Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami-Cyzio-Orhan atarken petranoviç-Victor tutamazdı
    Şota atarken metin mert tutamazdı
    Fatih atarken petkoviç tutamazdı
    Şimdi Umut atamazken Onur hep tutmak zorunda!
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Tayfun diyorum

*

Kanat diyorum başka da birşey demiyorum...

Yattara'nın ilk 11 oynayıpta kötü olduğu maçı hatırlamıyorum, en azından en kötü...

Adam Alex'i artık dışarı almıyor, saha da resmen dinleniyor adam...

*

Yattara iyi adam mı değil mi? Hoca bunun kararını vermeli.

Yattara'nın hareketlerini yorumlamaktan bıktık...

O gereksiz çalımlar tribünlere ben iyiyim ama beni oynatmıyorlar mesajıydı...

Ben öyle aldım mesajı...

Oynamalı ve 11 de olmalı.... Eminim şunu diyeceğiz; aaa Serkan ne form tuttu be
      İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olcay,

Su an kanatlardan yapilacak olan ortalara vurabilecek santrafor eksikligi de yok degil mi... Burak hep araya kosar, umut araya kosar... arkadan gelip kafaya cikacak orta saha yok (Alex bile bunu yapip bir dunya gol atiyor)

Birde sifira inipte topu ceza sahasi disina pas atma yetenegine sahip tek adamimiz Yattara... digerleri kaleci yakinlarina kesmeyi gorev tamamlandi diye dusunuyor..

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tutan konusunda bir sıkıntı yok çok şükür Onur tamamdır da işte o altı pas içerisinde Mustafa'ya sinirlenip topu küfreder gibi numune hastanesine vuran Umut Bulut?
        Mevcut şablonda takımın atanları Burak ve Jaja . Umut daha çok rakip savunma hattını bozmaya çalışıyor . Kayseri'ye 3 gol atıyorsak neden 4.'yü atamadık sorusundan evvel , neden 3 gol yedik sorusu gelmelidir .

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yattara gibi bir oyuncunun 8 senedir yaptigi etkiyi, Jaja bir sezonda yapabilecegini gosteriyor...
          Oyuna direk etkisi olan bir oyuncu...
          Yattara nin gecen mactaki kendini ispat durumunu gordukten sonra, bu macta ilk 11 oynamasini isterim cunku BJK de sagolsun kanat oyunculari beklere yardim etmiyor...
          Bu maci kontrollu oynamamiza gerek yok, BJK yi costurmamiz lazim ki cumle alem hucuma kalksinlar, 1 atsinlar 5 yesinler
          Eğer bjk maçında Yattara oynarsa,Bir Quresma da bir yattara da olur top bu arada ekrem ile serkanın hali ne olur bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            birde şu duran toplara bir çare bulmalıyız... Mustafa, Burak,Ceyhun, Glowacki ve hatta Jaja varken duran topları etkili kullanamıyoruz.... oysa ilk yarıda iyiydik bu konuda
            Ceza sahası içerisinde durağan şekilde beklersen o etkinliği saylamazsın Egemen'în sürekli hareket halinde o topları kovaladığını anımsarsak neden ilk yarıda etkili ikinci yarıda (egemen'in yokluğunda) etkinsizleştiğimizi de anlarız renktaş!
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mevcut şablonda takımın atanları Burak ve Jaja . Umut daha çok rakip savunma hattını bozmaya çalışıyor . Kayseri'ye 3 gol atıyorsak neden 4.'yü atamadık sorusundan evvel , neden 3 gol yedik sorusu gelmelidir .
              Savunmacıların her gün bu kadar kötü durumda olmazlar diye düşünüyorum. zira sezon boyunca hepsi aynı anda bu kadar kötü oynamamışlardı inşallah son olur ve normale dönerler.
              Maç ilk yarıda 2-0 ya da 2-1 olsaydı ikinci yarı Hoca'da orta bölgeye gerekli önlemi alıp kayserispor akınlarına çözüm üretebilir aleyhimize 3 gol durumu ortaya çıkmazdı ama olmadı işte...
              Ayrıca Umut mücadelesi ve azmi ile her zaman 11'imin adamıdır lakin artık olmuyorsa değişime bir yerlerden başlamak gerekiyor!

Yorum

• ------------Onur---------------

Serkan--Glowacki--Egemen--Cale

-------Selçuk-----Mehmet-------
                ------------Colman--------------
                ----Burak----Umut-----Pawel-----

Duruma göre Jaja, Yattara, Alanzinho yedekten girebilir
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Savunmada çok dikkatli olmalıyız. Son haftalarda çok kolay goller yemeye başladık. Öne geçen -hem de iki defa- takımlar morallenir ve daha sıkı bir savunma yaparken biz aksine daha da bocalıyoruz. Biz bu bjk'ye de gol ya da goller atabiliriz. Jaja atabilir, Burak atabilir hatta Sivas ve Kayseri maçlarında 2 metreden topu Mars'a gönderen Umut da atabilir. Pawel diyemiyorum, çünkü onu 2011 güz mevsiminden önce görebilme umudum artık kalmadı.
                  Gol attıktan sonra diyordum... Oyunu yavaşlatıp dinlendiremiyoruz. Orta sahada biraz top gezdirebilsek, biraz daha kontrollü olabilsek... Yani, tabiri caizse skorun gazını bir alabilsek... Gol atmadan öncesi ile sonrası futbolumuz aynı. Bu açıdan Kayserispor maçında Selçuk ve Engin'i çok aradık.
                  En son Faruk UYSAL tarafından düzenlendi; 01.03.2011, 14:00.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neden 3 yedik sorusunun ilk cevabı egemenin olmayışı 2 savunma oyuncularımızın tecrübesiz olmaları
                    Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Futbolcuların takıma katkılarını oynatmadan değerlendirmek mumkun değildir.. Bugun CALE ye gösterilen sabır, hiç bir futbolcuya gösterilmedi.. geldiği tam 3 sene oldu, bu maç iyi oynayacak, bu maç hata yapmadı dediğimiz maçlar parmakla gösterilecek kadardır.. 3 sene bir fiişl rakipsiz oynadığı bölgede hala acemi bir oyuncu gibi duran oyuncu bu kadroda yer alıyor..

Ama yattara, kötü oynadığı ilk maçta makas yiyor... ona da sabredelim, neden onun yaşının getirdiği seviyed eolduğunu ama oynadığı her maçta bir asistinin olduğunu unutuyoruz..peki onu oynatamıyoruzda onun yerine oynayanlarla çok mu güzel işler yapıyoruz..

Serkan,, İkinci yarıda adeta havlu atmış ve roportajlarındakı gibi hayatı ve takımı tiye alan bir futbolcunun vurdumduymazlığını ne yapacağız ya.. İleriye çıkıyor ama sadece ezberlenmiş bir şekılde topu içeri yollamaya çalışıyoruz.. YATTARA haricinde kanattan orta yapıp topu ceza sahasına düşürebilen bir tane oyuncumuz varmı?? Yok, peki yattara kötü diyelim.. Başkası neden yok...???

bence takım içinde ''' futbol şımarığı '' tabiri yapıştırılmış JAJA VE ALANZİNYO zihniyetindekı futbolcu sayımız çok fazla...

Bu jaja dan dolayı ve disiplinsizliğinden dolayı bir olay patlak verecek ama ne zaman merak ediyorum..

Şu anda takıma sahip çıkan, takımı iiçin herşeyini yapacak tek futbolcu var oda BURAK.. seyirci ile diyalog kurabiliyor,Diğer futbolcular ise bizim taraftardan bile korkuyorlar.. OInların yanına gidemiyorlar bile.. maalesef Diğerleri sadece maaşçı gibi davranıyor...
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Gercekten de Burak ve Onur en cok sampiyonlugu isteyenler olarak goze carpiyor su an... Yabancilardan Colman haric digerleri hala kendini ispat edememis taraftara... enteresan ama bu takimla sampiyon olacagiz...
                        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Engin de dönsün Egemen sağlamken ki kadar oynasın, başka sürpriz sakatlık, hastalık olmasın bu takım herşeye rağmen şampiyon olur...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bursa'dan maça gelmeyi planladığımızdan maçın seyircisiz olacağı dedikoduları hakkında bilgi almak için az önce PFDK'yı aradım. Dosya yeni gelmiş önlerine perşembe günü açıklanacağını söyledi.. Elimiz kolumuzu da bağladı böyle deyince..
                            Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• yönetim gene başlamış konuşmaya biri şunları sustyursun yav valla millet iyice gızık olmaya başladı bize bence yaptıkları hiç iyi değil...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ortasaha direncimizi arttırmalıyız.Ceyhun,Selçuk,Colman benzer özellikler gösteren oyuncular. Ersun Hoca dönemindeki Hüseyin-Colman-Selçuk üçlüsü gibi. Top taşıyan adam eksilten oyuncu eksikliğimiz o zaman da vardı.Şimdi Jaja ile bu eksikliğimizi biraz attık.
                                Kayseri maçında Sezer'in ya da Barış'ın ilk onbirde başlamasını beklerdim. Çünkü Kayseri'nin ortasahası da etkili ama çok sert değil.
                                Ben bjk maçında Mustafa yerine Giray'ın Alanzinho yerine Sezer ya da Piotr'un oynacağını düşünüyorum. Pawel ve Alan sonradan oyuna girerler.
                                Egemen, Tayfun ve Engin'in gelmeleriyle birlikte kadro sorunumuz ortadan kalkar.Onlar takıma dönünceye kadar bu maçı almalıyız.
                                Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X