Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hangi kanal
    Tv8,Bizim Stadyum...

Yorum

• Yalnız olur da haftaya Bursa'yı da yenersek TFF direk bitirsin ligi ve versin kupamızı.
      TRABZONSPOR
      Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
      Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
      ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hangi kanal
        Tv8............
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız olur da haftaya Bursa'yı da yenersek TFF direk bitirsin ligi ve versin kupamızı.
          hiç bir şey kesin değil...

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TRT Türk siirimizi okuyor
            Tebrikler. Gurur duyduk...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cale bence iyi oynadı..neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum..
              Bence de iyi oynadı bugün eminim Hoca da tebrik etmiştir kendisini. Özellikle ilk müdehalelerde iyiydi, kademeye girdi, atılan topları iyi sezdi kötü oynamadı.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cale bence iyi oynadı..neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum..
                Cale bence de bugün iyiydi. Ortaları iyi yapamadı diye kötü oynadı demek oyuncuya adaletsiz davranmak olur biraz. Ancak 2 sezondor oynadığı futbol hakikaten kabul edilir gibi değil, kötü futbolcu değil ancak potansiyelini yansıtmıyor. Ve işin ilginci bir çok hatası mental. Bu bana çok garip geliyor.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  emenikeyi ne yapıp edip almalıyız. hem Türkiyeyi tanıyor uyum sorunu olmaz hemde çok yıpratıcı. caledeki konsantrasyon kaybını çözmemiz lazım. oyunun 2 yönünü oynayan bir ortasaha ve emenikeyle mutlu son çok yakın
                  Emenike'yi Bursa maçında izledim..sahada var mıydı yok muydu belli değildi..
                  Tipik bir kontratak oyuncusu..kapalı defansların arasında kayboluyor..zaten attığı gollerin hepsi kontrataktan..onu Umut da atıyor zaten..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tv8,Bizim Stadyum...
                    sagol
                    Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                    irkciliga hayir bursa
                    Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Tv net te Kemal Bilgin bombalıyor Mustafa ile şansal ı )
                      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Mükemmeldiniz çocuklar...

Kazım abiye hediye olsun bu güzel galibiyet...
                        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                        **Latocan**

Yorum

• Jaja nın neile attığı çalım ile ilgili bir yorum

Neil şu an Samsundan çıkmış Sinop istikametinde koşmaya devam ediyormuş. Trabzon belediyesi ekip yollamış top orda değil geri dön diye ikna etmeye çalışıyormuş.

elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İtinayla terbiye edilir

" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sürati,hızı ve fizik gücü yeterli diyorsun

Ben sağ ve sol bek dışında açıkçası kanatlarda çok çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Kayserispor'un sol beki Hasan Ali bende beğeniyorum fakat son oynayan Gençlerbirliği maçında defansif yönü baya sırıttı .
                              Futbolcuda aranan 3 fiziksel nitelik güç çabukluk ve top hakimiyetidir . Üçü de futolcu da var mı ?

Futbolcuda aranan 3 temel mental nitelik pozisyon bilgisi(playbook) , konsantrasyon ve azim . 3'üde futbolcuda var mı ?

Bu özelliklerin tümü bir futbolcuda var ise , oynadığı her takımda varlık gösterir . Adı cismi önemli değil .

...

Hasan Ali şüphesiz yetenekli bir futbolcu ama genç jenerasyon içerisinde vazgeçilmez bir isim olduğuna inanmıyorum . Daha iyileri , doğru ifadesi ile daha yüksek kapasiteye sahip olanları yetişiyor .

Yorum

• adnan polat'ın maç içindeki surat şekillerini görmekten çok zevk aldım. adam binbir surat gibiydi...
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X