Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat, sanırım aynı pozisyondan bahsediyoruz; en az 1 metre ofsayttı.

Hakemi beğenmedim, zaten önyargılıyım kendilerine.
    Objektif olamıyorum
    İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olcay sahada hakem olacak..oğlan uşak değil..

Sadece o mu..kaç kere elle kestiler topu veya ellerine çarptı..sabrinin bir de tabanı vardı..bunların aynısını bizim aleyhimize tereddütsüz verdi..lehimize vermedi..
    3 hakem de rezil ötesiydi..

Cale'nin ilk yarı ki pozisyonunda ofsayt var mıydı..

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence buna en uygun adam - ki her maç aşağı yukarı aynı standartı tutturuyor- Gaziantepten Olcan.

Siz ne dersiniz Futbalski ve Farabi??
      kasımpaşadan yekta yı beğendim ben
      TrabZonguldaklı...

Yorum

Bence buna en uygun adam - ki her maç aşağı yukarı aynı standartı tutturuyor- Gaziantepten Olcan.

Abi hemen takıma adapte olup katkı verebilecek düzeyde olan , aklımda iki yerli isim var .

Biri şu an bir nebze ikinci planda kalan , gelecek sezon sonu serbest kalacak Ozan İpek .

Diğeri ise ikinci Engin Baytar . İbrahim Akın olabilir . Bunu söyleten Şenol hocanın oyunculara yaklaşımı . Yoksa x bir hocayla tam bir hayal kırıklığı olur .

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi, o zaman bineceksin ucaga direk Avni Aker'e.
          birseyleri bakalim degistirebilecekmisin ???

.
          Bazen istemiyor degilim,su taraftar profilini degistirmeyi cok istiyorum.

Mac bitmek üzere anons yapiliyor takimi destekleyin diye,takimin destege ihtiyaci oldugunu oradakiler göremiyor mu?
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kapanan takımları açmanın yolunu daha kolay bulmalıyız... Görünen o ki bundan herkes bize karşı kapanacak ))
            abi o dediğin şey maç bitene kadar konsantrasyonu kaybetmemeyi gerektirir,

süper ligde öyle bir takım yok,

kapanırsan hata yapmayacaksın,yaparsan ölürsün
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Engin Baytar81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben diyorum zaten trabzonda cekirdek satışları yasaklanmalı sınırlarımızdan içeri gelmemeli şalpazarı sınırında kalmalı...

Ben varım şalpazarlıyım.ben gönderirim stada.şaka bir tarafa harbiden çekirdekçileri stadın etrafında yok etmeliyiz

Yorum

• Maçta arkamda 2 tane gsli vardı..(tahminen)

Umut'un golünde herkes çıldırmış gibiyken o ikisi hiç kımıldamadılar..dayağı haketmediler değil..
                Herkese Merhaba

Yorum

• Bu arada Giray,Colman ve Burak'ı hiç mi hiç beğenmedim..Engin'de bi kaç pozisyon hariç yokları oynadı..Selçuk,jaja,Egemen iyiydiler..
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• JaJa bugün çok umursamaz oynadı çokk

Yorum

• Kanatlarda oynayacak oyuncuların ters ayaklı olmasını her zaman sever ve daha etkili olduğunu düşünürüm.

Bu yönden kanat oyuncu alınacaksa eğer Mehmet Eren olabilir.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Hocam ben Olcan'I beğeniyorum mücadeleci,güçlü tekniği de fena değil ama bana sanki sol-orta oyuncusu gibi geliyor yeteneklerine bakarsak orda oynaması daha uygun bence. G.Antep'in bu sene izlediğim maçlarında Tolunay Hoca da o bölgede oynattı kendisini son maçlarda nerde oynadı bilmiyorum. Benim bahsettiğimi kanat oyuncusu ligde az Simpson, Kewel gibi oyuncular geliyor aklıma
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçta arkamda 2 tane gsli vardı..(tahminen)

Umut'un golünde herkes çıldırmış gibiyken o ikisi hiç kımıldamadılar..dayağı haketmediler değil..
                          Sende mi cekirdekci tribünündeydin?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Gs Hagi'ye boşuna para ödüyor. Aynı futbolu Ziya Doğan yıllardır oynatıyor. Alışkın bu futbola. Madem böyle bir şablonla oynayacaklar daha tecrübeli Ziya Hoca'yı getirmeliydiler takımın başına. Yazık. Yabancıya boşuna para veriyoruz..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kanatlarda oynayacak oyuncuların ters ayaklı olmasını her zaman sever ve daha etkili olduğunu düşünürüm.

Bu yönden kanat oyuncu alınacaksa eğer Mehmet Eren olabilir.
                              Sol bek için düşünülebilir .

Yorum

Gabriçi istemem de, Olcan iyi tercih.. Ayrıca Kayserideki Mehmet Eren çok kuvvetli bir oyuncu.. ikisi de çok güzel gol attı bu hafta..
                                Ayrıca Sabri ve Ayhan gibi karaktersiz oyunculardan Türk futbolu temizlenmeli..
                                Not Important..

Yorum

Çalışıyor...
                                X