Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir forvet transferi yaparsak devre arasında umut bu yıl eleştirilerin yarısını bile almıyacaktır...takımda forvet alternatifi olmamasıda etkendi umuta yapılan eleştirilere...bütün yüklenme ona yapılıyordu...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir de bir ara Burak a çok kızdım....Tüm yüksek toplarda eğildi...Yahu çık rahatsız et.....
      Evet bu maçta hava toplarında hiç yoktuk.
      Bir de ceza sahamızda Servet'e vurdurduk.
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

İlk golde ne kadar emindi kendinden....Serkan ın topuk pasına vurduğu top kalecinin kapattığı köşeden doksana girseydi müthiş olacaktı ....Ama ortaya yaklaşıp yaptığı al- ver denemelerinde hala kayda değer düzelme yok....

Bir de bir ara Burak a çok kızdım....Tüm yüksek toplarda eğildi...Yahu çık rahatsız et.....
        Abi,Burak hakkındaki yorumuna katılmakla beraber yeteneksizliğin kralı kendisi..bir pozisyonda arkada Engin boşken 4 kişinin içinde olan Umut'a attı topu..bir de ilk gol vuruşu o köşeye mi yapılır öbür köşeye mi?..az daha çıkarıyordu adam..kafayı yiyordum tekrarını gösterdiler..çok acelece ve acemice..2.golü güzeldi..
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Umut'un ilk 7 hafta gol atamamasının asıl sebebi son adam değil de sol forvet gibi oynamasıydı, bugünkü Engin Baytar'ın yerinde oynuyordu yani.
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Şimdi oylama yapmak lazım aslında...Hemen bu gece...Devre arası Fransızlar isterse Umut u verelim mi? Hayır çıkacağına eminim
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş de bir alem
              Hem yeniyor hem moral veriyor..
              Gs nin kadrosu iyi Baroş ve Arda dönünce daha iyi olacaklar vs diyor.
              Eee sezonun ikinci yarısında rakiplerimizle oynayacaklar..
              Hemen havlu atmasınlar değil mi
              Büyük hoca davranışı .

Bir de tersi var :

-Şu pozisyonda pas atamadık , şu pozisyonda şöyle olmadı , korner attırmadık , taç attırmadık ...

ee sonuç :

-Yenildik lakin ezilmedik . Ya da yendik ama rakiptede hiç iş yok mahalleme takımı onlar .

İki tür hocayıda takımımızda gördük.

Yorum

• Tek yürek, tek bileğiz,,, her zaman yanınızdayız,,, bizler inandık inşallah şampiyon olacağız,,, bugünkü galibiyet için yeniden hepinize binlerce kez teşekkür ederim,,,

" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• "Bu Trabzonspor'un Avrupa'da olması lazım".....Cümle bu abi....Avrupa'da olmamız lazım....Hiç değilse her yıl Mart a kadar....Çok şey katacak bize Avrupa....Takımın daha iyi olması biraz da şehre bağlı...Şehrin daha iyi olması turizme....Parası olan otel yapsın memlekete
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben hep diyorum. Antep'e kadar rahatım...
                    Antep saatli bomba..
                    Popov,Olcan ve Sosa tehlikeli oyuncular.
                    Sahalarındaki Karabük maçında facia bir oyun oynadılar,çok kötüydüler.
                    Bu hafta tam tersine çok iyi oynadılar.
                    Bu fobiyi de yeneceğiz
                    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

Şimdi oylama yapmak lazım aslında...Hemen bu gece...Devre arası Fransızlar isterse Umut u verelim mi? Hayır çıkacağına eminim
                      Değil hayır kavga bile çıkardı
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• burada bu başlıkta "içimde bir his var,yenilecez" ya da "bu maçtan hiç umudum yok"...diye negatif cümleler kuran bazı taraftarlarımız da gereken dersi almıştır umarım...bu renklere gönül vermişsen hiçbir maç başlamadan umutsuz olamazsın...

Yorum

• sergen öve öve bitiremedi takımı ...
                          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Selçuk'la Ayhan ın dalaşmasında bizim uşakların olay yerine daha çabuk intikalini bekledim...Gerçi ortalığın daha karışması tehlikesi olur ama ne bileyim ben takımı öyle görmek istiyorum....

Yorum

• 95-96'da takım 44 puanla ilk devreyi kapamıştı..gene aynısı olur mu dersiniz..İlk yarı kalan tüm maçları yenebilirmiyiz..antepten çekiniyorum başka değil..
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sergen öve öve bitiremedi takımı ...
                                Aynen abi.. Real Madrid gibi bahsediyor takımdan. Bursa'yı yensin yüzde yüz lider bitirir ilk yarıyı dedi. Kalan maçlardan minimum 12 puan alır dedi..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Çalışıyor...
                                X