Ben korner atışlarına kafayı taktım.Kayseri maçı '8' korner var ama '0' pozisyon ve şut bulduk. Korner atışları hep ön direğe ve cılız ortalar yapıyoruz.Artık bir çare kornerler düzelsiiin............
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahayı ele geçirirsek bu maçta bjk bir etkinlik gösteremez ki bu durumda Alanzinho,Yattara gibi oyuncular sonradan oyuna girer avantajlı skor elde edersek.Maç için fazla söze gerek yok önemi ortada puan yada puanlar almamız lazım benim 11'im şöyle bu maçla ilgili:
Yedekler:Colman,Yattara,Alanzinho,Giray,Mehmet Ç.,Pawel,Tolga
Ben bu 11'i begendim , Piotr'in yerine Colman olursa tadindan yenmez, yanliz Mustafa o bölgede ne kadar basarili olur?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelcuk-Colman ikilisi son maclarda dökülüyorlar resmen, eski
performanslari olsa olabilir ama.
gutiyi durdurman gerek orta sahayı elinde tutman gerek.
keşke kahlenberg transfer edilseydi
Yorum
-
İlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaha buraya yazıyorum bu maç bizim en kolay maçımız olacak. İbrahim Toramana güveniyorum."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu 11'i begendim , Piotr'in yerine Colman olursa tadindan yenmez, yanliz Mustafa o bölgede ne kadar basarili olur?
Hala topu çıkarmakta zorlanıyor.Gerçi tecrübesi az"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Akşam 9 gibi tv başına geçtim spor haberleri vardı Trt'de..Şampiyon kim olacak? sorusu..Fenerbahçe mi Trabzonspor mu?...hem geçen mayısta ki maçı hem 96'daki maçı kesit halinde sundular...Allah yardımcımız olsunHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu 11'i begendim , Piotr'in yerine Colman olursa tadindan yenmez, yanliz Mustafa o bölgede ne kadar basarili olur?
Colman sola yakın oynadığımda performansım düşüyor diyor Engin olmadığı için o bölgeye alışık olan Piotr daha bir olur gibi duruyor ayrıca tecrübe konusunda Colman'dan yaşça daha büyük bir oyuncu Colman'ın sonradan taze kan olarak oyuna sürülmesi fena olmaz.
Mustafa konusunda Serkan oynadığında önündeki oyuncular ona destek çıkmıyor aynı zamanda Cale'ye de dikkat ettiysen Kayseri maçında Cale öne çıktı kademesine gelen yok orta sahadan Mustafa baktı kendi bölgesi boş kaldı oda içeri kaçtı sol taraf boş kaldı sonra Cale baltanın altına gidiyor ancak Cale çok iyi demiyorum bence sezon sonu o bölgeye daha komple bir oyuncu şart yanlız iş bu noktaya geldikten sonra mevcut kadroyu en doğru şekilde kullanıp mutlu sona ulaşmalıyız şahsi görüşüm böyle.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi yorumlamışsınız.
İlk 11 imiz tam kapasite oluyor ligin 2. yarısı itibariyle
Sizin yorumunuzu okurken aklıma geldi, düşünün bir maçta ilk yarı bitmiş, berabere veya öndeyiz, 2. yarıya JAJA yı oyuna alarak başlıyoruz !
Rakip takımlar iyice sinmez mi? Çok daha zor gelirler üzerimize.
Ya da 2. yarıya formda ALAN, Brozek ile başlıyoruz.
Maalesef biz bu aralar 2. yarı bazen oyuncu değiştiriyoruz, o da rakibi sindirip korkutacak birisi olamıyor.
Tüm kadroyu iyi kullanamıyoruz.
Oysa ligin ilk devresinde, tempo yapardık ve yorulan kişileri çıkarıp, tazeleri ile değiştirip, tempoyu düşürmeden devam ederdik. Hatta70 dk dan sonra asıl öldürücü tempomuzu yapardık. Bu da etkili oyuncu değişiklikleri ile olur idi.
Yorum
-
Beşiktaşın şampiyonluk yolunda bizi destekleyeceğini düşünüyorum ki öle olacak..
Diğer şampiyonluk adayları Bursaspor ve Fenerbahçeyi şampiyon görmek isteyeceklerini zannetmiyorum. tabiki bjk bu maçı kazanmak isteyecektir söyleyeceğim mevzu onunla ilgili değil sadece taraftarlar arasında.
bu maçta maça giden taraftarlarımızın beşiktaş taraftarıyla lehte tezahüratlarının hem bize şampiyonluk yolunda destek sağlar, hemde bizi sempatizan görüntüde bi takım yapar..
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşın şampiyonluk yolunda bizi destekleyeceğini düşünüyorum ki öle olacak..
Diğer şampiyonluk adayları Bursaspor ve Fenerbahçeyi şampiyon görmek isteyeceklerini zannetmiyorum. tabiki bjk bu maçı kazanmak isteyecektir söyleyeceğim mevzu onunla ilgili değil sadece taraftarlar arasında.
bu maçta maça giden taraftarlarımızın beşiktaş taraftarıyla lehte tezahüratlarının hem bize şampiyonluk yolunda destek sağlar, hemde bizi sempatizan görüntüde bi takım yapar..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaşın şampiyonluk yolunda bizi destekleyeceğini düşünüyorum ki öle olacak..
bu maçta maça giden taraftarlarımızın beşiktaş taraftarıyla lehte tezahüratlarının hem bize şampiyonluk yolunda destek sağlar, hemde bizi sempatizan görüntüde bi takım yapar..KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu basın inadına 96 maçını verip duruyor.Allah kahretsin şu geceyi bize hatırlatıyorlarya, Allah onlara en iyi günlerinde en kötü acı versin.Daha ne yazayım ağzımı bozacağım gene bu saatte............2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
....orta sahamızın tel tel döküldüğü şu sıralarda syzmek gibi bi adam olsaydı fenamı olurdu.....
...ilk yarıdaki sabit takımı bir araya getirebilsek seri galibiyetlere başlıyacaz inşallah....
....takımın şuan cesareti ve ruhu olan egemen yok ....ortasaha daki zekası direnci olan selçuk yok....hırsı ve tekniği olan engin yok...bu üçü döndüğünde hiç şüphem yokki yine seceğiz bu ligde...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
bu maçta maça giden taraftarlarımızın beşiktaş taraftarıyla lehte tezahüratlarının hem bize şampiyonluk yolunda destek sağlar, hemde bizi sempatizan görüntüde bi takım yapar..
İstanbul takımları bir evin ahlaksız 3 kız kardeşi gibidirler. Lig şampiyonluğu ise üçünün de aşık olduğu ve tavlamak istedikleri bir erkektir. Üçü de bu erkeği baştan çıkartmak için ellerinden geleni yaparlar. Elde edemeyeceklerini anladıkları anda da o erkeği bir diğer kardeşlerinin yatağına sokmaya çalışmaya başlarlar. "Yabancıya gitmesin" derler.
Yorum
Yorum