Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbolcuda aranan 3 fiziksel nitelik güç çabukluk ve top hakimiyetidir . Üçü de futolcu da var mı ?

Futbolcuda aranan 3 temel mental nitelik pozisyon bilgisi(playbook) , konsantrasyon ve azim . 3'üde futbolcuda var mı ?

Bu özelliklerin tümü bir futbolcuda var ise , oynadığı her takımda varlık gösterir . Adı cismi önemli değil .

...

Hasan Ali şüphesiz yetenekli bir futbolcu ama genç jenerasyon içerisinde vazgeçilmez bir isim olduğuna inanmıyorum . Daha iyileri , doğru ifadesi ile daha yüksek kapasiteye sahip olanları yetişiyor .
    Serdar,

Mehmet Eren konusunda Kaysersipor tarafınında tutumu önemli.

Aslında konumuz transfer başlığı değil ama , oyunculara yeterli süreleri ve güveni verildiği zaman nerelere gelebileceğini görebiliyoruz.

Ertuğrul Sağlam,Tolunay ve son olarak Şota.Mehmet Eren sürekli oynatarak bu duruma getirdiler.

Dolayısıyla bizimde içimizden bu şekilde oyuncu çıkartmamız zor değil.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      31 yaşındayım 3 kızkardeşi de aynı devrede yendiğimiz bi sezonu hatırlamıyorum.sağol varol Trabzonum..yarın okuldaki öğrencilerimle dalgamı geçerim artık

3 kız kardeş çok güzelmiş farklı bir bakış açısı
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Tek hedefi yenilmemek olan ve oyunu kilitleyen bir takım vardı karşımızda.
        Bu anlayış oyunumuzu bozdu.
        Buna rağmen yendik.
        İyi oynayıp kaybettiğimiz o kadar çok maç var ki..

En çok gs nin ligden kopuşuna üzülenleri gördükçe keyiflendim bu akşam.
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Güzel olan geceniz hayra kalsın, yarınınız keyifli, işleriniz verimli olsun.
          Cümleten hayırlı geceler.
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Takip edilen "çok iyi" bir forvetle anlaşıldığını duydum....Nereli, kim hiç bir bilgim yok...Ha pardon gençmiş bir de
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İyi geceler

Yorum

• Bir kedi gördüm sanki
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takip edilen "çok iyi" bir forvetle anlaşıldığını duydum....Nereli, kim hiç bir bilgim yok...Ha pardon gençmiş bir de
                  Kolombiya`dan olmasin da...

Yorum

• Gb-Konya-Gs galibiyetlerine en çok sevindiğim nokta oyunu bozmaya çalışan takımları yenmek,nasıl yenildiği konusunda tecrübe kazanmak.
                    Ligin sonlarına doğru böyle takımlar artacaktır.

Yorum

Takip edilen "çok iyi" bir forvetle anlaşıldığını duydum....Nereli, kim hiç bir bilgim yok...Ha pardon gençmiş bir de

Erdal Abi koydun bombayı gece gece foruma

Benteke diyorum

Yorum

• Bu maçın getirilerini şöyle bir sıralayalım:

--- Şenol Güneş adında bir dahiye sahip oldugumuzun farkına vardık , o varken içimiz artık cok rahat olmalı, tam anlamıyla HOCA

--- Sabretmesini bilen bir takımımız var artık , gol erken gelmese de sistemden taviz asla yok....

--- Sol bek zaafiyetimiz açıkça ortaya çıktı devre arasında muhtemelen o bolgeye ıyı bır takvıye gelecektır...

--- Lig TV denen yayıncı kurulusun ve onun kustah spıkerlerının rezıllıgı gozler onune serıldı, tum turkıyeye rezıl oldular....

--- Umut Bulut başta ben olmak uzere herkesi susturdu ve " ben bu takımın forvetıyım arkadas " dedi.....

--- Engin Baytar cıldırdı , bu adamı bu vakıtten sonra sampiyonluktan baskası paklamaz....

--- Jaja kim ne derse desin cok mac kurtaracagının sınyallerını verdı....

--- Şampiyonluk yolunda İstanbul hormonlularını oyle bır korku sardı ki sormayın gıtsın....

--- Burası imparatorlukların cokertıldıgı yerdır aslanım dedık ınanmadılar cokup gıttıler.....Baros Ardayla kalkacak gıbı de durmuyo

Hepimize hayırlı ugurlu olsun bu anlamlı galıbıyet..Sıra seftalı kurdunda, asıl govde gosterısı gecen haftada yazdıgım gıbı Bursa Ataturk Stadında olacak...Hade cocuklar vura vura getırın su sampıyonlugu....

Yorum

Hey yabancı, biz burada duyumcuları sevmeyiz !..
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Herkese Merhaba

Yorum

Transfer çalışmalarında belirgin bir iyileşme söz konusu .

Muhtemelen iyi bir forvet oyuncusunun peşindeler. Ancak şu anda ihtiyacımız olan 18. haftadan itibaren takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu .

Yanlış anlaşılmasın , genç futbolcu alınmasın demiyorum . Örnek verecek olursam Muhammet 18. haftadan katkı vermeye başlayaak bir isimdir .

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kolombiya`dan olmasin da...
                                Öyle deme be abi...Tam sevmeye başlamıştık Teo başkanı...Gerçi hep güçsüzdü ama....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çalışıyor...
                                X