yattara----colman----Jaja----
                                -----------Burak-------------
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X