Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi,Burak hakkındaki yorumuna katılmakla beraber yeteneksizliğin kralı kendisi..bir pozisyonda arkada Engin boşken 4 kişinin içinde olan Umut'a attı topu..bir de ilk gol vuruşu o köşeye mi yapılır öbür köşeye mi?..az daha çıkarıyordu adam..kafayı yiyordum tekrarını gösterdiler..çok acelece ve acemice..2.golü güzeldi..
    Armağan zorlama kardeşim, o pozisyonda topu alışı kontrolü ve vuruşu on numaraydı Umut'un.
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      95-96'da takım 44 puanla ilk devreyi kapamıştı..gene aynısı olur mu dersiniz..İlk yarı kalan tüm maçları yenebilirmiyiz..antepten çekiniyorum başka değil..
      ..herşey olabilir yada olmayabilir...gelmemiş maçları düşünüpte strese yapmaya gerek yok...her maça tek tek bakalım...bu takımın karşısında hiçbir takım duramaz

Yorum

• Eyvah...Sergen bir stoper istedi...Bir sol bek istedi...Biz forvet istiyoruz...Sergen bşkan bir de ön libero istedi...Battık yine iyi mi
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen abi.. Real Madrid gibi bahsediyor takımdan. Bursa'yı yensin yüzde yüz lider bitirir ilk yarıyı dedi. Kalan maçlardan minimum 12 puan alır dedi..
          devam ediyoo hayranlık yorumları.. hucum hattı harika. sergen şenolun tahtında gözün mü var senin. tirübüne oynuyo
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk'la Ayhan ın dalaşmasında bizim uşakların olay yerine daha çabuk intikalini bekledim...Gerçi ortalığın daha karışması tehlikesi olur ama ne bileyim ben takımı öyle görmek istiyorum....
            İyi ki ortalık karışmadı..
            Ayhan varsa korkarım..
            O karmaşadan bir kırmızı çıkartırdı o.
            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Tebrikler Trabzonsporum bize bu mutluluğu, gururu yaşattığın için..
              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Engin ve Onur'un üçlü videosu var mı?

Yorum

Selçuk'la Ayhan ın dalaşmasında bizim uşakların olay yerine daha çabuk intikalini bekledim...Gerçi ortalığın daha karışması tehlikesi olur ama ne bileyim ben takımı öyle görmek istiyorum....
                  O pozisyonda Ayhan hesapta Selçuk'un ensesini okşayacak..olur böyle gibisinden..ama resmen el ense çekti Selçuk'a..Selçuk da kondurdu kafasına şamarı..
                  Bu kadar karaktersiz bir adam görmedim..paçalarından akıyor karaktersizlik..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Hayranlık yorumlarını okumaktan ben keyif almıyorum. Uzak olsunlar istiyorum. Takım da dört dörtlük falan değil. Çok şükür çok önemli maçları genel anlamda güzel ve üstün oynayarak kazandık ama lig hakikaten eski lig değil. Ve bu maçları kazanmak, normal maçları farklı kazanmak işleri aslında bir noktada zorlaştırıyor. Bursa ve Antep maçlarını kaybetmeden, mümkünse en azından birini kazanarak atlatırız umarım. Ben yazılanın aksine takımımızı şampiyonluğun favorisi olarak görmüyorum. Şampiyonluk şansı ciddi ölçüde olan bir takımız ama şampiyonluğa en yakın takım biz değiliz.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Eyvah...Sergen bir stoper istedi...Bir sol bek istedi...Biz forvet istiyoruz...Sergen bşkan bir de ön libero istedi...Battık yine iyi mi
                      Önlibero değilde, sol bek , stoper ve forvette hala hemfikirim.
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O pozisyonda Ayhan hesapta Selçuk'un ensesini okşayacak..olur böyle gibisinden..ama resmen el ense çekti Selçuk'a..Selçuk da kondurdu kafasına şamarı..
                        Bu kadar karaktersiz bir adam görmedim..paçalarından akıyor karaktersizlik..
                        Daha bir sevdim o pozisyonda Selçuk u....Sen hatırlarsın Murat hocam bu Ahyan ın ağabeyi Bülent Korkmaz Ünal a kırmızı kart göstertmişti bir maçta....Orda da çok asildi Ünal...Tıpkı bu gün Selçuk gib...Ne altta kaldı ne çirkefliğie vurdu işi....Bordo mavi gibi....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ne güzel yarabbim ne güzel bir puan tablosu...

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Daha bir sevdim o pozisyonda Selçuk u....Sen hatırlarsın Murat hocam bu Ahyan ın ağabeyi Bülent Korkmaz Ünal a kırmızı kart göstertmişti bir maçta....Orda da çok asildi Ünal...Tıpkı bu gün Selçuk gib...Ne altta kaldı ne çirkefliğie vurdu işi....Bordo mavi gibi....
                            Herkes zamanla hakettiği yere geliyor..gsnin o kadrosundan bir şey çıkmadı..çirkeflik çirkeflik nereye kadar..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İsterse 5 kisi kalsin macin son anlarinda oncelik tabiki maci garantilemek Burak o topla oynamaya calisip kaotirsa donen top gol olsa idam ederdiniz onu
                              1 gol fazla ataba 4 puan vermiyorlar
                              işte anlayış farkı... burada sorulacak soru Ts zaman geçirecek kadar hele bir kişi eksik konyaya zaman geçirecek kadar düştü mü? "sevgili" burak bomboş kaleye golü kaçırmaz bencillik yapmaz ise korner çizgisinde zaman geçirmeye çalışmasına da gerek kalmaz. kaldı ki biz o kadar da düşmedik. en azından ben öyle düşünüyorum saygıdeğer renkdaşım. Bizi bu kadar düşürecek futbolcu istemeyiz. eğer bu tür şeylere tepki koymazsak gün gelir "berabere kaldığımızda üçlü çektirecek bir futbolcuya" da tepkimizi koymayız.
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• En çok gol atan 2.
                                En az gol yiyen 3. takımız.
                                Ayrıca en iyi averaj bizde.
                                Rakiplerimizden 3 ünü de yenmişiz.
                                Biriyle de haftaya oynayacağız, inanıyorum ki o maçı da kazanacağız.
                                Ne yapalım? Bu takımdan şampiyonluk bekliyorum. Hiç de abartmıyorum. Yakışır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X