Jaja pek beğenilmedi ama bence çok sağlam topçu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Giray,Colman ve Burak'ı hiç mi hiç beğenmedim..Engin'de bi kaç pozisyon hariç yokları oynadı..Selçuk,jaja,Egemen iyiydiler..Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
irkciliga hayir bursa
Hacıosmanoğlu İstifa!
Yorum
-
Nevizade'de maçın sonunda bana kolbastı oynatcak kadar mutlu eden Fırtına'ma sonsuz teşekkürlerOynanan futbolu beğenmesem de zor maçtı olur böyle şeyler.. Ben Jaja'ya ve Selçuk'a özel parantez açmak istiyorum. Jaja,topu kaptırınca peşinden koşmuyor,çok laubali bir oyun tarzı var, Şenol Hoca çeksin kulaklarını bir.. Selçuk, tam bir ortasaha, 35 yaşına kadar burda oynasın isterim, adam maç boyunca hiç mi top kaybı, hatalı pas yapmaz arkadaş
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bek için düşünülebilir .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ts - gs maçı 2007 havaalanı diyeSadece Trabzonspor !
Yorum
-
Takımımızın Galatasaray ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 2 – Galatasaray: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 13 - Galatasaray: 15
İsabetli Şut: Trabzonspor: 6 - Galatasaray: 5
İsabetli Orta: Trabzonspor: 5 - Galatasaray: 5
Faul: Trabzonspor: 17 - Galatasaray: 15
Korner: Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 6
Ofsayt: Trabzonspor: 3 - Galatasaray: 3
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 56 - Galatasaray:% 44
korner 1?
duran toplardan etkili olamadığımız bir maç oldu..üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
Ayhan'dan bahsetmeyi unutmuşum, annesinede saygımdan laf etmiyorum ama bir adam küfrü bu kadar mı hak eder arkadaş.. Ne pislik bir oyuncudur yahu'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja pek beğenilmedi ama bence çok sağlam topçu.
Yorum
-
Serdar ne düşünüyorsun merak ediyorum. Ben çok acayip bir şekilde Kayserispor'lu Hasan Ali'yi istiyorum. Yorumum da 2 kayseri maçı izlemekle sınırlı değil. Baya baya topçu bu çocuk. Uzun yıllardır bu ligde bir futbolcuda bu denli ışık görmedim ben.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
Yorum