Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öğrendiğim kadarıyla önümüzdeki sezon sponsorumuz ya puma olacak ya da lotto..Nike olmayacağı kesin gibiymiş..Hatta puma bir adım da öndeymiş..Ha umarım ben yanılırım da nike ile devam edilir fakat bilgi kesin arkadaşlar...
    Puma ne ya. Yine iğrenç bordo-mavi renklere hazır olun.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Tekrar Nike ile anlaşmayalımda kimle anlaşırsak anlaşalım. 10 numara renklerimiz var ama yıllardır yanlış kullanıyorlar. Paintten mi tasarım yapıyorlar anlamıyorumki. Birde şu bordoavi renkleri artık çok daha koyu kullansınlar.

Bu ton çok süper. Açık mavi-pembe ye dönüyorlar artık kafayı yicem.

Bu nedir allahaşkına ? Hadi renkleri geçtim, şu tasarımı beğenenler hiç mi forma görmemişler anlamıyorumki.

Nike'nin bize yaptığı en güzel forma bu bence. Gerisini siz düşünün.
      En son kyodou tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 11:35.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Bordo ile mavinin koyu kullanılmasına kesinlikle karşıyım. Ben renklerimizden memnunum

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekrar Nike ile anlaşmayalımda kimle anlaşırsak anlaşalım. 10 numara renklerimiz var ama yıllardır yanlış kullanıyorlar. Paintten mi tasarım yapıyorlar anlamıyorumki. Birde şu bordoavi renkleri artık çok daha koyu kullansınlar.

Bu nedir allahaşkına ? Hadi renkleri geçtim, şu tasarımı beğenenler hiç mi forma görmemişler anlamıyorumki.

Trabzonspor'umuz renklerini nerden aldı ?

Yorum

• Tüzükteki renklerimiz bunlar, bence Nike bu renklere uygun forma yaptı şu ana kadar.

Yorum

• Kulübün forma renkleri tescilli ve bellidir, değişsin diyenler ya renkleri yanlış biliyor ya da başka bir takım tutuyor. Kulüp renkleri keyfe göre değişmez.

Yıllardır hayalini kurardık; renklerimiz doğru kullanılsın, her formada mutlaka bordo mavi renkleri kullanılsın, armamız dikişli olsun diye. Hepsi oldu.

Olayları bazen -bilgi eksikliğinden- yanlış okuyoruz.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 12:20.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kulübün forma renkleri tescilli ve bellidir, değişsin diyenler ya renkleri yanlış biliyor ya da başka bir takım tutuyor. Kulüp renkleri keyfe göre değişmez.

Yıllardır hayalini kurardık; renklerimiz doğru kullanılsın, her formada mutlaka bordo mavi renkleri kullanılsın, armamız dikişli olsun diye. Hepsi oldu.

Olayları bazen -bilgi eksikliğinden- yanlış okuyoruz.
                abi varmi bir gelisme önümüzdeki sezon icin
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi varmi bir gelisme önümüzdeki sezon icin
                  Henüz netleşmedi, Nike ile devam etme durumumuz var.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekrar Nike ile anlaşmayalımda kimle anlaşırsak anlaşalım. 10 numara renklerimiz var ama yıllardır yanlış kullanıyorlar. Paintten mi tasarım yapıyorlar anlamıyorumki. Birde şu bordoavi renkleri artık çok daha koyu kullansınlar.

söylediklerin tamamen ŞAKA olmalı değil mi ?
                    N'olur öyle olduğunu söyle...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Henüz netleşmedi, Nike ile devam etme durumumuz var.
                      ins.
                      ufak bir gelismede yokmu bu tarafin olacagini makul gösterebilecek nitelikde

İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      söylediklerin tamamen ŞAKA olmalı değil mi ?
                      N'olur öyle olduğunu söyle...
                      abi ekran ayarlarinda renk tonunda sorun yasiyor olabilir arkadas

saka bi yana zevk ve tad tartisilmazmis
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kulübün 50. yılında şu eski logo düzenlenerek yeni bir forma yapmayı düşünürler mi acaba?

Yorum

• yıl olmuş 2015 hala forma renklerini tartışıyoruz.

inşallah NIKE ile anlaşırız. kaç senedir tribünde forma bütünlüğü sağlandı. bundan önce hangi forma hangi sponsorla yapılmıştı bu?

her sene farklı renk farklı sponsor farklı tasarımlarla çıkıyorduk sahaya. tribünler pazar yeri gibiydi.

çok istediğiniz adidas tutturmuş bir 3 çizgi gidiyor. asırlardır artık kabak tadı verdi. her sene yanı forma tasarımının renklerinde küçük oynamalarla forma yapıyorlar. kalıpları belli daha üstüne çıkamaz.
                          Kappa diye tutturanlar, bu taraftar dar kesim giymek zorunda değil. dar istiyorsan gider küçük beden alır giyersin.
                          keza Puma da aynı şekilde. Arsenali maymuna çevirmişler bana göre dapdar. nerde o Henry'li O2'li formaları ki ben nike'ın ürettiği formalar içinde en çok beğendiklerimden biriydi Arsenal forması. şimdi hali ortada. Afrika takımı gibi dolaşıyorlar sahada.

Şunu kabul etseniz etmesenizde NIKE en güzel formayı üretiyor tüm dünayda.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilgi kesin derken, biraz detayli acikliyabilirmisin renkdas?

Burda Hummel ile anlasildi , kesin bilgi diyen bile oldu. Kaynak duymadan inanmak zor olur.
                            Kaynak direkt içerden hocam..
                            yAlCiN

Yorum

• Kesin olan tek şey halen birşeyin kesin olmadığı.
                              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Buyurun bordomavi renkleri olan ve Adidas giyen Westham

Nike tasarıma önem veriyor ve sektöre öncelik ediyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 16:52.

Yorum

Yükleniyor...
                                X