Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftalardır top oynamayıp Avrupa'da 4'er tane yiyip inş bize aslan kesilmezler.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Biletler ne zaman satışa çıkıyor?
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Büyük bir ihtimal Cuma günü satışa çıkar.
        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak dido6185 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alex sakatlanmaz.

Adam temiz oynuyor kendini zorlamıyor.

Her pozisyona girmiyor.

iyide adama dokunmak yasak mı ? niye 7 senedir şu adamı markaj altına almayı öğrenemediler, bu kadar ağır bir oyuncu nasıl insanüstü istatistiklerle oynar hemde bizim süper ligde ? anlayamıyorum, alex i boş bırakırsan maçı kaybedersin her maç dikkat ediyorum alex e en yakın rakip oyuncu en az 6-7m uzaklıkta evet abartmıyorum bomboş bırakıyorlar bu adamı bir pas atıyor giriyor ceza sahasına golüde bir şekilde atıyor kral oluyor ondan sonra !

birde bizim jaja ya bakıyorum, en az 2 kişi veriyorlar bizimkine hemde sert oynuyorlar her maç tekme yiyor garibim, tamam jaja alex ten farklı risk alarak oynuyor klasik bir 10 numara değil zaten jaja, modern futbol oyuncusu bizimkisi... ama anlayamadığım çağ dışı kalmış, işi bitik 10 numara alex nasıl olurda 17 gol 9-10 asistle oynar nasıl bu istatistiklere ulaşıyor bu kel kafa yaw ? arkadaş ver 1 tane sağlam savunmacını şu adama, kitle fenerin orta sahasını zaten kim var bir alex in eline bakıyorlar kanattanda dia yu tuttun mu tamamdır fener in işi biter ama yok bütün taktik varyasyonları bize yapıyor bizans yalakaları, fenere gelince nedense saldım çayıra mevlam kayıra !
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• inönü ters geliyor bize umarım yeneriz ama umudum yok

Yorum

• Herkesin umutsuz olması bence güzel.Burda 1 ay önce şampiyonluk naraları atılıyordu.Liderliği kaybetmekde iyi oldu.Bakalım futbolcu kardeşlerimiz artık liderlik baskısı lafını kullanacakmı.

Yorum

• Bu akşam inşallah Bjk yener.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu akşam inşallah Bjk yener.
                  Savunma evlere senlik yine, insallah bize de boyle aciklar verirler
                  Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• resmi sitede bugün antrenmana sakatlığı bulunan Engin Baytar hariç tüm oyuncuların katıldığı yazıyor. Egemen ve Selçuk'la ilgili özel bir bilgi verilmemiş, sanırım normal antrenmanlara başladılar.
                    Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• bizi karşı beşiktaş patlama yapar bu şeref mağduru istanbul takımları birbirlerine maç verirler ama bize asla
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Selçuk kesin oynarda Egemen bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          digitürk web tv diyosan çok iyi, geçen haftaki manisa maçı ve dünkü kayseri maçlarını izledim.Netinin hızına bağlı olarak HD veya SD izleyebiliyorsun.
                          saol bakalim bu hafta sonu deniyecem insallah donmaz

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizi karşı beşiktaş patlama yapar bu şeref mağduru istanbul takımları birbirlerine maç verirler ama bize asla
                            Bjk geçen sene Bursaya yattı. İstanbul takımları arasında bu sezon birbirine yatma gibi bir durum gerçekleşmez.

Yorum

• evet antramana selçukda egemende katıldı

Yorum

Çalışıyor...
                              X