Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende bir çok yorumumda Ceyhun mutlaka oynamamalı dedim şimdi benim yorumda boş.

Arkadaşlar adı üstünde yorumluyoruz.

Ama kimse kimsenin yorumu hakkında kızdıracak yorumda bulunmasın.

Ceyhun çok ağır ve kendini gelişteremeden kalan bir futbolcu.

Ben hiçbir faydasını görmüyorum
    Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin yorumlarin da bos... Sampiyonluk gitti hala yorum yapiyorsunu... Orta da Selcuk ve Ceyhun ikilisi mutlaka oynamali hele deplasmanlarda.... Hadi cik bakalim bjknin karsisina colman ve selcukla kac yiyeceksin
      he ya tabi tabi Ceyhunu kayseri Macinda gördük.Yürüyerek gectiler Orta Sahamizi.Tamam Cikalim ceyhunla guti ceyhuna 10 tane bacak arasi verip gecer.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak dido6185 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende bir çok yorumumda Ceyhun mutlaka oynamamalı dedim şimdi benim yorumda boş.

Arkadaşlar adı üstünde yorumluyoruz.

Ama kimse kimsenin yorumu hakkında kızdıracak yorumda bulunmasın.

Ceyhun çok ağır ve kendini gelişteremeden kalan bir futbolcu.

Ben hiçbir faydasını görmüyorum
        Abi Ceyhun mutlaka oynamali.Simdiye kadar bukadar Puani ceyhun ile topladik zaten.Mutlaka oynamali onsuz olmuyor.Cabuklugunu gectim attigi Paslar müthis.Allahim ya biz Baska Mac mi izliyoruz

Yorum

• Son 3 haftada bizim maçlar için aklıma gelenler başıma geldi.
          Bu hafta kazanacağız diye düşünüyorum.
          aynen aynen

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            he ya tabi tabi Ceyhunu kayseri Macinda gördük.Yürüyerek gectiler Orta Sahamizi.Tamam Cikalim ceyhunla guti ceyhuna 10 tane bacak arasi verip gecer.
            Ceyhun tek basina direndi orta sahada. Ee oda okadar anca yapabilior... Alan, Jaja, Burak ve Colmanin savunma katkisi sifir.... Colman da zaten overrated...Burda yine yaziorum.. Colman, Jaja, Alan veya Yattara ve buraki ayni anda oynatamassin....Oynatirsin kendi sahanda deplasmanda gol atmaya zorlanan bir takimdan bile 3 tane yersin
            HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ceyhun tek basina direndi orta sahada. Ee oda okadar anca yapabilior... Alan, Jaja, Burak ve Colmanin savunma katkisi sifir.... Colman da zaten overrated...Burda yine yaziorum.. Colman, Jaja, Alan veya Yattara ve buraki ayni anda oynatamassin....Oynatirsin kendi sahanda deplasmanda gol atmaya zorlanan bir takimdan bile 3 tane yersin
              Haklisin Alanzinho,Burak ve Jaja defansa yardim etmiyorlar ama Colman Sahanin heryerinde.Colmani kimse büyütmüyor.
              Colman zaten büyük Futbolcu

Yorum

• son maçtaki futboldan sonra hiç inancım yok bu maçtan galip döneceğimize...
                En son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 01.03.2011, 20:42.

Yorum

• ------------ 35 ------------
                  S30 --- Glo --- E16 --- P14
                  ---- Selcuk --- Colman ----
                  B17 ------- JAJA ------ U10
                  ----------- Pawel ----------

Benim sene sonuna kadarki kadrom

Yorum

• Şenol hoca tüm tabularını yıkıp Yattara'yı bu maç ilk 11 başlatmalıdır ancak hiç zannetmiyorum.

İlk 11 başlatıldığı takdirde bu maçtaki en etkili adamımız Yattara olacaktır. Eğer ilk 11 başlatmayacaksa sonradan da sokmasın Şenol hoca çünkü sonradan girince olmuyor.

Ayrıca Yattara istanbuldaki beşiktaş maçlarında hep çok iyi bir performans sergilemiştir. Bu işin psikolojik bir boyutu da vardır ne de olsa.

Cale-Umut yerlerini Brozeklere bırakmalıdır ama Şenol hocanın bunu da yapacağını zannetmiyorum.

Kör değneğini bellediği gibi aynı oyuncularla çıkacaktır mutlaka.

Allah işimizi rast getirsin ...

Yorum

• Colman maçta sürekli Ceyhun'un yardımcı olmamasından yakınıyordu aslında.

Takımın en fazla koşan oyuncusudur Colman.

Öldürücü paslarını biraz daha fazlalaştırması gerekiyor.

Selçukta ortasaya gelince herşey bizim için güzel olacak.
                      Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Onur

Serkan-Egemen(Giray)-Glowacki-Piotr

Yattara-Selçuk-Colman-Burak

jaja-Pawel

Yorum

• umutsuz 11 istiyorum.ama olmayacağınıda biliyorum

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur

Serkan-Egemen(Giray)-Glowacki-Piotr

Yattara-Selçuk-Colman-Burak

jaja-Pawel
                            İmzan ile kadron hiç yakışmıyor kardeşim

Yorum

• onur

barış glovacki egemen cale
                              ceyhun
                              serkan selçuk
                              burak jaja colman
                              iskefiyeli

Yorum

• İlk olarak egeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onur

barış glovacki egemen cale
                                ceyhun
                                serkan selçuk
                                burak jaja colman
                                çok ziya doğanvari bir kadro yapısı olmuş

Beşiktaşın zayıf yanı defansı, güçlü yanı hücumu.

Bu kadroyla çıkmak demek topu mümkün olduğunca Beşiktaşın en kuvvetli olduğu bölgede tutmak demektir oysa biz topu rakip yarı sahada tutmalıyız mümkün olduğunca

Yorum

Çalışıyor...
                                X