bir forvet transferi yaparsak devre arasında umut bu yıl eleştirilerin yarısını bile almıyacaktır...takımda forvet alternatifi olmamasıda etkendi umuta yapılan eleştirilere...bütün yüklenme ona yapılıyordu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de bir ara Burak a çok kızdım....Tüm yüksek toplarda eğildi...Yahu çık rahatsız et.....
Bir de ceza sahamızda Servet'e vurdurduk.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk golde ne kadar emindi kendinden....Serkan ın topuk pasına vurduğu top kalecinin kapattığı köşeden doksana girseydi müthiş olacaktı....Ama ortaya yaklaşıp yaptığı al- ver denemelerinde hala kayda değer düzelme yok....
Bir de bir ara Burak a çok kızdım....Tüm yüksek toplarda eğildi...Yahu çık rahatsız et.....Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Şimdi oylama yapmak lazım aslında...Hemen bu gece...Devre arası Fransızlar isterse Umut u verelim mi?Hayır çıkacağına eminim
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş de bir alem
Hem yeniyor hem moral veriyor..
Gs nin kadrosu iyi Baroş ve Arda dönünce daha iyi olacaklar vs diyor.
Eee sezonun ikinci yarısında rakiplerimizle oynayacaklar..
Hemen havlu atmasınlar değil mi
Bir de tersi var :
-Şu pozisyonda pas atamadık , şu pozisyonda şöyle olmadı , korner attırmadık , taç attırmadık ...
ee sonuç :
-Yenildik lakin ezilmedik . Ya da yendik ama rakiptede hiç iş yok mahalleme takımı onlar .
İki tür hocayıda takımımızda gördük.
Yorum
-
"Bu Trabzonspor'un Avrupa'da olması lazım".....Cümle bu abi....Avrupa'da olmamız lazım....Hiç değilse her yıl Mart a kadar....Çok şey katacak bize Avrupa....Takımın daha iyi olması biraz da şehre bağlı...Şehrin daha iyi olması turizme....Parası olan otel yapsın memleketeTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hep diyorum. Antep'e kadar rahatım...
Popov,Olcan ve Sosa tehlikeli oyuncular.
Sahalarındaki Karabük maçında facia bir oyun oynadılar,çok kötüydüler.
Bu hafta tam tersine çok iyi oynadılar.
Bu fobiyi de yeneceğizYa ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi oylama yapmak lazım aslında...Hemen bu gece...Devre arası Fransızlar isterse Umut u verelim mi?Hayır çıkacağına eminim
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Selçuk'la Ayhan ın dalaşmasında bizim uşakların olay yerine daha çabuk intikalini bekledim...Gerçi ortalığın daha karışması tehlikesi olur ama ne bileyim ben takımı öyle görmek istiyorum....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesergen öve öve bitiremedi takımı ...Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
Yorum