Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maç şunu gösteriyo cincon küme düşmez yaptığı bu savunmayla bir ara acaba konya ilemi oynuyoruz dedim hatta konya bile daha açık futbol oynuyor bence

Yorum

• Ya bu cinconlar maç öncesi ne diyorlardı ? ççç
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• "Trabzon bu futbolla gs yi yenemez"

Yorum

• helal olsun Trabzonum helal olsun Umut helal olsun Şenol hocam

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o maçta olimpiyatı yakacağız yıkacağız, seyirci rekoru bekliyorum o maçta orada olacağız inşallah
            off off offf o maçta olimpiyatt yanacak yanacak!!! 80bin kişi çekeriz gibime geliyor.. 11-12 aralıkta oynanacak maç..hadi be bir an önce gelsin aralık aı...
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Yarın okula makinalı tüfekle gidicem

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sabri uzatma 4 dakika oynandı diye mi itiraz etti? Bu kadar kasmaya gerek yok, ha 1-0 ha 2-0 ..

Yorum

• Umut Bulut: Maçın kahramanı bütün arkadaşlarım ama Engin'i ekstradan tebrik ediyorum.

Yorum

• Maçın yıldızı harika gol paslarıyla Engin BAYTAR!!
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Herkes maçın adamı ama Engine ayrı bir parantez açtı Umut
                      Twitter Adresim

Yorum

• habu umuta bidaha laf eden gitsin kendini yaksin ... ula umut kale cizgisinden kendi kalene gol atsanda sana bisey demiyecem daha helal olsun sana..
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Şimdi Trabzon meydanda olmak vardı...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allahım; Şenol Hocam ve yardımcılarına nazar deymesin,onlara yardım et.Futbolcularımıza nazar deymesin,sakatlık-kaza-bela gösterme.Taraftarlarımıza maç yollarında kaza-bela verme yarabbi.1996 yılında yaşadığımız o kara geceyi 2011 yılında zafer gecesine dönüştür inşallah.Allahım senden bunları diliyorum, hakkımızda hayırlısını ver inşallah........
                            AMİNnnnnnnnnnnn...................
                            Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Ayni ciddiyetle lig sonuna kadar devam cocuklar.

Arkanizdayiz.

Yorum

• yarın işe giderken mavi gömler bordo-mavi kravat takmak ayrı bir keyf verecek
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X