Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeşim tsclub tırımız izmir fuarında yerini alacak,sıkıntı yok.
    teşekkürler bilgi için
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Ali Fuat abi,

daha önceki açıklamalarınızda çubuklu altına beyaz şort giy-e-meyişimizi şöyle açıklamıştınız.

"Biz çubuklu giyince karşı taraf beyaz ağırlıklı forma giydiği için alta beyaz şort giyemiyoruz" şeklindeydi. Ya da bu anlama gelen farklı bir cümle.

Peki aynı durum şikeciler için de geçerli değil mi, onlar nasıl giyebiliyorlar?
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Üstteki görseller resmi katalogdan mı alınma? Şaka gibi hazırlanmış.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üstteki görseller resmi katalogdan mı alınma? Şaka gibi hazırlanmış.
          Federasyona bildirilen kombinasyonlar. Tahminimce TFF'den alınma. Dikkat ederseniz tüm takımların görselleri aynı.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Federasyona bildirilen kombinasyonlar. Tahminimce TFF'den alınma. Dikkat ederseniz tüm takımların görselleri aynı.

Yalnız ben formalardan ziyade direk katalog için olumsuz laf etmiştim, başlık fontu olsun, Türkçe karakter olmadığı için ş yerine s, ğ yerine varsayılan fontlardan kullanılması vs. Tam bizimkilerden beklenecek amatörlükte.

Yorum

• Gs'nin kaleci formasının uzun kollusunu gördüm, yanlış mı gördüm bilmiyorum ? Hayır asla çıkmayacak iki takıma da diye biliyordum, keşke bizede çıksaydı.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gs'nin kaleci formasının uzun kollusunu gördüm, yanlış mı gördüm bilmiyorum ? Hayır asla çıkmayacak iki takıma da diye biliyordum, keşke bizede çıksaydı.
                Normal formanın uzun kollusu çıkmayacak, kaleci formasının uzun kollu modeli var zaten.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Üst beyaz alt beyaz, afedersiniz ama sanki iç çamaşırı gibi duruyor...
                    Daha farklı bir kombinasyon oluşturulabilirdi bu formaya..

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En son AdemS tarafından düzenlendi; 29.08.2014, 10:56.

Yorum

• Tüm formalarımızda bordomavi renklerin -mutlaka- kullanılması en büyük hayallerimizden biriydi

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüm formalarımızda bordomavi renklerin -mutlaka- kullanılması en büyük hayallerimizden biriydi
                        Daha efektif olabilirdi Ali Fuat abi bu forma üstlü altlı hiç olmamış. Mavi şortla da görmek lazım

Yorum

• Ben formanın dışında çorap ve şortlarda da bordomavi renklerin mutlaka kullanılmasından yanayım.

Yorum

• Alt şortta bordo mavi yatay çizgiler olabilirmiş hakikatende afedersiniz ama don gibi duruyor
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sort ve Konclar mavi görsel olarak cok daha güzel duruyor.
                              Düsünüyorum, acaba beyaz formamiz turuncu olsaydi, 2005 sezonu formasinin nostaljisi olurdu...

Yorum

Yükleniyor...
                              X