Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja pek beğenilmedi ama bence çok sağlam topçu.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Teşekkürler Trabzonsporum
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada Giray,Colman ve Burak'ı hiç mi hiç beğenmedim..Engin'de bi kaç pozisyon hariç yokları oynadı..Selçuk,jaja,Egemen iyiydiler..
        aynen giray acemi oynuyor
        Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
        irkciliga hayir bursa
        Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Nevizade'de maçın sonunda bana kolbastı oynatcak kadar mutlu eden Fırtına'ma sonsuz teşekkürler Oynanan futbolu beğenmesem de zor maçtı olur böyle şeyler.. Ben Jaja'ya ve Selçuk'a özel parantez açmak istiyorum. Jaja,topu kaptırınca peşinden koşmuyor,çok laubali bir oyun tarzı var, Şenol Hoca çeksin kulaklarını bir.. Selçuk, tam bir ortasaha, 35 yaşına kadar burda oynasın isterim, adam maç boyunca hiç mi top kaybı, hatalı pas yapmaz arkadaş
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• TRT Türk siirimizi okuyor

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sol bek için düşünülebilir .
              Serdar kim ? Mehmet Eren mi
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bmn tribününden görüntüler

http://www.youtube.com/watch?v=qE9vEzpj1Po
                bu değilde yan tarafta bir video izledim yine sinirlerim zıpladı
                ts - gs maçı 2007 havaalanı diye
                Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Maçı kahvede izlerken aynı anda radyodanda dinliyordum 5 6 sn. önde gittiği için. Ben gol diye bağırıyorum kafadan 100 yüz kişi var kahvede herkes bana bakıyor. Daha Engin Servet'i geçmemiş gol diye bağırıyorum. ççç
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Takımımızın Galatasaray ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
                    Gol: Trabzonspor: 2 – Galatasaray: 0
                    Toplam Şut: Trabzonspor: 13 - Galatasaray: 15
                    İsabetli Şut: Trabzonspor: 6 - Galatasaray: 5
                    İsabetli Orta: Trabzonspor: 5 - Galatasaray: 5
                    Faul: Trabzonspor: 17 - Galatasaray: 15
                    Korner: Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 6
                    Ofsayt: Trabzonspor: 3 - Galatasaray: 3
                    Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 56 - Galatasaray:% 44

korner 1?
                    duran toplardan etkili olamadığımız bir maç oldu..
                    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Ayhan'dan bahsetmeyi unutmuşum, annesinede saygımdan laf etmiyorum ama bir adam küfrü bu kadar mı hak eder arkadaş.. Ne pislik bir oyuncudur yahu
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• hollanda ya karsi hazirlik macinda : onur , serkan , egemen , engin , burak , (umut belki ) ... milli takima cagrilmasini bekliyorum
                        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jaja pek beğenilmedi ama bence çok sağlam topçu.
                          Bende aynı düşüncedeyim. Çok beğeniyorum. Daha da iyi olacak.

Yorum

• Serdar ne düşünüyorsun merak ediyorum. Ben çok acayip bir şekilde Kayserispor'lu Hasan Ali'yi istiyorum. Yorumum da 2 kayseri maçı izlemekle sınırlı değil. Baya baya topçu bu çocuk. Uzun yıllardır bu ligde bir futbolcuda bu denli ışık görmedim ben.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Fatma Nineyide üzdük.. e be ninecim ne işin var senin trabzonda

" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Sinan Engin Trabzonsporun 5 mağlubiyet kredisi var diyor..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Çalışıyor...
                                X