Su guzelim formaya bile laf ediliyor sadece bordo konc giyseler efsane bir forma olur .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak soner albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ımg]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2014/225/b/4/1_by_carricudizilla-d7v2ajo.png[/ımg]
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon öncesi TFF ve UEFA'ya forma setleri gönderiliyor onay için. İç saha deplasman forma setleri belirleniyor. Forma setlerimiz iç sahada çubuklu ağırlıklı olacaktır, rakibin forma renkleri ve ev sahibinin seçtiği forma seti forma seçimimizi etkiler.
Galatasaray forma sitesinde paylaşılan 2014-2015 Spor Toto Süper Lig Forma Kataloğunda bizim sayfamız şöyleymiş.
TFF her şeyi olduğu gibi bu kataloğu da eline yüzüne bulaştırmış.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi üstteki kataloğu bildirdik bütün sene bunları mı giyeceğiz ? Değiştirme şansı yok mu ?
Vardır büyük ihtimal. Geçen sene gs parçalı ile siyah şortu bildirmişmiydi, hiç sanmıyorum, ama birkaç maçta bu kombinasyonu giyindiler.
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu sarı siyah olan ürün sitemizde var mı ben göremedim beyler ?
hic gaysede lacivert, sikebahcede kirmizi gördünüz mü? göremezsiniz
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenklerimiz bordo-mavi ama sen gidip sari ürün cikartiyorsun olacak is degil.
hic gaysede lacivert, sikebahcede kirmizi gördünüz mü? göremezsinizAvraam Papadopoulos
Yorum
-
afs abi hani beyaz şort giyilecekti? Bırak beyaz şortu mavi bile yok. Mavi formanın altına bordo şort niye düşünülmedi?
Hani formanın arkasında yarım çubuk olması yasaktı? Gençlerbirliği, Eskişehir, Akhisar formalarının arkası yarım çubuklu.
Ayrıca kaleci formalarımız tasarım olarak elit olabilir ama kumaş olarak farklı gibi. ğs, city gibi takımların kaleci formaları çok canlı duruyor ama bizim ve eskişehirin kaleci formaları mat ve sıradan duruyor gibi.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi hani beyaz şort giyilecekti? Bırak beyaz şortu mavi bile yok. Mavi formanın altına bordo şort niye düşünülmedi?
Hani formanın arkasında yarım çubuk olması yasaktı? Gençlerbirliği, Eskişehir, Akhisar formalarının arkası yarım çubuklu.
Ayrıca kaleci formalarımız tasarım olarak elit olabilir ama kumaş olarak farklı gibi. ğs, city gibi takımların kaleci formaları çok canlı duruyor ama bizim ve eskişehirin kaleci formaları mat ve sıradan duruyor gibi.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenklerimiz bordo-mavi ama sen gidip sari ürün cikartiyorsun olacak is degil.
hic gaysede lacivert, sikebahcede kirmizi gördünüz mü? göremezsiniz
Gayse turuncu/mor kullanmadimi....Sikeciler Yesil/turkuaz/giymedimi??
Böyle basit düsünceleri birakin.....
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamda ne alaka, ben anlamadim??
Gayse turuncu/mor kullanmadimi....Sikeciler Yesil/turkuaz/giymedimi??
Böyle basit düsünceleri birakin.....
ezeli rakiplerinin renklerini kullanmicaksin okadar.
Yorum
Yorum