İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle95-96'da takım 44 puanla ilk devreyi kapamıştı..gene aynısı olur mu dersiniz..İlk yarı kalan tüm maçları yenebilirmiyiz..antepten çekiniyorum başka değil..
Yorum
-
Eyvah...Sergen bir stoper istedi...Bir sol bek istedi...Biz forvet istiyoruz...Sergen bşkan bir de ön libero istedi...Battık yine iyi miTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen abi.. Real Madrid gibi bahsediyor takımdan. Bursa'yı yensin yüzde yüz lider bitirir ilk yarıyı dedi. Kalan maçlardan minimum 12 puan alır dedi..üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'la Ayhan ın dalaşmasında bizim uşakların olay yerine daha çabuk intikalini bekledim...Gerçi ortalığın daha karışması tehlikesi olur ama ne bileyim ben takımı öyle görmek istiyorum....
Ayhan varsa korkarım..
O karmaşadan bir kırmızı çıkartırdı o.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'la Ayhan ın dalaşmasında bizim uşakların olay yerine daha çabuk intikalini bekledim...Gerçi ortalığın daha karışması tehlikesi olur ama ne bileyim ben takımı öyle görmek istiyorum....
Bu kadar karaktersiz bir adam görmedim..paçalarından akıyor karaktersizlik..Herkese Merhaba
Yorum
-
Hayranlık yorumlarını okumaktan ben keyif almıyorum. Uzak olsunlar istiyorum. Takım da dört dörtlük falan değil. Çok şükür çok önemli maçları genel anlamda güzel ve üstün oynayarak kazandık ama lig hakikaten eski lig değil. Ve bu maçları kazanmak, normal maçları farklı kazanmak işleri aslında bir noktada zorlaştırıyor. Bursa ve Antep maçlarını kaybetmeden, mümkünse en azından birini kazanarak atlatırız umarım. Ben yazılanın aksine takımımızı şampiyonluğun favorisi olarak görmüyorum. Şampiyonluk şansı ciddi ölçüde olan bir takımız ama şampiyonluğa en yakın takım biz değiliz.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvah...Sergen bir stoper istedi...Bir sol bek istedi...Biz forvet istiyoruz...Sergen bşkan bir de ön libero istedi...Battık yine iyi miKendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO pozisyonda Ayhan hesapta Selçuk'un ensesini okşayacak..olur böyle gibisinden..ama resmen el ense çekti Selçuk'a..Selçuk da kondurdu kafasına şamarı..
Bu kadar karaktersiz bir adam görmedim..paçalarından akıyor karaktersizlik..Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha bir sevdim o pozisyonda Selçuk u....Sen hatırlarsın Murat hocam bu Ahyan ın ağabeyi Bülent Korkmaz Ünal a kırmızı kart göstertmişti bir maçta....Orda da çok asildi Ünal...Tıpkı bu gün Selçuk gib...Ne altta kaldı ne çirkefliğie vurdu işi....Bordo mavi gibi....Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsterse 5 kisi kalsin macin son anlarinda oncelik tabiki maci garantilemek Burak o topla oynamaya calisip kaotirsa donen top gol olsa idam ederdiniz onu
1 gol fazla ataba 4 puan vermiyorlarNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
En çok gol atan 2.
En az gol yiyen 3. takımız.
Ayrıca en iyi averaj bizde.
Rakiplerimizden 3 ünü de yenmişiz.
Biriyle de haftaya oynayacağız, inanıyorum ki o maçı da kazanacağız.
Ne yapalım? Bu takımdan şampiyonluk bekliyorum. Hiç de abartmıyorum. Yakışır.
Yorum
Yorum