İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi kanalMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız olur da haftaya Bursa'yı da yenersek TFF direk bitirsin ligi ve versin kupamızı.
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT Türk siirimizi okuyor
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale bence iyi oynadı..neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum..Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale bence iyi oynadı..neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum..Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemenikeyi ne yapıp edip almalıyız. hem Türkiyeyi tanıyor uyum sorunu olmaz hemde çok yıpratıcı. caledeki konsantrasyon kaybını çözmemiz lazım. oyunun 2 yönünü oynayan bir ortasaha ve emenikeyle mutlu son çok yakın
Tipik bir kontratak oyuncusu..kapalı defansların arasında kayboluyor..zaten attığı gollerin hepsi kontrataktan..onu Umut da atıyor zaten..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTv8,Bizim Stadyum...Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
irkciliga hayir bursa
Hacıosmanoğlu İstifa!
Yorum
-
Jaja nın neile attığı çalım ile ilgili bir yorum
Neil şu an Samsundan çıkmış Sinop istikametinde koşmaya devam ediyormuş. Trabzon belediyesi ekip yollamış top orda değil geri dön diye ikna etmeye çalışıyormuş.
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürati,hızı ve fizik gücü yeterli diyorsun
Ben sağ ve sol bek dışında açıkçası kanatlarda çok çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Bu arada Kayserispor'un sol beki Hasan Ali bende beğeniyorum fakat son oynayan Gençlerbirliği maçında defansif yönü baya sırıttı .
Futbolcuda aranan 3 temel mental nitelik pozisyon bilgisi(playbook) , konsantrasyon ve azim . 3'üde futbolcuda var mı ?
Bu özelliklerin tümü bir futbolcuda var ise , oynadığı her takımda varlık gösterir . Adı cismi önemli değil .
...
Hasan Ali şüphesiz yetenekli bir futbolcu ama genç jenerasyon içerisinde vazgeçilmez bir isim olduğuna inanmıyorum . Daha iyileri , doğru ifadesi ile daha yüksek kapasiteye sahip olanları yetişiyor .
Yorum
Yorum