hadinn renktaşlar başlık 61.000 görüntülemeye gidiyor... bize her kapı no 61.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir aslan miyav dedi,
KARADENİZ kükredi.
FIRTINA'dan korktu kedi.
Kedi pırr uçu verdi
Yorum
-
4 Galatasaraylıyla birlikte izledim maçı maç başında hepsi 1 puan iyidir diyorlardı maç sonunda da çok üzülmedi garipler 3 istanbul züppesinden 9 puan almak çok güzel gerçekten teşekkurler Trabzonum teşekkurler Şenol Hoca haftaya inşallah bursayada aynı tarifeyi uygularız.Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
Jaja ne hareket çekmiş be. Neill'i resmen pert etmiş. Neill'in kafa hareketine bakın heleTop burda olması lazım nerde bu top diyor adeta. Olan TRT çalışanlarına olacak.Yattara kliplerinden sonra şimdide Jaja klipleri hazırlmaka zorunda kalacaklar...
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Yorum
-
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehavaifişek esliginde 3 lü süperefsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
Ya bu ligtv vs. bu programlardaki yorumcular çoğu kalleş herif.
Çoğu diyoki gs daha etkili oynadı.
Ben böyle maçları büyük heyecanla izlediğim için hadi göremedim diyelim.
Stadyumun geniş özetinde saydım pozisyonlar .
Trabzonspor 16 ya 12 pozisyon sayısında üstün.
Ş..r...siz bu istanbul yorumcularının çoğu.
Ula eze eze yendik. Tabi elimizi kolumuzu sallaya sallaya yenmedik. gs 11 kişi defans yapıyor. Korkak anadolu takımları gibi futbol oynadı.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak Napoleon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Denizli nin Engin ' e değil TRABZON' a TRABZONSPOR' a gıcıklığı var .
Yıllar önce milli takıma geldiği zaman TRABZON ' lu oyuncuları inatla çağırmayan da kendisiydi dönemin futbolcularının da bu yönde demeçleri vardı.
Yarası olduğu kesin ..
kızkardeşleri şampiyon yapmasına rağmen trabzonsporun gündemine bir kere bile gelmedi kendileri...acaba olabilir mi? hani ben en büyüğüm bana neden teklif getirmedinizde gidip ersun yanalı aldınız vs.. aldınız felan diye..babamın düşüncesi..
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Benim gibi horon bilmeyenler öğrensin....Lazım olacak....Bir gün Avrupa da horon oynayacağız...Ve inşallah o gün çok uzak değil............Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Cok keyifli bir aksam daha,emegi gecen herkese tesekkürler ve tebrikler.
Takim genelde cok iyi oynamadi ama ben özellikle ikinci devrede gole kadarki oyunumuzu begendim.
Sabirli ve akilli oynadik,kontrolü hic elden birakmadik.
Hakederek kazandik bence,gs nin pino nun vuramadigi pozisyon disinda golllük atagi yoktu."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakışıyor değil mi abi...Yakışıyor bize....Ben asıl Avrupa kupasını yakıştırıyorum...UEFA sitesinde şehrin hikayesi olacak, horun un hikayesi, kolbastının hikayesi olacak....."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Trabzon fırtınası 3’de 3 yaptı
Trabzonspor Süper Ligîn ilk yarısında İstanbul’un 3 büyüğünü de devirdi.
Yorum
Yorum