Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serdar kim ? Mehmet Eren mi
    Mehmet Eren tabi .

Sağ kanada koyamıyor musun , sola koy . Orası da olmuyorsa sağ kanadın savunmasına koy , orda da olmuyorsa sol beke koy .

Yorum

• Hala bir 3 lü bulamadık
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Belki çok mükemmel bir futbol yoktu sahada ama bu duruma da GS'nin oynadığı futbol sebep oldu. Sonuçta kazanmak çok güzel. İnşallah sezon sonuna kadar aldığımız koltuğu bırakmayız. En çok beğendiklerim ise Umut ve Şenol Güneş hocamız. Galatasaray'a gelince; bir büyük takıma böyle anti ofans anlayışıyla sahaya çıkmak yakışmıyor. Oynayan futbolcuların 8 tanesi defans oyuncusuydu. Forza Trabzon.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sende mi cekirdekci tribünündeydin?
          Evet..

Bol bol çekirdek yedik maçta..sesim kesildi çekirdek yemekten..
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TRT Türk siirimizi okuyor
            abi müthişsin
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Dinledim, dedim kesin İrfan hocamdır..Helal.
              İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TRT Türk siirimizi okuyor

Yorum

• jaja nın kötü görünmesinin 2 nedeni var. 1.si henüz takıma ve takımın oyununa adapte olmaması. 2.side sezon başı antremanının şenol hocayla yapmaması... 2. yarıda bambaşka jaja seyredeceğimize bahse girerim.
                emenikeyi ne yapıp edip almalıyız. hem Türkiyeyi tanıyor uyum sorunu olmaz hemde çok yıpratıcı. caledeki konsantrasyon kaybını çözmemiz lazım. oyunun 2 yönünü oynayan bir ortasaha ve emenikeyle mutlu son çok yakın

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serdar ne düşünüyorsun merak ediyorum. Ben çok acayip bir şekilde Kayserispor'lu Hasan Ali'yi istiyorum. Yorumum da 2 kayseri maçı izlemekle sınırlı değil. Baya baya topçu bu çocuk. Uzun yıllardır bu ligde bir futbolcuda bu denli ışık görmedim ben.
                  evet hasan ali.. gökhan gönülün o çok iyi oynadığı dönemlerdeki haline benziyor sol kanatta.. kesinlikle alınmalı ve türk futboluna bizim aracılığımızla vitrine sokulmalı..
                  VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sinan Engin Trabzonsporun 5 mağlubiyet kredisi var diyor..
                    hangi kanal
                    Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                    irkciliga hayir bursa
                    Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• irfan abi...Büyüksün
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçı kahvede izlerken aynı anda radyodanda dinliyordum 5 6 sn. önde gittiği için. Ben gol diye bağırıyorum kafadan 100 yüz kişi var kahvede herkes bana bakıyor. Daha Engin Servet'i geçmemiş gol diye bağırıyorum. ççç
                        senin için ya "deli" demişlerdir, yada "helal çocuk oyunu iyi okuyor"
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet Eren tabi .

Sağ kanada koyamıyor musun , sola koy . Orası da olmuyorsa sağ kanadın savunmasına koy , orda da olmuyorsa sol beke koy .
                          Sürati,hızı ve fizik gücü yeterli diyorsun

Ben sağ ve sol bek dışında açıkçası kanatlarda çok çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Kayserispor'un sol beki Hasan Ali bende beğeniyorum fakat son oynayan Gençlerbirliği maçında defansif yönü baya sırıttı .
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ne kadar gala taraftar vardi
                            Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                            irkciliga hayir bursa
                            Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Cale bence iyi oynadı..neden bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• ilk yarı iyi bir oyun ortaya koyamadık ama maçın berabere devam etmesi bizim açımızdan iyiydi.heralde hiçbir taraftarımızın Trabzonspor gol atamaz gibi bir düşüncesi yoktur (tüm maçlar için konuşuyorum) gerektiği zaman gol atmasını beceren bir takımız yeter ki ipler bizim elimizde olsun ilk yarıda oynanan oyuna bakarak takımıma sinirlenmedim çünkü bu maçı alacağımızdan emindim karşıdaki takımın ligdeki performansına bakınca bunu anlamak çok zor olmasa gerek 2. yarıda gol atarız ve bu maçı alırız düşüncesi hiç aklımdan çıkmadı ve böylede oldu...Lideriz umarım bundan sonra hiç bırakmayız...
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X